Flash Flash yelerimizin son dakika haberleri

birazda gülsekkkkk
--------------Öğretmen derste çocuklara parayi boşun harcamayin o paralar alinteriyle kazaniliyor demiş.
Çocuğun biri:
-Hocam babam parayi alinteriyle kazanmiyo!
-Niye oğlum baban nerde çalişiyor?
-Buzhanede işçi hocam!vereliniortak
------------------------------Rahat bir askerlik yapmakta olan Temel e arkadaşlari sorar:
-Sen buraya torpille mi geldin?
-Yoo! Otobüsle geldim!kaydirigubbakcemile5

-Öğretmeni Temel e -Oğlum bana bi daire çiz der
Temel de hocam daire çaok pahali olur ben size bir gecekondu çiziyim derkaydirigubbakcemile5
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ayyyy çok hoş yawww

demekki uçukları bana sen bulaştırmışsın anladım şimdiiiiiiiiiimafoldumbenmafoldumben

heheh yafri cok pis uçukk bulastırırım bulaşmayın bana ona göre hehe :)):jeyyar:

canım benım sanda da gecmiş olsun canım... sabah dr a gıttım ben ates yaptı bende ama ıyıyım suan annemle babam gelıcek sımdı görmeye onları beklıyorum...

emınecım cokk tesekkur ederım balımmmmmm

iyi haftalar flaşcılar.

esmer çok hoşmuş :roflol: :roflolpuyorumnanaktan
özebusumgecmiş olsun canım,opuyorumnanaktan

nasıl yaa,ben oturduğunuz yer kendinize ait sanıyordum efsun neler oluyoooo..
yanılmışmıyım kiii kafamçokkarıştı

sendemi ucuk oldun.gecmişler olsun ,istanbul ucukmu yaptı stresden kuzum sana :teselli:

:teselli:

esmer güzelim çok hoştu yaaaaa:roflol::roflol:

ozebus canım geçmiş olsunn arada bi bendede cıkar sarmısagı ikiye bölüm ucuga sürüyommm gece yatarkene yaparsın sabaha kadar kurutuyooo opuyorumnanaktan

efsune canımm allah kolaylık bitenemmmm:bbopuyorumnanaktan

ii akşamlar flaşçı hatınlarrrrrrr
özebuscum janum geçmişler olsun...neden korktun bakkemmmm
efsuncum bende kendi evinde ourduğunu düşünmüştüm..kolay gelsin kuşum..istersen yardıma geliriz yaneeyerimseniben

canım benım ya sabah uynadıgımda bu manzarayla karsılastım... ev tasıdım ya yorgunlukların stresın acısı cıkıyor ıste...

efsun efem bılırımm ev tasımayı bıde sen cocuklusun oyy Allah yardımcın olsun gülüm...
flash flash flash.... başım ağrıyor

oyy sana nolduu bebeğemmmm

Kızlarr geçiyordum uğradımm..opuyorumnanaktan
Bi öpüp gideceğim..iyi geceler hepinize.:1hug:

sağol canım benim
km kaybetmişte ben bulayım evi :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…