Flash Flash yelerimizin son dakika haberleri

nazlıcan resmini yaptırıyor.

iyice şaşırdı bu nazlıcan benden habersiz ne işler yapıyor böyle yaramaaaz

barçmanın edisi sesli olarak kitap okurken ev halkıda dinlermiş.

evet şu anda köpeklerde yıkandılar ve içerideler evde 2 köpek bir kedi koşturup duruyorlar edimde onları zapdetmeye çalışıyor

çikolataya buyrun kızlar.

barçmanın bahçesindeki tabela.

yerim ben bunları becokacimcoook

barçmanın tırnakları.

çillerim nasıl amadelikafadulden

canım oraya girdimde pekü sonra nasıl oleyo :uhm:

oraya gırdın deıl mı,ana sayfasında browse tusuna basınca bılgısayarındakı ıstedıgın resmı kaydedıyorsun. sonra bı sayfa acılcak,orada hotlınk1 yazan yerdekı adresı kopyalayıp buraya yapıstırıyosun ve resım cıkıyorrr sekercımmmm

canım internetten buldğun resmin üzerine sağ tıkla çıkan kutucukta en altta özellikler var ona tıkla adres yazan yeri kopyala,KK da mesaj yazacağın yerde dağ gözüken kutucuğa tıkla,http yi sil tekrar sağ tıkla yapıştır de ve gönder

teşekkürler ŞenizŞenizŞeniz

Selamlar flashçılar ne haber ankaradayım ben internet kafedeyim şimdi sizlere yazmak için geldimmisafir gelecek eve fazla kalamıyacağım buluşma resimlerine baktım birde geri sayfalara bakmadım allah bilir neler vardır çok azmayın sakın eve dönünce daha rahat bakarım hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın kaydirigubbakcemile3 :1hug:

a.s.:1hug::teytey:

hiiiçç azmadı kımse burada ablacım sen rahatt ollll :jeyyar:

a.s.:1hug::teytey:

az kaldı dayanın tozunu attrıracağım oranın şu an sessiz ve sakinim delikafadulden

hiiiçç azmadı kımse burada ablacım sen rahatt ollll :jeyyar:

tahmin edeyimmi caba gece flashçıları var be güzelim her halde yakalıyorlar kaydirigubbakcemile5

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnn a.s.

ne günaydını be mavicem saat kaç oldu kalk artık sabah oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…