Flash Flash yelerimizin son dakika haberleri

oohh şahane valla

özellikle ben dimi kaydirigubbakcemile3 sana bu karpuzu lanse eden benimde o bakımdan

bende her karpuz yediğimde seni hatırlayacağım:lepi:

Canıımm benimm haklısın,isim annesisin senn,tüm hakkı sana ait,patentini alabilirsin,a.s.organizatör olaraktan da Şenizkaydirigubbakcemile3

uğur böceği çeyiz toplantısında

ben bunu atlamışım egem sende çok ustalaştın flaşçılıkta vallakaydirigubbakcemile3

Canıımm benimm haklısın,isim annesisin senn,tüm hakkı sana ait,patentini alabilirsin,a.s.organizatör olaraktan da Şenizkaydirigubbakcemile3

tamam aldımkarpuz patentini hatta karpuz toptancılığı yapmağa karar verdimhihoyyyt

Şimdi şöle güzel bir karpuz olsada yesek hep beraber ne güzel olurdu kaydirigubbakcemile3

süper olurdu gerçekten:lepi:

nabıyınız flash ahalisiiiii

mavicem sen nerelerdesin ablacığım özledim çocuklar iyiler değilmi:uhm:

kaydirigubbakcemile3sositosositoiyi geceler flaşın fıstıkları hepiçiginizi tek tek koççamennn munckkkkaydirigubbakcemile3sositososito

iyiler çok şükür güzel ablam bu aralar evde hem çok yoğunum hemide beni bahar çarptı galibe.... afakanlar basıyooo.... yakında normale dönerim artık normalim nasılsa delikafadulden delikafadulden

iyiler çok şükür güzel ablam bu aralar evde hem çok yoğunum hemide beni bahar çarptı galibe.... afakanlar basıyooo.... yakında normale dönerim artık normalim nasılsa delikafadulden delikafadulden

iyi olmanıza sevindim ablacığım sende toparlan artık yaza giriyoruz özletme kendiniŞeniz

günaydın flashçılar

günaydın flaşçılar <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

günaydın tatlılarımŞeniz:efsunum bu 3 ler nedir:uhm:yerimseniben

flashçılar ve edileri yürüyüşte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…