Flash Flash yelerimizin son dakika haberleri

kızlar sizin için tüm imkanlarımı zorlayıp bir deniz otobüsü aldım.hepimize hayırlı uğurlu olsun.

ohhh sefasını süreriz şimdi :lepi:

dağ çiçeğim deniz yatağın çok şık.

keyfe bak sen bi şezlongta bana ayır geliyorum kaydirigubbakcemile3

efsunefe suda oynarken kazaya uğramış.

kapat kıızzzz ayıp ayıppppp :jeyyar:

irnam ve esmer güzelim ne oldu size.

ediler tarafından esir alınmışlar kurtaralım hemen kızları :roflol:

ank06 çok cesursun.

he wallaha aynen öyleyim tutmayın beni sakın sırnaşık şey

muhteşem üçlü silikon modasına uymuş.kaydirigubbakcemile3

en kocaman dudak yarışmasına girecezde ondan :roflol:

kedijiiik benim göğüslerim büyük mü diye soruyor.

yok cnım neresi büyük :CüvCüv: ufacıcık hiçte yok şakkıdı

barçman ise hayır ben öncüyüm diyor.

kesin bu yarış kızışacak kiminki büyük diye :icecream:

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn......................ben geldim...............çiceklere büründüm geldim..........

ve sizleride çiceklere sarıp sarmalıyacam..........işallah begenırsınız............canımcıklar..........

işte ben........

günaydın hepinize tşk ederim
FıRSTIMMMM harikasın yine tşk ederim
FLŞLARINA BAYILYORUM HARıKASINNNNNN NERDEN BULURSUN TAM BENLıK
ARKADAŞLAR KENDıNııZE ıYı BAKIN HERŞEY GÜNLÜNÜNCE OLSUN :)

ank06.........zambak olmuş.....rengı cok ama cok güzel.....aynı kendisi gibi ...zarif ve hoş

Son düzenleme:
RESıM YOLLUYAMIYORUM AMA Bı FIKRAYLA BURDA ÜZÜELERK AYRILYORUM BY BY BY BY BY:):)
-------------------ılani Harp

Ülkelerin birbirlerine önceden savaş ilan ederek savaştıkları dönemde, bizim "Rize" ıli'miz Çin Devletine savaş ilan etmiş!

Çin'liler uzun uzun araştırmışlar ancak "Rize" diye bir devleti hiç duymadıkları gibi hartadan da böyle bir devleti bulamamışlar.

Daha sonra Çinlinin biri Türkiye'de Rize diye bir yerin varlığını öğrenmiş ve bunu yönetime bildirmiş, Rize bir devlet olmasa bile Çin yönetimi ortada ilan edilmiş savaş olduğu için bütün ordularını toplayarak karadan ve denizden Rize'ye doğru gelmeye başlarlar, bu arada Rize boş durmayıp yaşlılardan oluşan bir savaş komitesi kurmuş gerde kalan genç, çocuk ve kadınlar da mevzilerdeki yerlerini almış Çinlileri beklemeye başlamışlar, derken denizden ve karadan mahşeri bir kalabalıkla çin askerleri görünmeye başlamış ve o hızla da bütün önlerine çıkan Rizelileri kesip biçmeye başlamışlar ancak yaşlılardan oluşan savaş komitesinden ateş emri gelmediği için mevzilerde bakleyen Rizeli milisler Çinlilere karşılık veremiyorlarmış, bu durum epey uzayınca Rizeli gençlerden biri fazla dayanamayıp mevziden fırladığı gibi doğruca savaş komutasının bulunduğu karargaha girerek 'bir hışımla' "Çinliler celdi hepumuzi çeseyiler, biz onlara bişe edemeyiruk, bize niye ateş emri vermeyisunuz, yoksa korktunuz mi? aha bu Çinlilerden der.

"Bunun üzerine Komitenin Başkanı; "uşağum sen ne deyisun, ne korkması, biz aha bu kadar Çinliyi nereye gömeceuk oni karar etmeye çalişiyiruk" .

-

barçman ablacıgım orkide olmuş..........narin zarik......nadide bulana ve anlamı büyük olan.....

nadidde bir çicek.........

Komite karar verene kadar giden gitti zaten :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…