Flash Forward

flashforward türkiye diye bir site var FF den haberler filan
sanirim özel bölüm yayinlasmis biri yazmis dizi devam edecek kanal 5 te diye,baska biride yazmis kanal5 ingiliz kanali neden orda yayinlansin demis ama özel bölümün sonunda yeni yilda kanal 5 oldugunu söylüyorlar bekleyip görecez..
zaten nerden bakilsa 3.5-4 ay var belli olur.ABC nasil yapti ya lostan sonra kesin daha cok izleyicisi olabilirdi..
birde uzun bir ara verilmisti sonrasnda cok reyintgleri azalmis..
bakalm bekleyelim görelim

Son düzenleme:
FlashForward 2. Sezonu ile Şubat’ta Dönebilir

Gelen haberlere göre ABC‘nin elinde bir çok yeni dizinin plot bölümleri mevcut. Bunlardan bir çoğu hiç ABC‘de yayınlanmayacak bile. Flashforward hayranları birlikte çalışmak zorundalar ! . Flashforward‘ın 2.Sezonu maximum 13 bölüm uzunluğunda olarak şubat ayında başlayabilir.Ama bunların hepsi hayranlara bağlı bunun için ise dizinin hayranları bir websitesi açmışlar. Sing the Save the ABC Show butonuna tıklayarak gerekli alanları doldurursanız sizinde imzanız siteye ekleniyor. Bu durum ne kadar etkili olur bilinmez ama umarım sitemizde 2.sezon promolarını yayınlayabiliriz.

Kaynak

valla face sayfası yıkılıyo geri dön diyesempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Olivya uyuzun teki:umursamaz: Simcoe da uyuz. İkisi yakışır bence.

Mark da gerinin teki, ne hemen başlıyon içkiyealsanaalsanasmile

Hapse düştü şimdi, acaba hapistemi öldürmeye çalışacaklar Mark'ıbilmiyorumkismile

Janis'de Dimitrisiyle mutlu mesut yaşasın. Ohhh bide bebeleri var:hulya:, Joey'de avucunu yalasın.

Nikole üzüldüm ben ama, kendi elleriyle gönderdi sevdiğini Keiko uyuzuna:gitme:

ahahah manyak kuzu olumunekankayizsmile
daha sezon finalini yeni izledim ben ya :bbo:
yorumların yine beni benden aldı -tatlicadiarzu-

artık yalan rüzgarı tarzında diziler geride kaldı :1: , insanlık aşk meşk i böyle bilim kurgu dizilerinin içine serpiştirilmiş olarak istiyor, flash forward da tıpkı lost gibi (tam olamasa da) merak uyandıran keyif veren bi dizi çıktı bakalım yeni sezonu nasıl olacak, tabi lost gibi dizi bi daha zor gelir dünyaya :1closedeyes:

konusu çok güzel olsa da dizi olarak berbattı yayından kaldırıldığı kadar var :) bu konu ile 90 dk lik süper bir sinema filmi yapılabilirdi,diziden çok daha güzel olurdu.

ilk sekiz bölümünü izledim çok beğenmiştim ama devamını izleyemedim.Daha sonra netten takip edicem ama kaldırıldığını bilmiyordum. Bu da lost gibi 6 sezon bulur diye düşündüm ama kaldırılmış ya

Bu diziye çok haksızlık edildi. Büyük bir hevesle seyretmiştim tüm bölümleri. N`olur devam etsin bu dizi:85:

Fişalforvart istiyoruz, filaşforvart istiyoruz, filaşforvart istiyoruz:24:

Ilk bölümünden itibaren hep takip ettim. Cok fazla begenmiyordum ama final bölümünü cok merak ediyordum. Sonra ne oldu tam final bölümü olacagi gün türkiyeye yola ciktik ve halen daha internetten olsun final bölümünü izlemedim. Ablamin degisine göre cok sacma bitmis. :9:

valla en azından V den iyiydi bence, V halen devam ediyor ama

Son düzenleme:
bu diziyi o kadar begenerek izledim ki. Onca dizi arasindan ona deger verdim :D ve sonuc nedir 2. sezonunu cekmeyecekler bile! Ve birinci sezon biterken 2.sezonun cekilmeme olasiligi dusunulmemis olucak ki sacma sapan bitirdiler diziyi.

Yurekten kutluyorum dizinin cekiminin sonlandirilmasina karar veren yoneticileri:95::99:

Mark kurtuldumu ona söyleseler bari. Olivya o adamla (adını unuttum iyimi) mı birlikte olacak yani, bööööğğğ:19:

Ulan bıktık abuk dizilerden. Filaş forvart istiyoruz, çekin ula 2.sezonu:57:

2. sezon çekilcek gibi bitirdiler tekrar bi bayılma falan sonra 2. sezon ortada yok güzelim diziyi bitirdiler yazık valla bu amerika artık ergenlere çalışır olmuş :1:

Back
X