Flash Flash yelerimizin son dakika haberleri

Merhaba flaşçı aplalarımkaydirigubbakcemile2 nasılsınız, ne zamandır uğramamıştım,
bi gideyim de kolaçan edeyim dedimkaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım. Şeniz

:1shok: o yaşta kızıl olur muymuş. yinede geçmiş olsun canım.:1hug:a.s.

bende tüp bebek için yazdın sanmıştım. egeyede galiba onun için yazdı demiştim. inan algılama gücümü yitirmişim. :çok üzgünüm:

aslında 18inden sonra nadir olurmuş ama kızıla boğaza yerleşen vir virüs sebep oluyormuş
ve bu yenilen içilen birşeyle bile gelebilirmiş çok teşekkürler canımŞeniz

ay kıyamam egeme. büyük geçmiş olsun canım. maviş oğluşumu öp benim yerime. allah nazarlardan esirgesin.a.s.:1hug:

arka sayfaları okudukça.........aman aman dedim valla..............
allah korusun herkesi.............
flaşcıların üzerinde nazarmı var ne................ELEMTERE FİŞ KEM GÖZLERE ŞİŞ..........AMİNNNNNNN:Saruboceq:

BARÇMAN ABLACIGIM
EFSUNUM
ANKIM
LAYDIM...........
HEPİNİZE GEÇMİŞ OLSUN..........
allah beterlerinden korusun..........:Saruboceq:
laydım üzülme demek kolay ama rabbım hayırlısını belkş böyle istiyor bilmiyoruz ki..........
hakkınızda hayırlısı ne ise en güzeli neyse o olsun........ablacıgım........:Saruboceq:

hepinizi öpüyorum.........iyi akşamlar..........opuyorumnanaktan

sağol bebişim. aman evleneceğiniz kişiyi iyice tartın. tanıyın diyeceğim bu.:1hug:a.s.

kızlar ya hakikatten nazara mı geldik ne. emine44 dün aspiratörü alev almış ve mutfağı yanmış.
morali çok bozulmuş. kızkardeşi sehernazlarda kalıyorlarmış.
bugün benimde büyük tv den birden dumanlar çıktı. hemen oğluşla balkona taşıdık. birde baktık ki kablo yerinden ateş çıkmaya başladı. su döküverdikte söndü. ama canımız çok sıkıldı. evde tv bile açamıyorum korkumdan. ne oluyor bize. :uhm:

çok sağol benüm güzel duygucuğum seni çok seviyoruuumŞeniz

sağol bebişim. aman evleneceğiniz kişiyi iyice tartın. tanıyın diyeceğim bu.:1hug:a.s.

kesinlikle katılıyorum

çok gecmiş olsun canım yaa.bende ilk defa duydum o yaşta kızıl :1shok:neyseki şimdi cıkarmışda atlatmış.ya damat olduğunda cıksaydı..yerimseniben,
güle güle git özüm,ne hakkı,seni seviyoruz,komşum.hayırlı olur inş. elazıyıda tanımış olursun .bizi özletme kolay gelsin bitanem.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hehehehehehe düşünce haber ver gelirik yanına :roflol: :roflol:

sapok kuzum benim kızda geldi ama hastalandı dün kusma ve ishal oldu

neyse şimdi iyi ama düzeldi biraz

ooyyy noldu kuzumuza,sıcakmı carptı yoksa ank am.çookk gecmiş olsun.opuyorumnanaktan

ay hakikaten irnaaam bunu hiç düşünmemiştim mesela evlenmiş ve balayındakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayyy nasılda kalbin carpmıştır yaa.oofff efsun ta ben burda hop etti yüreğim.kısss allah korumuş canım yaa.çok gecmiş olsun aman aman korumalık ne gerekiyosa yap.çocuklara akıl ermez bitanem.sen nasılsın bu arada.opuyorumnanaktan,

Küçük Temel'in sınıfında hoca öğrencilerin birer birer tahtaya gelip bir cisim çizmelerini ve tarif etmelerini istemiş.

İlk olarak Dursun kalkmış tahtaya ve…

Yatay bir cizgi cizip : "Bu, yeryüzü" demis.

Hoca tesekkür etmis ve yerine gondermis.

Ikinci olarak Fadime kalkmis tahtaya ve ...

Çizgi üzerine bir dikdortgen cizip : "Bu, yeryüzündeki bir kutu" demis.

Hoca, ona da tesekkür edip yerine yollamıs.

Üçüncü olarak Ismail kalkmış tahtaya ve...

Bir sekil cizip : "bu, yeryüzündeki kutuyu barındıran bir evcik" demis.

Cocukların hayalgücü karşısında şaşıran hoca ona da tesekkür edip yerine yollamış.

Dördüncü olarak Ayse kalkmıs tahtaya ve..

.

resmi devam ettirerek: "bu, yeryüzündeki kutuyu barındıran evcigin catısında eriyen kar" demis.

Artık cocukların oyunu gayet iyi anladıklarından emin olan hoca ona da teşekkür edip yerine yollamis.

Besinci olarak Hıdır kalkmis tahtaya ve...

bi ekleme yapip: "bu, yeryüzündeki kutuyu barındıran evcigin catısında eriyen karı eriten günes" demis.

Durumdan çok memnun hoca, ona da tesekkür edip yerine yollamıs.

Tam bu sirada Temel parmak kaldırıp tahtaya kalkmak istemis.

Temel'in sakalarını bilen hoca önce tereddüt etmiş ama masum resme bakıp kötü bir sey olamayacagından emin gönül rahatlıgı ile Temel’i tahtaya kaldirmış.

Temel kalkmis ve ...

.

resmi tamamlayarak: "Bu, dusakabinde yerdeki sabunu alan babam" demisalkisalkisalkis:roflol:

ay hakikaten irnaaam bunu hiç düşünmemiştim mesela evlenmiş ve balayındakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

olurmu olur.fisfisfis
tanış bi gelin düğün günü kabakulak cıkarmıştı.ayy boynu boğazı şiş şiş ne sıkıntıdaydı zavallı.damatta yaklaşamamıştı yanına kaydirigubbakcemile3 :jeyyar:

Son düzenleme:
Selam flashcılar.

Ankcım, Barçmancım geçmiş olsun.

Efsuncum sağlıkla git canım. Yeni yerin hayırlı olsun.

ayy allah korusun çocuklarımızı dağlara taşlara ,,

burada kulağımı çekip cık cık cık diyorumkaydirigubbakcemile3

barçman ablam ellerine sağlık züperdiii :roflol:

bende çok güldüm ablammŞeniz
Selam flashcılar.

Ankcım, Barçmancım geçmiş olsun.

Efsuncum sağlıkla git canım. Yeni yerin hayırlı olsun.

teşekkürler lereenimŞeniz

Aman kızlar dikkat edin. Neler oluyor böyle . Allah beterinden saklasın.

Kokoşcuğum çok güldürdün beni Allahta seni güldürsün.:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…