Flash Flash yelerimizin son dakika haberleri

niye içine atasın ki ablacım,paylaşıcaksın ki sıkıntın hafiflesin,
herşeyin hayırlısı olsun,bende konusunu gördüm ve çok üzüldüm,inan yorum bile yazamadım,
inş.bundan sora mutlu olur,üzülme,çok öpüyorum seniŞeniz

sende helaal et canısı,hayırlı,uğurlu olsun,çok özletme kendiniŞeniz
çok geçmş olsun cnm,
sende özlettin kendini canısı,
benim ergenim kızımla ,yeğenimde geçen hafta dubaları geçebiliriz nolcakki deyip açıldılar,
ciddi bi boğulma tehlikesi atlattılar,allah korudu anlıcaan,
suyun şakası olmuyo maalesef ,büyüdüler diyoruz ama,akıllar geriye gidiyo maalesef, yaptıkları bizi çok üzdü,allah korusun evlatlarımızı...

herkeslere hayırlı cumalar.........rabbım bütün dualarınızı ve duamı kabul etsin.........:Saruboceq:

hepinizi mucukluyorummmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan

a.s.günaydıınn a.s.

:1hug: hayırlı cumalar flaş cıtırları :1hug:

:Saruboceq:allahım gönlünüzden gecen,tüüüüüüüüümmmm duaları kabul etsiiinn :Saruboceq:

opuyorumnanaktan gocemaaaannn öpüyorum hepiniziii opuyorumnanaktan

dur bende seni öpeyimŞenizŞenizŞenizŞeniz günaydııın

günaydınnnnnnn flaşçılar..
2gün girmedim.neçok şey olmuş...

öncelikle BARÇMAN ablam hoşgeldinnnnnnnnn...öslemiş valla...kutlamaları kaçırmışım:sinifsinif: ama bi pastada ben keseyim şerefine..:içelim:.

efsunum canım ya gerçekten büyük geçmiş olsun..allah korumuş efemizi...ama çocuklar suyu görünce laf anlamıyolar..
ayritten ank plamcım kısıına çok geçmiş olsun...neyseki artık annesinin yanında..:teselli:sen ona her ilaçtan iyi gelirsin...

barçman aplam geçmiş olsun.allahtn çabuk atlatmışsıız..iyiki balayında felan olmmışş gerçektenn

canım beniiim sende hoşgeldinopuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim ablacığım pasta harikaaaacokacimcoook

özebusum hayırlısı ile yerleş canım..iyi haberlerini bekliyoruz..

first lady ablam üzme kendini..hakkında hayırlısı ne ise o olsun..inşallah bundan sonra çok daha mutlu olur..buarda sizede çok geçmiş olsun...

hakket ya bi okuyup üflemek mi lazım ne..baksanıza topiciğimize nazardeğmiş
şunu şuraya asıyımda nazar değmesin bidaha..

topiğiize kurşun döktürsek iyi olacak galiba

canım sağol. bugün bitti. artık özgür kız. a.s durup dururken oldu. olacağı varmış. iyiki oğluş farketmiş. yoksa olacakları düşünmek bile istemiyorum.:Saruboceq: verilmiş sadakamız varmış.

topiğiize kurşun döktürsek iyi olacak galiba

:roflol::roflol::roflol: ya döktürsek.:sm_cool:

hakkında hayırlısı olsun bundan sonraki yaşamında allah onu hep iyilerle karşılaştırsın:Saruboceq: bu arada büyük geçmiş olsun

geröekten verilmiş sadakanız varmış:1shok:

eee hadi kim kurşun dökecek topiğimizezemuszemus

sağol canım. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…