Flash Flash yelerimizin son dakika haberleri

ya evet mutfağa girmek dahada zevkli hale geldi biraz önce karşılıklı türk kahvesi içtik

bir taraftanda iki bavul dolusu kirli çamaşır yıkanıyor eve ekşın geldi süper olduhihoyyyt

evet ya güzel oluyor böyle koşturmalar bavulda zaten hep kirli çamaşırlar oluyor bizdede aynı hep afiyet olsun için kahveleri ohhhh ne güzel

yaşasııın oğlum sağsalim istanbula indi 24 saattir alanda bekliyordu birtanem bende iki gündür hiç uyumuyordum endişeden bugün benden keyiflisi yok kızlar
canım benim yaa,gözün aydııııııııın :1hug:,adına çok sevindim tatlım,hadi bol muhabbetler. Şeniz,doyasıya datını cıkarın.

leydim,hayırlı yolculuklar canım kızınada annecinede çookk selamlarımızı ilet,canım özlem gidermeye bak tabii böyle fırsatlar zor geciyor insanın eline.kaydirigubbakcemile5

yanii firikik vermeye gerek yokmu diyorsun,ankram.kaydirigubbakcemile3

o kadarda uğraştım kıss onu vermek için delikafadulden

barçmanım gözün AYDIN Şeniz doya doya hasret gider inşallah :Saruboceq:
kulağın MANİSA
parmakların YAZICIDA
ayakların İZMİRDE
bedenin AİLENLE
AKLIN HEP BİZDE KALSIN:sm_cool:
pek bir espirili gördüm kendimi ve hatta kendime güldüm bile:roflol:

şuan senden mutlusu bir ben varım en az senin kadar sevindim oğlunun gelişine hihoyyyt
canım yeğenim iyidir inşallah selamlarımı iletirmisin:1hug:

yok yawruummm benim her halikarda şöhretiz nasılsa

yok yawruummm benim her halikarda şöhretiz nasılsa

yoksam yoksam biz ünlü anne baba çocuhlarımıyız ank raaaaaa.kaydirigubbakcemile3 kafamçokkarıştı

ben kimim nerdeyimmm..nayııırrr göremiyoruuummm....fisfisfislülülülülülü

ya evet mutfağa girmek dahada zevkli hale geldi biraz önce karşılıklı türk kahvesi içtik

bir taraftanda iki bavul dolusu kirli çamaşır yıkanıyor eve ekşın geldi süper olduhihoyyyt

gelmezmi ablam
oh kahveler içilmiş
allah mutluluğunuzu arttırsın ablam benimhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

gözün aydın canım vala mutfakta neler pişer kimbilir anacımda öyledir yaparda yaparhihoyyytkaydirigubbakcemile3a.s.

oooooooooo frist ablamm
mesayiyi almışsın ii geceler sana:lepi::lepi::lepi::lepi:
sıradan ilk ben geçmeyeyim :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…