günaydın ve amin ablam güzel dileklerine bende katılıyorum:Saruboceq:
benim bugün işim çok ama çok keyifliyim amerikada okuyan oğluşum yarın geliyor:lepi:
heyecandan içim içime sığmıyor vallaahihoyyyt
bu arada dün torunumun doğum günüydü 15 e bastı boyu 170 ayaklar 39 numara olmuş
zaman nasılda geçiyor yaşlanıyormuyum nekaydirigubbakcemile3
barçmanım anneler gününde kutlayamadım anneler günün kutlu olsun a.s.
ne mutlu sana artık bugün gelmiştir oğlun gözün aydın diyeyim barihihoyyyt
torununun yeni yaşı sağlık ve huzur getirsin hep birarada hep mutlu olun inşallah
yaşlanıyorum demezmi :dilcikar: benden gençsin valla görenler beni yaşlı sanar senden:roflol:
sen şarap gibi gadınsın yıllandıkça gençleşip dahada güzelleşiyosunŞeniz
edi abime söle kıymetini bilsin
yaşlılık demişkene benim küçük kızım senin torundan 1 yaş küçük haziranda 14 yane kızım:sm_cool:
şimdi bu durumda sen yaşlımı oluyosun:roflol:
edi abi koşşşşşşş barçmanı tut furacak beni delikafadulden
yaaa bu mümkünmü ben senin gibi dünya şekeri bir kadını nasıl vururum güzel dileklerine teşekkür ederim balımŞeniz malesef oğluşum amerikadaki sağanak yağmur yüzünden alana ulaşamadı ve uçağını kaçırdı yarına geliyor:çok üzgünüm:
edimde bana sen yaşlanırsın ama asla ihtiyarlamazsın diyor işte çok erken yaşta evlenmenin avantaj ve dezavantajları böyle oluyor
allah sanada torunlarını sevdirecek sağlıklı uzun yıllar versin birtanema.s.
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ah canım üzülme geç olsunda güç olmasın:teselli:yaaa bu mümkünmü ben senin gibi dünya şekeri bir kadını nasıl vururum güzel dileklerine teşekkür ederim balımŞeniz malesef oğluşum amerikadaki sağanak yağmur yüzünden alana ulaşamadı ve uçağını kaçırdı yarına geliyor:çok üzgünüm:
edimde bana sen yaşlanırsın ama asla ihtiyarlamazsın diyor işte çok erken yaşta evlenmenin avantaj ve dezavantajları böyle oluyor
yaaa bu mümkünmü ben senin gibi dünya şekeri bir kadını nasıl vururum güzel dileklerine teşekkür ederim balımŞeniz malesef oğluşum amerikadaki sağanak yağmur yüzünden alana ulaşamadı ve uçağını kaçırdı yarına geliyor:çok üzgünüm:
bende çok üzüldümŞeniz ama sağsalim gelsinde varsın bir gün geç gelsin ablacığım çok uzun bir yolculuk yapacak
firstladynin edisi ve sakaldaşı
firstladym çilek çok korkmuş
Ay ablam benim geç olsunda güç olmasın üzülme sen...Şenizyaaa bu mümkünmü ben senin gibi dünya şekeri bir kadını nasıl vururum güzel dileklerine teşekkür ederim balımŞeniz malesef oğluşum amerikadaki sağanak yağmur yüzünden alana ulaşamadı ve uçağını kaçırdı yarına geliyor:çok üzgünüm:
Günaydınnn efsunummmm ciğerımmmm....kaydirigubbakcemile5günaydınlar flaş ekibiŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
Günaydınnnnn tatlımmmmmmmgünaydınlarrr arkadeşlerrrr gününüz güzel sevdikleriniz tez zamanda yanınazda olsun dileklerimle flaş ekibini tek tek öpüyommmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
güünaaydıın flaşçı güzeller,
gününüz dünden güzel geçsin...
barçman ablacım torununun yeni yaşı hayırlı olsun,daha nice doğum günlerini göreceksin inş.
oğluşunun gelişi ertelenmiş onunda hayırlısı öyleymiş ablam,geç olsun güç olmasın,
sağlık olsun da bizler heep sevdiğimiz canlara kavuşalım ,hepinizi öpiim en kokkulusundan..Şeniz
flashçılar sahilde
kızlar bu edi kimin
:1shok: :1shok:flashçıların edileri de muhteşem
O ne gııııı.... lastik gibim aynııı... sımdı denıyomda yapameyom nası yapmısım yawwsss:1shok:özebuş yapmasana
horlamanında bir yerı ve sınırı var coneemm...özebus edine niye kızdın okadarrrr
günaydın sevgili flaş ekibi hepinize güzel bir gün diliyorum
günaydın canlar
günaydınların en güzeli özeli sizlerin olsun flaşcılar.............
muhteşem üçlü gene birlikte
muhteşem üçlü iş başında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?