selam fılaş hanımları hayırlı cumalar nasılsınız
bayağıdır yazamadım valla çoook özledim sizleri sayfa lar çok geride kaldı alıntı yapmadan yazıyorum
hepinize tek tek teşekürler canlarım hepinizin temenilerinizi okudum hepinizden allah razı olsun allah böyle felaketler kimseye yaşatmasın bende kendimi daha yeni yeni toparlıyom ev tadilatta annemde kalıyoruz hepinizi öpüyorummmmopuyorumnanaktan
bayağıdır yazamadım valla çoook özledim sizleri sayfa lar çok geride kaldı alıntı yapmadan yazıyorum
hepinize tek tek teşekürler canlarım hepinizin temenilerinizi okudum hepinizden allah razı olsun allah böyle felaketler kimseye yaşatmasın bende kendimi daha yeni yeni toparlıyom ev tadilatta annemde kalıyoruz hepinizi öpüyorummmmopuyorumnanaktan
ayyy ayyy tübe de kısss..... allah acınızı göstermesiiinn,:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3yerimsenibenyerimseniben
hımm kızlar ruhumuza bir fatiha okurlar artıkkaydirigubbakcemile3
ALLAH KORUMUŞ:Saruboceq::Saruboceq: GEÇMİŞ OLSUN CANIM TOPARLANDA GEL ÖPTÜM KOÇAMANNNopuyorumnanaktanselam fılaş hanımları hayırlı cumalar nasılsınız
kaydirigubbakcemile3yerimsenibenyerimseniben tatlıların tatlısı tombulum benim yanağını mıncıklama şeysi
hımm kızlar ruhumuza bir fatiha okurlar artıkkaydirigubbakcemile3
canım çok sağol Şeniz
sende hoşgeldin
tekrardan geçmiş olsun allah bir daha göstermesinopuyorumnanaktan
hoşgelmşin cnm,tekrar çok geçmşler olsun,rabbim tekrarından korusun,
her şey yoluna girer inş.yeterki sağlık olsun,çok öpüyorum seni ,kolay gelsin cnm...
Hoşgeldin canım...
Seni tekrar görmek çok güzel..
Çok çok geçmliş olsun..
Allah korumuş resmen ..
Bunada şükür demek lazım..
ayyy ayyy tübe de kısss..... allah acınızı göstermesiiinn,:Saruboceq:
ay onlarda sankim piknik yapıyolar.....zemuszemus...
amiin canım sanada çook gecmiş olsun,allah korumuşbir verdiğiniz karşı gelmiş.kolay gelsin canım yaa.opuyorumnanaktan
ALLAH KORUMUŞ:Saruboceq::Saruboceq: GEÇMİŞ OLSUN CANIM TOPARLANDA GEL ÖPTÜM KOÇAMANNNopuyorumnanaktan
mrb kızlar ıyı geceler.. opuyorumnanaktan bos kontenjanınız var mı acep.. :kedi: vayy bee herkesın kırlı camasırları dokulmus ortaya.. :roflol: :roflol: ne cok bılmedıgımız sey varmıs.. sırnaşık şey
Offf var ya nası terlemısım
Darlandım kele
ac datlum ac.. :jeyyar: acılır rahatlar serınlersın.. naniknanik
Beren gelmıs hos gelmıssss
Kızlar laf aramızda bu beren gacısı herseyı yanlıs yerınde tasıyomus
Hemde tras oluyoooooo :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:
Ohhhh acdım rahatladım
Ama sen dıkkat et uyudu sandıgın edın senı ızlıyo haberın ola
Ohhhh acdım rahatladım
Ama sen dıkkat et uyudu sandıgın edın senı ızlıyo haberın ola
<B>
Her zamanki gibi iğrençsin kedijik.... :roflol::roflol:</B>
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?