Flash Forward

bosver ya söylemesin nicole la doktor cok yakisiyor diyecekti ama öpünce kiz affalladi ya cok güzeldi ikiside cok tatli ne etcek japonu yazik nicole sevdigi halde diyecekti ama öpünce akli uctu:asigim::asigim:

evet yaa çok tatlılar ve çok yakışıyorlar:asigim:
ama gelecekten kaçış yoksa keikoyu bi şekilde görecektir doktor ve nicole hayal kırıklığı yaşayacaktır. kıyamam yaa:teselli:

ya bir de hani bi kadın vardı araba çarparak ölecekti.
ajan Al o ölmesin diye intihar etti ama bişey değişmedi yine araba çarptı ve öldü..
bu durumda dimitricim de ölecek o zamanmafoldumben

Final Destination a bağladılar ya, losta ki fısıltıların ada da ölenlerin sesi olduğunu öğrendiğim zamanki gibi oldum (yok ya o kadar da olmadım ama genede çok yüzeysel bağladılar)sempatiksalakcinni gerçi bekliyodum kaderden kaçılmaz diceklerini:hulya:

dimitri gene panik atak geçircek bu durumdasempatiksalakcinni

eeee yani olivya bi hafta sonra sexi iççamaşırlarıylan, merdiven başından, simcoeya hey honey mi diceksempatiksalakcinni
gerçi öngörüsündeki iç çamaşırları çöpe attı ama... neyse evren halleder, başka iç çamaşırı giyersempatiksalakcinni

gabriel de süper bi tip ha, turşu sevmem, marul sevmem, soğandan nefret ederim, iyi domates severimsempatiksalakcinni

Ay sinir oldum, beter oldum, uyuz Olivyaalsanaalsanasmile, adi kadınalsanaalsanasmile

Yıkıl karşımdan gözüm görmesin senialsanaalsanasmile, Daha 3-5 kez gördüğün adama yapışıyorsun alsanaalsanasmile

Mark garibim onları görünce ne kötü oldu, Simcoe'ya soru soruyor ama boğazı düğümleniyor zavallımın.:gitme:

Niye demedi, huuu Olivya ne işin var burdan senin, Olivyada sanki kocasını değilde şeytanı görmüş gibi benim gitmem lazım dedi ve gitti. Mark'a hiçbirşey söylemeden, yüzüne bile bakmadan:gitme:alsanaalsanasmile

Simcoe'da az değil, "Mutlumuymuşuz bari" ba ba ba ba lafa bak hele.:mymeka:

Bu senaristler çok uyanık heee, yok 2.bilinç kaybı, onun araştırmaları, mozaik soruşması bilmem neleri , sonra hoooop 3.bilinç kaybı, sonra 4, 5 , 6, bu böyle sürer gider.:hulya:

Nikol'le doktor çok şirinlerdi.Çok yakışıyorlar. Caponu söylemez inşallah Nikol. Gerçi söylemese bile bir şekilde Keikoyla Doktorun yolu kesişir ve doktor tercih yapmak durumunda kalır. Ve Nikolu seçerolumunekankayizsmile (ne yazdım ama:hulya:)

ya bir de hani bi kadın vardı araba çarparak ölecekti.
ajan Al o ölmesin diye intihar etti ama bişey değişmedi yine araba çarptı ve öldü..
bu durumda dimitricim de ölecek o zamanmafoldumben

Ama kadın daha ölmediki, belli değil hiçbirşey. Belkide ölmez.bilmiyorumkismile

evren yolunu bulur herkes kaderini yaşar geyiği var ya

yani ölecek olan o gün ölmüyosa değil haftaya ölüyo

bu durumda da sevişecek olan o gün pas geçtiğiyse haftaya sevişir, sempatiksalakcinni

su akar yolunu bulur -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

gabriel diyo ya senin kaderim simcoe ile beraber olmalıydın, yanlış yola sapmışın

şu kadını Al öldürmedi ama gene öldü, olivya 10 sene önce simoe ile evlenmemiş, şimdi evlenir yani bu hesaba göre, öyle olması lazım

ay bunların beraber olmasının bi hayatı bi önemi var ama du bakalım çıkar yakında

29 nisana da 1 hafta kaldı dizide

sanırım bu olayla final yaparlar

bakalım herkesin öngörüsü gerçekleşcek mi durumu

dimitride bişey hatırlarsa şaşmayın öngörü gördüğü çakabilir birden kafasında, ölmemesi gerekiyo ya
sempatiksalakcinni

