Flash Flash yelerimizin son dakika haberleri

günaydın günaydın........:dance::dance:........hepinize iyi haftalar diliyorum.............a.s.

hepinizi seviyorum.................
gözün aydın barçman ablacıgım............... ilk anneler gününde annemden ayrı geçirdim..........
herkesin anneler gününü kutluyorum.........büyüklerimin ellerinden öpüyorum...........
yaşıtlarımın yanakcıklarından öpüyorun...............
bebişlerinizle uzun uzun yıllar diliyorumm..........:lepi:a.s.a.s.a.s.

teşekkür ederiz canım,bizde seni çok seviyoruz,allah sanada nasip etsin inşallah:Saruboceq:

canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. dilerim o günleride görürüm.

ne güzel anneler günü hediyesi. ben bu anneler gününde yalnızdım. fakat telefonları aldım. o bile beni mutlu etti.allah yavrularımıza uzun ömürler versin. acılarını göstermesin.:1hug:

canımsın duygum bende seni çok seviyorumŞeniz

amiiin canım benim allah sanada sağlıklı bir torun versin inşallah:Saruboceq:

bu arada dün torunumun doğum günüydü 15 e bastı boyu 170 ayaklar 39 numara olmuş

zaman nasılda geçiyor yaşlanıyormuyum nekaydirigubbakcemile3

mesajını okuyunca çok üzüldüm canım. allah kızına uzun ömürler versin. seninde anneler günün kutlu olsun canım.a.s.

yok biz yaşlanmıyoruz. biz olduğumuz yerdeyizde çocuklar büyüyor. :roflol::roflol::roflol:

dimi amaaaa bu yaklaşım çok işime geldi

barçmancım torununun doğum günü kutlu olsun.

sağol canımcığım senin torununda doğum günlerini kutlayacağız inşallah:Saruboceq:

barçmancım ve edisi yıllara meydan okumuş.

okuyoruz şimdilikkaydirigubbakcemile3

bu arada dün torunumun doğum günüydü 15 e bastı boyu 170 ayaklar 39 numara olmuş

zaman nasılda geçiyor yaşlanıyormuyum nekaydirigubbakcemile3

maaşallah canımdaha nice yıllara inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…