Flash Flash yelerimizin son dakika haberleri

çıktım çıktım nazillideyim az kaldıhihoyyyt

Merhaba Hanımlarr.... Ben geldıımmm.. Geçmişe daha bakamadım ama iyi kokular da almıyorum hanii.
nasılsını ıyı mısınızz...... hepınızı cokk özledımmmmm Barcmancıgım,sardusum,efsunum,mavıcem,duygucum,fırst ladyım,dağ çiçeğim,roşum,berfinim.. daha sayamadıgım flashh ekıbım...
:1hug:

canım hoşgeldin Şenizsen geçmişe bakmadan ben kaybolsam iyi olacak:roflol:

kihkihki,h bakın şimdi size ne yapacağım bol resimli bir flash flash sayfasına gidin

yukarıdaki adres çubuğunu silip verdiğim kodu kopyalayıp oraya yapıştırın ve entere basın ne görüyorsunuz bakiiiim

javascript:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300; y4=200; x5=300; y5=200; DI=document.images; DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i<DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position='absolute'; DIS.left=Math.sin(R*x1+i*x2+x3)*x4+x5; DIS.top=Math.cos(R*y1+i*y2+y3)*y4+y5}R++}setInterval('A()',5); void(0)

kız barçman yapıstırdım hiçbırsey olmadı aynı sayfaya gerı dondum acaba bendemı bır terslık varCADIARZU

bende yaptım olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…