olsun kuşum neyen öleee diyosun kii..elbet bizimde bigün evimiz olar..:Saruboceq:sağol canım benim
km kaybetmişte ben bulayım evi :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
olsun kuşum neyen öleee diyosun kii..elbet bizimde bigün evimiz olar..:Saruboceq:
efsuncum sen ev istiyordun. ben seni evlendireyim. :roflol::roflol::roflol::roflol:
allah kavuştursun bidanem...kocişim aramıyor askerdeeeeemafoldumben
ama amaa bana yok mu aplam yaamafoldumbenay hayali bile güzelmiş. birde ben evleneyim bari.:sm_cool::sm_cool:naniknanik
yaslık var ama ben kışlık istiyorum :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Günaydın flaşcılar hepinize güzel bir hafta diliyorum .
Perşembe kızım geliyor yaşasınnnnnnnnnnn :1hug: :sm_cool:
kıyamamm sıkma canını musaıt oldugu zaman arar elbet...kocişim aramıyor askerdeeeeemafoldumben
saoll roşummm sanırım düğünde oldu :) kayınvaldemın komsuları yediydi bakıslarıyla :)flaşçıların hepisi uyumuşlaa ama ,ben yinede iyi geceler dileyiim,
özebusum nazar olmuşundur bidanem,geçmşler olsun...
hadı ablam gözunaydın tekrardann...ooh sımdı sende hazırlarsın sevdıgı yemeklerı felan dımı :))Günaydın flaşcılar hepinize güzel bir hafta diliyorum .
Perşembe kızım geliyor yaşasınnnnnnnnnnn :1hug: :sm_cool:
a.s.:1hug:GÖZÜN AYDIN ANK DARISI BENİM KIZLARA İNŞ İZİN ALIRLAR DA OĞLUMUN DÜĞNÜNE GELİRLERRa.s
---------------:1rolleyes:ÇOK KÖMİKTİ DEMİİİİİ:roflol::roflol:
a.s.TŞK EDERİM CANLARIMMM a.s.
-------------------GÜNÜN SÖZÜ:uhm:
----------:uhm:Cevaplayamadığınız her şeye karşı sabırlı olun, soruları sevmeye çalışın. Cevabını alamayacağınız soruların peşinde vakit kaybetmeyin çünkü şimdilik onları yaşamanız söz konusu değil. Ama önemli olan nokta şu; yaşamak...Her şeyi yaşamak...Yaşayın! opuyorumnanaktan
şubat ayı ank06.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?