Flash Flash yelerimizin son dakika haberleri

senin şimdi bu laf üzerine canın lokum çekmiştir çocukları çoktan lokumcuya yollamışsındır kaydirigubbakcemile3
:roflol: nasılda tanır beni:roflol: hemde o küççük küççük renkli renkli olanlar varya onlardan:roflol:
özümbüşün edisi şaşırmış galiba

yok kız ne şaşırması adam doğru yolda kuşadasında şimdi:jeyyar:
nerden bildin hem:1shok:

barçman edin göbek yapmış ama çok işine yarıyor

ank ve dağ çiçeği gene birlikte kıskandım şimdi bende onlarla olmak istiyorumsenağlama

Son düzenleme:
özebuş tatile mi çıkıyorsun taşınıyormusun anlamadım

roşum maaşallah çok güçlüsün

efeet çok güçlüyüm,her bişeyi kaldırabilürüüm
roşum sana suikast mı düzenlediler

aah keşki baa olsaydı bütün aileme suikast düzenledilee bacım
bu da beşiktaşlılara ithafen

KARA KARTAL OLEEEEEEEEYYYYYYYYYYY

bi beşiktaşlı olaraktan tşkürü borç bilirim
roşum ve kısmetsiz kedi çok şık

kızdık kızardık varıyoz az daa,hoşuz ama heee

Son düzenleme:
herkese selamın hellolar.......fıstıklarrrrrrrrrrrrrr

ne haber nasılsınız...............hepinizin koskocaman öpüyorum.................

hoşgeldin duygu özledik:1hug:

nerelerdesin canım özlettin kendini ŞenizŞenizŞenizŞeniz

hoşgeldin duygu özledik:1hug:

yawrum ne haber nasılsın gözükmüyon artık üzledik seni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

BENDE SİZİ ÖZLEDİM HEMDE ÇOK AMA ELEKTRİK KESİNTİSİ ÇOK OLUYOR..BUGÜNLERDE.............KK GİREMİYORUM........SEVGİ TOMURCUKLARIM..ÖPÜYORUM SİZİ..........ŞenizŞenizŞenizŞeniz

amanda benim güzel duygumda gelmişŞeniz

tamda dişçiyle işler yolundayken van canavarı olman iyi olmadı lookaydirigubbakcemile3

amanda benim güzel duygumda gelmişŞeniz

tamda dişçiyle işler yolundayken van canavarı olman iyi olmadı lookaydirigubbakcemile3

sorma ablacıgm benim ....ya....tamda kısmet ban kapılarını açmıştıki..............:lepi:
vanda buldum kendimi...............
elbet bir gün olup dönüşem memlekete...............
öpücem topragını havaalanında.................cigerlerime kadar havasını soluyacam..........
sonra dişciye koşucam.......cekhap için.......ne alakası var demem anladınız siz onu.....:jeyyar::jeyyar:
kuşu kafese koymışlarda illede vatan demiş .......senağlamaaynen öyle oldum valla........:çok üzgünüm:..

BENDE SİZİ ÖZLEDİM HEMDE ÇOK AMA ELEKTRİK KESİNTİSİ ÇOK OLUYOR..BUGÜNLERDE.............KK GİREMİYORUM........SEVGİ TOMURCUKLARIM..ÖPÜYORUM SİZİ..........ŞenizŞenizŞenizŞeniz

ne zaman dönüyon vatan toprağına gel artık hadi
bak dişçinde özlemiştir seni kontrolle çağırır seni şimdi :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…