- 20 Mart 2008
- 142.034
- 214.104
- 1.423
- 60
birazda gülsekkkkk
--------------Öğretmen derste çocuklara parayi boşun harcamayin o paralar alinteriyle kazaniliyor demiş.
Çocuğun biri:
-Hocam babam parayi alinteriyle kazanmiyo!
-Niye oğlum baban nerde çalişiyor?
-Buzhanede işçi hocam!vereliniortak
------------------------------Rahat bir askerlik yapmakta olan Temel e arkadaşlari sorar:
-Sen buraya torpille mi geldin?
-Yoo! Otobüsle geldim!kaydirigubbakcemile5
-Öğretmeni Temel e -Oğlum bana bi daire çiz der
Temel de hocam daire çaok pahali olur ben size bir gecekondu çiziyim derkaydirigubbakcemile5
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
birazda gülsekkkkk
--------------Öğretmen derste çocuklara parayi boşun harcamayin o paralar alinteriyle kazaniliyor demiş.
Çocuğun biri:
-Hocam babam parayi alinteriyle kazanmiyo!
-Niye oğlum baban nerde çalişiyor?
-Buzhanede işçi hocam!vereliniortak
------------------------------Rahat bir askerlik yapmakta olan Temel e arkadaşlari sorar:
-Sen buraya torpille mi geldin?
-Yoo! Otobüsle geldim!kaydirigubbakcemile5
-Öğretmeni Temel e -Oğlum bana bi daire çiz der
Temel de hocam daire çaok pahali olur ben size bir gecekondu çiziyim derkaydirigubbakcemile5
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
demekki uçukları bana sen bulaştırmışsın anladım şimdiiiiiiiiiimafoldumbenmafoldumben
benimde canım sıkıldı taşınma telaşım çıktı.
bugün belli olacak offffffff offffffffffff
bide yazlık telaşı var ne yapcağımı şaşırmış durumdayım:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
sehernaz güne neşeli başlamış. Şeniz
canım benım ya sabah uynadıgımda bu manzarayla karsılastım... ev tasıdım ya yorgunlukların stresın acısı cıkıyor ıste...ii akşamlar flaşçı hatınlarrrrrrr
özebuscum janum geçmişler olsun...neden korktun bakkemmmm
efsuncum bende kendi evinde ourduğunu düşünmüştüm..kolay gelsin kuşum..istersen yardıma geliriz yaneeyerimseniben
flash flash flash.... başım ağrıyor
canım allah kavuştursun...tez zamanda arar inşallahh:teselli:kocişim aramıyor askerdeeeeemafoldumben
iyi gecelerrr canımmmmmŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizKızlarr geçiyordum uğradımm..opuyorumnanaktan
Bi öpüp gideceğim..iyi geceler hepinize.:1hug:
efsunefe edinde iyice şaşırmış. onunda mı kafası karıştı.lmaz:
ii akşamlar flaşçı hatınlarrrrrrr
özebuscum janum geçmişler olsun...neden korktun bakkemmmm
efsuncum bende kendi evinde ourduğunu düşünmüştüm..kolay gelsin kuşum..istersen yardıma geliriz yaneeyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?