:roflol: nasılda tanır beni:roflol: hemde o küççük küççük renkli renkli olanlar varya onlardan:roflol:senin şimdi bu laf üzerine canın lokum çekmiştir çocukları çoktan lokumcuya yollamışsındır kaydirigubbakcemile3
özümbüşün edisi şaşırmış galiba
özebuş tatile mi çıkıyorsun taşınıyormusun anlamadım
roşum maaşallah çok güçlüsün
roşum sana suikast mı düzenlediler
bi beşiktaşlı olaraktan tşkürü borç bilirimbu da beşiktaşlılara ithafen
KARA KARTAL OLEEEEEEEEYYYYYYYYYYY
roşum ve kısmetsiz kedi çok şık
ank ve dağ çiçeği gene birlikte kıskandım şimdi bende onlarla olmak istiyorumsenağlama
herkese selamın hellolar.......fıstıklarrrrrrrrrrrrrr
ne haber nasılsınız...............hepinizin koskocaman öpüyorum.................
ank ve dağ çiçeği gene birlikte kıskandım şimdi bende onlarla olmak istiyorumsenağlama
herkese selamın hellolar.......fıstıklarrrrrrrrrrrrrr
ne haber nasılsınız...............hepinizin koskocaman öpüyorum.................
nerelerdesin canım özlettin kendini ŞenizŞenizŞenizŞeniz
hoşgeldin duygu özledik:1hug:
yawrum ne haber nasılsın gözükmüyon artık üzledik seni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Egem çok estetik gördüm seni
BENDE SİZİ ÖZLEDİM HEMDE ÇOK AMA ELEKTRİK KESİNTİSİ ÇOK OLUYOR..BUGÜNLERDE.............KK GİREMİYORUM........SEVGİ TOMURCUKLARIM..ÖPÜYORUM SİZİ..........ŞenizŞenizŞenizŞeniz
amanda benim güzel duygumda gelmişŞeniz
tamda dişçiyle işler yolundayken van canavarı olman iyi olmadı lookaydirigubbakcemile3
BENDE SİZİ ÖZLEDİM HEMDE ÇOK AMA ELEKTRİK KESİNTİSİ ÇOK OLUYOR..BUGÜNLERDE.............KK GİREMİYORUM........SEVGİ TOMURCUKLARIM..ÖPÜYORUM SİZİ..........ŞenizŞenizŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?