Flash Flash yelerimizin son dakika haberleri

günaydın flaş flaşın güzel hatunları
gününüz aydın mutlu ve sevgi dolu geçsin:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

hayırlısı olsun duygucum
hala bakıcı bulunmadı demi
zordur bulmak herkese emanet edemezsin ki bebeği

yawrummm görmemmi sabah ilk iş hemen topiğe girdim zaten neresi çıktı diye marak ettim mutlaka güzeldir canım ben de malatyayı biliyorum

bende bugün 9 da kaltım nedense halbuki sabahın köründe kalkardım havalardan herhalde

bu arada duygum çocuk bakma konusunda acayip tecrübeli oldun ne güzel kendi çocuklarını büyütürken hiç zorluk çekmeyeceksin:lepi:

neyse ablacığım bizde buradan görüşürüz sen iyi ve mutlu olda bu yeter bize Şeniz

şimdi sende taşınma telaşesi başlayacak allah yardımcın olsun

yawrummm görmemmi sabah ilk iş hemen topiğe girdim zaten neresi çıktı diye marak ettim mutlaka güzeldir canım ben de malatyayı biliyorum

saol ablammm....

bekledıgımız ıcın toparlanmaya baslamıstık zaten,evin yarısını topladım... 10 gun sonrada tatıle gıdecegız kısmetse dönunce de gerı kalanını toplıcaz.. ooy oy zor işler...

evet tecrübe kazanıyorum..............sormayın...............
ama benim çocugumun olması için ben konyay gidene kadar dişcinin birini bulmaması gerekiyo.........senağlama
yani kendim için degil.inannın............bu çocuga bir baba lazımda onun için........eeeee baba da olmayınca çocukta olmuyo..ondan.........:jeyyar::jeyyar:

Tünaydııınn,tünaaydıınn,tünaaaydıııııınnnnnnnna.s.a.s.a.s.a.s.

....selelere doldu mu heyy ,gönderdiğim çoraplar ayağına uydu mu ,mendili eline ,mendile verdümm gelünee .... kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…