Flash Flash yelerimizin son dakika haberleri

sonrada efsunefe,egem ve sevvalcikte rio karnavalına edilerınden gizlü katılıslarrrr bunu ıtıraff etttüüü:)))

kız bensana sır verdim sen ne anlatıyorsunlmaz:edilerimiz duyarsa fena olrmafoldumben

günaydııınn,filaşcılar,iyimi herkez çook öpüyorum hepicinizi opuyorumnanaktan

irna ve kısmetsiz kedinin edilerıde arada bulusup böle idman yapıyolarmıs dedüüüüü

ama aklım almadı hala ne yaptıklarını.:1no2:
bizim ediler sıra dışılar canuuuummmm sositososito

flash flash özebuş ve egem buluştular çok hoş ve samimi bir buluşmaydıopuyorumnanaktan
canım iyiki tanıdım seni ,unutma artık burada bıir ablan var:1hug:

:1ninca::1ninca::1ninca:şakkıdışakkıdı:smiley-cool::smiley-cool:bak ben seni çok çok merak ediyordummmmm olmadı gizemli haaaaaa:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

gÜnaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
flaŞlıııııııııııııııııııııııııııııııııı hanımlar
, ne gÜzel herkes Çok Çok ıyı ev sahıbımızde geldııııııııııııoleyyyyyyyyyyyyyyyy

benim canım flashçılarımdan biri daha gelmişopuyorumnanaktan

yaa sizleri çok seviyoruuuum ben çooooookvereliniortak

şimdi geldim bende eve kızın sağlık karnesi için emekli sandığına gittim hallettim geldim yanıyor dışarısı bana hemen bir dondurma lazım en acelesinden çıbıkkkkkk zemuszemus

alll aşkıım alll ye çabıııkkkkkk.soğusun için ohhhh yarasııınnn kaydirigubbakcemile3

ben diyetteyim almayım ama hepinizi dondurma yemeye rodos adasına götüreceğim mintli dondurma birtek orada var:lepi:

sonracıma fırst ladyyy cokk ama cokk meraklı dedüüüüüü bana egemmmm :))))

oyyyy:1shok: merak edecek başka şey bulamamışmıyım.naniknanikdelikafaduldenalkisalkisalkis
ben meraklı olmasam nasıl flaşlayayım demi ya. lülülülülülü :roflol::roflol:delikafadulden:sm_cool::lepi:

bi kerem yalan demüşşşşş egem naniknanik

sabaha kadar kendi oturuyor pc başında :jeyyar:

neti açıyom benden önce günaydın diyo hatun topiklere :umursamaz:

doğru demişsin ank06. ne zaman pc yi açsam egem ortalarda geziniyor.delikafaduldennaniknanik:roflol::roflol:vereliniortak

ben diyetteyim almayım ama hepinizi dondurma yemeye rodos adasına götüreceğim mintli dondurma birtek orada var:lepi:

ben geliyom dondurma yemeye :icecream:

doğru demişsin ank06. ne zaman pc yi açsam egem ortalarda geziniyor.delikafaduldennaniknanik:roflol::roflol:vereliniortak

demi betül abla her yerde görüyom zaten :roflol: :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…