- 20 Mart 2008
- 142.049
- 214.152
- 1.423
- 60
kızlar sizin için tüm imkanlarımı zorlayıp bir deniz otobüsü aldım.hepimize hayırlı uğurlu olsun.
dağ çiçeğim deniz yatağın çok şık.
efsunefe suda oynarken kazaya uğramış.
irnam ve esmer güzelim ne oldu size.
ank06 çok cesursun.
muhteşem üçlü silikon modasına uymuş.kaydirigubbakcemile3
kedijiiik benim göğüslerim büyük mü diye soruyor.
barçman ise hayır ben öncüyüm diyor.
irnam ve esmer güzelim ne oldu size.
a.sa.sa.sa.s:çok üzgünüm::çok üzgünüm:evetttttttttttttttttt :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:esmerim sende mi kilo aldın.
:jeyyar::jeyyar::jeyyar:toplu helde adamın keyfine deyecek yokkk:içelim::içelim::içelim:esmerimin edisi masaj yaptırmayı çok severmiş.
bizim flaş kızları koşuyorlar. ama nereye.
esmer güzeli nilifer olmuşşşşşşşşş...... cok zarıf olmuş
günaydın ank
ank06.........zambak olmuş.....rengı cok ama cok güzel.....aynı kendisi gibi ...zarif ve hoş
egem saf tertemış.........bembeyaz çicekler olmuş........masumca
RESİM YOLLUYAMIYORUM AMA Bİ FIKRAYLA BURDA ÜZÜELERK AYRILYORUM BY BY BY BY BY:):)
-------------------İlani Harp
Ülkelerin birbirlerine önceden savaş ilan ederek savaştıkları dönemde, bizim "Rize" İli'miz Çin Devletine savaş ilan etmiş!
Çin'liler uzun uzun araştırmışlar ancak "Rize" diye bir devleti hiç duymadıkları gibi hartadan da böyle bir devleti bulamamışlar.
Daha sonra Çinlinin biri Türkiye'de Rize diye bir yerin varlığını öğrenmiş ve bunu yönetime bildirmiş, Rize bir devlet olmasa bile Çin yönetimi ortada ilan edilmiş savaş olduğu için bütün ordularını toplayarak karadan ve denizden Rize'ye doğru gelmeye başlarlar, bu arada Rize boş durmayıp yaşlılardan oluşan bir savaş komitesi kurmuş gerde kalan genç, çocuk ve kadınlar da mevzilerdeki yerlerini almış Çinlileri beklemeye başlamışlar, derken denizden ve karadan mahşeri bir kalabalıkla çin askerleri görünmeye başlamış ve o hızla da bütün önlerine çıkan Rizelileri kesip biçmeye başlamışlar ancak yaşlılardan oluşan savaş komitesinden ateş emri gelmediği için mevzilerde bakleyen Rizeli milisler Çinlilere karşılık veremiyorlarmış, bu durum epey uzayınca Rizeli gençlerden biri fazla dayanamayıp mevziden fırladığı gibi doğruca savaş komutasının bulunduğu karargaha girerek 'bir hışımla' "Çinliler celdi hepumuzi çeseyiler, biz onlara bişe edemeyiruk, bize niye ateş emri vermeyisunuz, yoksa korktunuz mi? aha bu Çinlilerden der.
"Bunun üzerine Komitenin Başkanı; "uşağum sen ne deyisun, ne korkması, biz aha bu kadar Çinliyi nereye gömeceuk oni karar etmeye çalişiyiruk" .
-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?