Flash Flash yelerimizin son dakika haberleri

Arkadaşlar be yarın ankaraya gidiyorum babam hastanede şimdi rahatsızlanmış haberiniz olsun toplanıyorum şimdi duruma göre haber veririm sizlere.Dua edin arkadaşlar lütfen iyileşsin bir an önce :Saruboceq:
ahh canım hayırlı yolculuklar.inşallah iyi haberlerle gelirsin.açil şifalar tatlım,
inşallah tez zamanda iyileşir canım babacığın.allah yardımcınız olsun :Saruboceq: :Saruboceq:

İrnam çok hoşsun ya:roflol:
utandım ayyy :kedi:
kızlar ne olmuş böyle tüm flashçılar şişmişiz:umursamaz:

sorma egem,yediğimiz bişeymi dokundu neee CADIARZU

eskiden flaşçılarda şekilde görüldüğü gibi bir ben böyleydim:roflol:

şimdi flaşçıların haline bak ne oldular:roflol:

AH SENİ SENİ bizide kendine benzettin desenelmaz:laf aramızda ben de öyleyimkaydirigubbakcemile3

AH SENİ SENİ bizide kendine benzettin desenelmaz:laf aramızda ben de öyleyimkaydirigubbakcemile3

ne yapayım yanlız kalmayayım dedim:kedi:

haydi ozaman flaşçı hanımlar biraz spor yapalım:jeyyar:

yoksa bana benzeyeceksiniz hepiniz:roflol:

Arkadaşlar be yarın ankaraya gidiyorum babam hastanede şimdi rahatsızlanmış haberiniz olsun toplanıyorum şimdi duruma göre haber veririm sizlere.Dua edin arkadaşlar lütfen iyileşsin bir an önce :Saruboceq:

umarım ciddi bişeyi yoktur cnm,acil şifalar dilerim.

canım tüm dualarımız seninle. inşallah hayırlı haberler alırsın. iyi yolculuklar diliyorum sana. üzülme diyemeyeceğim. babanın yerini kimse tutamaz. ama sen güçlü ol ki ona güç verebilesin. iyi haberlerini bekliyoruz canım. :1hug:a.s.:Saruboceq:

ben zaten böyleyimde sizlerde pc başında oturarak bana benzemeye başladınız sanırım:roflol::roflol:

lmaz: bak suçlu bulundu. bende niye kilo aldık diyordum.:roflol::roflol:naniknanik

ama bu halimizle bilem yakıyoruz ortalığı.naniknanik:dilcikar::sm_cool:kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…