Flash Flash yelerimizin son dakika haberleri

yaşasııın oğlum sağsalim istanbula indi 24 saattir alanda bekliyordu birtanem bende iki gündür hiç uyumuyordum endişeden bugün benden keyiflisi yok kızlar

gözünaydın ablaların ablasın........ohhh çok şükür o zaman..........:teytey:
şimdide sırada haret özlem giderme zamanı..............Şeniz
ablam söyle bakalım ne yemekler yaptın oluşuna...............

sağol duygumŞeniz oğluşum patatesli tepsi köfte zeytinyağlı barbunya zeytinyağlı yaprak sarma istedi birde çok sevdiği kakalou puding yaptım:lepi:

yaşasııın oğlum sağsalim istanbula indi 24 saattir alanda bekliyordu birtanem bende iki gündür hiç uyumuyordum endişeden bugün benden keyiflisi yok kızlar

gözün aydın canım allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin:1hug:

sağol duygumŞeniz oğluşum patatesli tepsi köfte zeytinyağlı barbunya zeytinyağlı yaprak sarma istedi birde çok sevdiği kakalou puding yaptım:lepi:

oh oh ellerine saglık ablacıgım...bahceyede bir masa atın demleyin cayı yada yapın bir köpüklü kahve.......:içelim:
hasret giderin ablam ......ama o zeytin yaglı yapragı tüketmeyin.............klava:

dünya küçük yolum düşerse beraber yeriz..........yerimsenibenyerimseniben

sen yeterki gel ablam ben sana taze taze sararım hemencecik:1hug:Şeniz

Gözün aydın arkadaşım ne mutlu sana bak oğluşun geldi bile yemeklerde hazır afiyet olsun bol bol hasret giderin artık

Gözün aydın arkadaşım ne mutlu sana bak oğluşun geldi bile yemeklerde hazır afiyet olsun bol bol hasret giderin artık

evet canım çok şükür darısı başına ama sizinde çok az kaldı buluşmanıza:lepi:

sen flaş takıl ablam geçer merak etme ablam :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

evet duşumu aldım fönümü makyajımı yapıp geldiiimŞeniz

allahım bugün ne güzel bir gün. bak herkez müjdeli haberler duyuyor. barçmancım senin adına sevindim.
bende cumartesi anacığımın sıcacık kollarına ve mis gibi kokusuna kavuşuyorum. ben mutlu olmayayımda kim mutlu olsun di mi ya.
bu arada kızikomada kavuşacağım. allah hep böyle güzel buluşmalar nasip etsin. 2 senedir ankara'ya gidememiştim. ay çok seviniyorum. çocukluğumun ve gençliğimin geçtiği yerlere kavuşacağım. arkadaşlarımı göreceğim. burnumda tütüyordu oraları.
delikafaduldenalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…