Flash Flash yelerimizin son dakika haberleri

nanynnnn klava: ıkınızın tepesıne de uccam valla.. kaldırın su offlıneları.. lmaz: kızz cıkın de degılsınız anam neye kımden saklanıyonuz .. :umursamaz:

mafoldumbenhani nerde o birlikte sabahladigimiz geceler ha sorarim sana nerdemafoldumben

hopppppp de yafruu kıyıdan gell.. yasakkelime sor bacı sor dun kımın aklımda.. :gitme: hasretlen ozlemlen anıyım.. lakın adamımlan yenı toparladık arayı yavas yavas alıstıra alıstıra bırden oldu mu delırıyor.. yıne sabahlayacagımız zamanlar yakın.. yerimseniben ınan baa.. sırnaşık şey neysee balım ben ucar kedıcık de cıkmak ıcın beklıy gorusuruk optum datlum.. opuyorumnanaktan

günaydın flashçılar
ooooooooo gece coşmuşsunuz ne hoş
yeni flashçılar da gelmiş,HOŞGELMıŞLER

Kedijik çadırdayken psiko gizlice yanaşır weeeeeeeee şakkıdı

kamp konseptine çok uygun bir kıyafet kaydirigubbakcemile3

Yanımda sılahım var kııııı şakkıdı

Dabancamneyım hazır en sulusundan zemuszemus

eh artık kim tutar bizi bu silahlarla:sm_cool:

GÜNAYDIIIN herkese incitanem ve beren hoşgeldiniz sizi burada görmek çook güzelŞenizŞeniz

kamp konseptine çok uygun bir kıyafet kaydirigubbakcemile3
eh artık kim tutar bizi bu silahlarla:sm_cool:
GÜNAYDIIIN herkese incitanem ve beren hoşgeldiniz sizi burada görmek çook güzelŞenizŞeniz

Ah barcmanım ahhhhh

Bu kızlar bu kamp olayını cok hafıfe aldı valla

Haberlerı yok gıdıp de dönmeyeceklerınde ama vazgectım onları goturmuyom.

Soyle sen gıbı ben gıbı kamp bılıncınde kandan korkmayan ekşına acık gadunlarla gıdek bız

Yoksa bunlar o kılıkla bızı dırek psıkoya yedırır vallah

biz onları koruruz yaa alimallah ikimiz bütün piskopatlara yeteriz kaydirigubbakcemile5

kamp bilinci ekşın uyarda şu kan görme kısmını ben almasamkaydirigubbakcemile3

kampa giden beren ve incitanemin halleri

barçman ve kedijik kampta da kokoşlar

biz onları koruruz yaa alimallah ikimiz bütün piskopatlara yeteriz kaydirigubbakcemile5

kamp bilinci ekşın uyarda şu kan görme kısmını ben almasamkaydirigubbakcemile3

E oldu o zaman psıkoya soleyelım de elınde zehırlı ıgneyle gezsın.Bız kan göremıyoz da derız şakkıdı

Senı bu kamp organızasyonunda ortammm olarak goruyorum soyle ekşınlı dehset bı program hazırlayalım.

Ama ben işdeyım resım ekleyemıyommm(((((((((((((((

bu da kampın güzelliği,kampa geleekleri kandırmak için:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…