Kör kurşunlara gelesice, pis Olivyaalsanaalsanasmile

Simcoe'yla beraber olsunda anlasın hanyayı konyayı. Mark'ın kıymetini bilir belki. Gerçi Mark'da çok ihmal etti ailesini, işkolik manyak:umursamaz:

Kör kurşunlara gelesice, pis Olivyaalsanaalsanasmile

Simcoe'yla beraber olsunda anlasın hanyayı konyayı. Mark'ın kıymetini bilir belki. Gerçi Mark'da çok ihmal etti ailesini, işkolik manyak:umursamaz:

valla markta boncuk değil bencede
durduk yere evi terk etti, neden terk ettiğini anlamadım bile, daha simcoe ortada yokken ezikçe kıskançlık krizlerine girdi, sen yollusun yollu dedi hiçbişey yokken sempatiksalakcinni yani kapıya bi koruma dikti diye yeri doluyo mu
zaten geçmişlerinde de içmiş durmuş, kadına bi huzur vermemiş
bence olivyanın simoce ile alakası olmadan yıllar önce markı terk etmesi gerekirdi.

zaten olivya ile simcoe beraber olcak bu ortamıda yine en başta mark olmak üzere olivya ve simcoe, ve çocukları yarattı, kendileri yarattılar, gabrielde bunun üstüne cila attı yani

janisi merak ettim, simonun kardeşi, mesaj alınmış ve karşı mesaj veriliyomuş dedi ya
janis demişti otoparkta simona mesaj alındı diye, simonun şu şişko sevimsiz herifi kalp masajı ayağına öldürmesine binayen
janis simona karşımı oynuyo
simonda ne tuhaf haftalardır kardeşi o adamların elinde herif öyle geziyo laylaylom

Janisle Dimitri ne kadar rahatlar yav.

Dimitri çıkıp da demiyorki "huuu Janis hanım, sen benden hamilesin ama ben nişanlıyım, ölecem nasılsa diye şeettim senle, nolacak bu işin sonu."

Janis de pek bir relax, töbe töbe.:umursamaz:

Allaaaah, yeni bölümü bu akşam indirir izleriz.:lepi:

Sinek pikini filan da izlemedim hiç, bu bölüm nolacak kızlar, bilen varmı??

yok falla ben bilmiom
akşama izleriz artık ben hala aşkı memnunun fragmanının şokundayım akannehir

alt yazi indirdigim yerde bi site vermisler flash forward in durduruldugunu yazmislar..yani sanirim bitireceklermis reytingleri azmis,kaynak ingiliz sitesinden ne kadar dogru bilinmez

bu bölüm beni pek tatmin etmedi, fazla meraklandırıp, helecanlandırmadı:umursamaz:
ama yine de güzel diziydi ya, tek sezonluk olmayı haketmiyor:gitme:

Henüz ABC'nin sitesinde resmi bir açıklama yok.

Sitesinde bende bulamadım ama fan siteleri, f.book vs. yıkılıyor iptal etmeyin lütfen diye, ayrıca burdanda ingilizce olarak okuyabilirsin..
Tamda güzelleşmeye başlamıştı :çok üzgünüm:

ABC, Scrubs ve Flashforward dahil olmak üzere 4 diziyi iptal etme kararı aldi.

Özellikle Türk izleyicilerin yoğun olarak takip ettiği FlashForward Amerikada yoğun ilgi göremediğinden yayından ABC tarafından kaldırılma kararı alındı.

Flashforward sezon başında oldukça iddialı bir şekilde ekranlara giriş yaptıysa da, bu yükselişini sürdüremeyerek reyting oranlarında düşüşler yaşamaya başlamıştır. V ve FlashForward arasında süren çekişmede V raiting oranlarını sabitlemiş hatta dönem dönem atağa geçmişken FlashForward düşüşe geçmiştir. milliyet.com.tr

aman zaten 2. sezonu seyretmicektim, bence de çok parlak bi dizi değildi.Scrubs da hiçbi zaman sevmediydim zati
:hulya:

ama saçma olmuş en azından 1. sezonu bitireydiler, 2 bölüm kaldıydı finale

keşke 7 bölüm de bırakaydım ya, boşuna izlemiş oldum iyi misempatiksalakcinni

Back
X