Heerkkeessee hayırlı, güzel, mutlu, umutlu, bol neşeli, kahkahanın eksık
olmadıgı,sevdıklerınızın yanınızda olduğuuu bir güünn diliyoruuuummmm...
ya evet mutfağa girmek dahada zevkli hale geldi biraz önce karşılıklı türk kahvesi içtik
bir taraftanda iki bavul dolusu kirli çamaşır yıkanıyor eve ekşın geldi süper olduhihoyyyt
esmer güzeli neye kızdın o kadar
ank,dağ çiçeği ne yaptınız siz
flashçıların edileri iş başında
firstlady edisine poz verirken
çilek fare yakalamaya çalışırken
aman allahım ben şimdi ünlümü olcammmmmm...hihoyyythihoyyyt
canım benim yaa,gözün aydııııııııın :1hug:,adına çok sevindim tatlım,hadi bol muhabbetler. Şeniz,doyasıya datını cıkarın.yaşasııın oğlum sağsalim istanbula indi 24 saattir alanda bekliyordu birtanem bende iki gündür hiç uyumuyordum endişeden bugün benden keyiflisi yok kızlar
allahım bugün ne güzel bir gün. bak herkez müjdeli haberler duyuyor. barçmancım senin adına sevindim.
bende cumartesi anacığımın sıcacık kollarına ve mis gibi kokusuna kavuşuyorum. ben mutlu olmayayımda kim mutlu olsun di mi ya.
bu arada kızikomada kavuşacağım. allah hep böyle güzel buluşmalar nasip etsin. 2 senedir ankara'ya gidememiştim. ay çok seviniyorum. çocukluğumun ve gençliğimin geçtiği yerlere kavuşacağım. arkadaşlarımı göreceğim. burnumda tütüyordu oraları.
delikafaduldenalkisalkisalkis
canım benim yaa,gözün aydııııııııın :1hug:,adına çok sevindim tatlım,hadi bol muhabbetler. Şeniz,doyasıya datını cıkarın.
leydim,hayırlı yolculuklar canım kızınada annecinede çookk selamlarımızı ilet,canım özlem gidermeye bak tabii böyle fırsatlar zor geciyor insanın eline.kaydirigubbakcemile5
yanii firikik vermeye gerek yokmu diyorsun,ankram.kaydirigubbakcemile3
o kadarda uğraştım kıss onu vermek için delikafadulden
yok yawruummm benim her halikarda şöhretiz nasılsa
ya evet mutfağa girmek dahada zevkli hale geldi biraz önce karşılıklı türk kahvesi içtik
bir taraftanda iki bavul dolusu kirli çamaşır yıkanıyor eve ekşın geldi süper olduhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?