yaşasııın oğlum sağsalim istanbula indi 24 saattir alanda bekliyordu birtanem bende iki gündür hiç uyumuyordum endişeden bugün benden keyiflisi yok kızlar
gözünaydın ablaların ablasın........ohhh çok şükür o zaman..........:teytey:
şimdide sırada haret özlem giderme zamanı..............Şeniz
ablam söyle bakalım ne yemekler yaptın oluşuna...............
sağol duygumŞeniz oğluşum patatesli tepsi köfte zeytinyağlı barbunya zeytinyağlı yaprak sarma istedi birde çok sevdiği kakalou puding yaptım:lepi:
yaşasııın oğlum sağsalim istanbula indi 24 saattir alanda bekliyordu birtanem bende iki gündür hiç uyumuyordum endişeden bugün benden keyiflisi yok kızlar
ellerine sağlık ablam :hooray::hooray::hooray::hooray:
gözün aydın canım allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin:1hug:
sağol duygumŞeniz oğluşum patatesli tepsi köfte zeytinyağlı barbunya zeytinyağlı yaprak sarma istedi birde çok sevdiği kakalou puding yaptım:lepi:
oh oh ellerine saglık ablacıgım...bahceyede bir masa atın demleyin cayı yada yapın bir köpüklü kahve.......:içelim:
hasret giderin ablam ......ama o zeytin yaglı yapragı tüketmeyin.............klava:
dünya küçük yolum düşerse beraber yeriz..........yerimsenibenyerimseniben
sağolun canlarımŞeniz şu 5 saat nasıl geçecek bakalım bana içim içime sığmıyor valla:sm_cool:
Gözün aydın arkadaşım ne mutlu sana bak oğluşun geldi bile yemeklerde hazır afiyet olsun bol bol hasret giderin artık
sen flaş takıl ablam geçer merak etme ablam :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
gözün aydın canımmm barçmanım daha da keyifli günler dyorummsositosositohihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?