Flash Flash yelerimizin son dakika haberleri

eh kızlar ben sizi giydirdim. şu ödül balosuna hazırsınız artıkın. ordakilere iyi hava yapcaz. kötükedihüso
:lepi: kafamçokkarıştı

duygucum gelin mi oldun.

günaydın herkeşlere...............:lepi:

ay laydım ne şıkım ne güzelim...prensesler gibiyim...........pek hoşuma gitti kendim.........hihoyyythihoyyyt..
oy oy oyyyyyyyyyy..........
işallah böyle hoş gelinliklerde kıyafetlerde giyerim..........
bu kadar hoş bir kızın yanına yani benim........kaydirigubbakcemile3 bir yaşıklıda iyi gider hani..şakkıdı..dogru degilmi.......
şöyle hoş bir çift olsak....:teselli:.ahhh ahhhhhhhhhhh..........

ank06 ablam formunu pc basındaki egzersizlerine borcluymus..

Böyle kalırsam hayatta çözülmem herhalde kaydirigubbakcemile3

Bir dedikodu yaptık ki sormayın kızlar kaydirigubbakcemile5

efsunefe firstlady ve ankın edileri

[URL=http://img172.imageshack.us/my.php?image=odwi3gfv7h8mkeppx8l5.gif]

Bacaklarda süper yani edilerin

Hanımlar günaydın ben geldim nasılsınız bakalım sayfalara tam bakmadım daha neler vardır kesin özledim hepinizi fırsat bulup internet kafeye de gidemedim aklım burada kaldı hep işler çok evde nasıl yapacam düşünüyorum güzel bir buluşma oldu ankarada çiceğimle tanıştık çok tatlı kendisi ve çok sıcak iyiki tanımışım kendisini kaydirigubbakcemile3

mavicenin edisi aşkından mahalleyi ateşe vermiş mavicede korkudan saklanıp ağlamış senağlama

hoşgeldin ank em çok özledik

ege aplamızla barçman aplamız doğayı çok seviyolar nekka şenler bakarmısınız delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…