- 20 Mart 2008
- 142.037
- 214.109
- 1.423
- 60
tamam pasaportunu şengen vizeni almayı unutma sizi harika bir tekneyle götüreceğim:lepi::lepi:
vallaa ya hayali bile güzel bütün flash ekibi büyük bir tekneye binip 1 hafta tatil yapsak ne muhteşem olur kimbilir ne eğleniriz:sm_cool::sm_cool:
kuzum pasaportum vizesiz rahatım bentekne haaaaa ne atlarız tekneden denize oyyyy oyyyyyyyyy sositososito
vallaa ya hayali bile güzel bütün flash ekibi büyük bir tekneye binip 1 hafta tatil yapsak ne muhteşem olur kimbilir ne eğleniriz:sm_cool::sm_cool:
O tekne batarrrrrrrrr
O gemide ah bende olsaydıımmmm:dance::dance::dance:
O tekne batarrrrrrrrr
O gemide ah bende olsaydıımmmm:dance::dance::dance:
ne kadar güzel olur aslında acayip eğleniriz haaaaa hihoyyyt
batmaz kedijik merak etme sen :lepi:
sensiz olurmu çiceğim hep beraber kaydirigubbakcemile5
herhalde geceleri hiç uyumaz ve tatilden yorgun ve perişan bir halde döneriz ama olsun yaaa kaydirigubbakcemile3
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyythihoyyyt hihoyyyt
kesinlikle uyunmaz acayip kaynatırız demi kaydirigubbakcemile5
edileride çatlatırız ama hihoyyyt
aynen çiceğimmmmm
sositososito sositososito sositososito sositososito
kızlar bu aralar benim neşelenmeye ihtiyacım var. bana moral verin azıcık. :çok üzgünüm:
o kadar üzgünümki yazı bile yazamıyorum. sebebini bazı arkadaşlarımla paylaştım. kesinleşince konuyu zaten duyacaktınız. yinede kısaca şöyle diyeyim, kızım ayrılıyor. içime atamıyorum artık. moralim çok bozuk.
onun için hakkında ne hayırlı ise o olsun diyorum. ama içim acıyor.:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?