Flash Forward

Nasıl yani kaldırılacak , ama ama niyemafoldumben

Bu güzel diziyi niye kaldırıyorlar kibilmiyorumkismile

Olmazki ama ya:çok üzgünüm: haksızlık bu.

Çok sarmıştım ben bu diziye.:gitme:

Amaaan ne anlar elin gavurları diziden, bilim kurgudan,:umursamaz:

ABC Türkler için çeksin bari, bitmez, bitemez bu dizi.

Lost da bitiyor, netcez peki şimdi.
Lan zorla Aşkı memnu izletcekler bunlar bize he, izlemiyom kardeşim, izlemiycemalsanaalsanasmile

Hoof, siz ciddisiniz kanımca kızlar.:çok üzgünüm:

bende bir hevesle bu bölümün kriiğini yapalım diye girmiştim ki topiğe, yazılanları gördüm:1no2:

Nasıl yani kaldırılacak , ama ama niyemafoldumben

Bu güzel diziyi niye kaldırıyorlar kibilmiyorumkismile

Olmazki ama ya:çok üzgünüm: haksızlık bu.

Çok sarmıştım ben bu diziye.:gitme:

Amaaan ne anlar elin gavurları diziden, bilim kurgudan,:umursamaz:

ABC Türkler için çeksin bari, bitmez, bitemez bu dizi.

Lost da bitiyor, netcez peki şimdi.
Lan zorla Aşkı memnu izletcekler bunlar bize he, izlemiyom kardeşim, izlemiycemalsanaalsanasmile

Hoof, siz ciddisiniz kanımca kızlar.:çok üzgünüm:

bende bir hevesle bu bölümün kriiğini yapalım diye girmiştim ki topiğe, yazılanları gördüm:1no2:

aşkı memnu bilem bitiyo artık kız, o şansın bile kalmıyo artık, artık sabah akşam türk malı izlersin:roflol:

faceteki grup yikiliyor kaldirmasinlar diye ama ne kadar dikkate alinir bilemiyorum

faceteki grup yikiliyor kaldirmasinlar diye ama ne kadar dikkate alinir bilemiyorum

Heryer yıkılsa nolur, kim takar.:gitme:

Kaldırmasınlar gül gibi dizimizi, valla yolarım:mymeka:

Bu hafta nolcak kızlar, bilen varmidursengözlerimebaksanab

yahu bu mark ne kadar salak ya adam diyo bak boyle yaparsan bu olcak diye yine de kafasi basmiyo.

olivya sirf gelecek olmasin diye kadin loyddan uzaklasti mark yapma denileni yapti burnun dikine dikine simdi ne olacak hih...

Olivyada az değil he, sen Simco'ya göster göster sonra verme, olacak işmi yani:hulya:
Adamın evine gitmeler, öpmeler koklamalar sonrada üzgünüm gelemem, peeehhsengözlerimebaksanab

Manyak Mark'da inadına içkiye başladı, vazgeçti artık herşeyden. Olivyada elden gitti:gitme:

Dimitri kanımca Janise yakınlık duymaya başladı bebek yüzünden.Aile babası Dimitri:asigim:

Mark cidden ölecekmi, Nikol öldürülecekmi, asistan doktor Keikosunu bulacakmı(inşallah bulamaz, Nikolle beraber olur)

yahu bu mark ne kadar salak ya adam diyo bak boyle yaparsan bu olcak diye yine de kafasi basmiyo.

Ama o sarışın adam dediya, birçok kere geleceği gördüm, alternatif gelecekler, hepsindede sen öldürülüyordun diye. Yani Mark ne yaparsa yapsın yinede o şeyler yaşanacak. Mark yine o adama saldıracak. Ama adamda saldırılmıycak gibide değil hani ha, uyuz uyuz konuşuyor, kim olsa tekme tokat döver onu.alsanaalsanasmile

Ama o sarışın adam dediya, birçok kere geleceği gördüm, alternatif gelecekler, hepsindede sen öldürülüyordun diye. Yani Mark ne yaparsa yapsın yinede o şeyler yaşanacak. Mark yine o adama saldıracak. Ama adamda saldırılmıycak gibide değil hani ha, uyuz uyuz konuşuyor, kim olsa tekme tokat döver onu.alsanaalsanasmile

niye kıı, doğru söyleyeni 9 köyde döverler, doğru söyledi adam, çarli onsuz daha iyi olceksempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

areon un kızı öldü mutlu musun heesempatiksalakcinni

bak sırf sana burda muhalefet yapmak için diziye tekrar başladım he, kıymetimi bilsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

burada o hellim peyniri büyük patron falan değil ya, hiç big boss tipi yok adamda, karizma yoksunu sarısempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

kızlar dizi yarın son diyolar, doğru mu bilginiz var mı:hulya:

sanirim sezon finali gibi olacakmis fox a gececekmis öyle diyorlar ama bilmiyorum ne kadar dogru

saol canım, izliyoruz ama boşuna mı izliyoruz diye düşünüyo insan, ne bileyim bi diziyi takip etceksek en azından 4-5 sezon sürsün yani
:hulya:

Sorma Chess, Aeron'un kızı öldü bi ohhh çekmişim görmelisinsempatiksalakcinni

Sinir ya, uyuz Aeron ve kızı. Hatta aeronda ölsün, lazım değil.

Bugün FF yayınlanır yarına da biz izleriz artık.:lepi:

Bitirmesinler şu diziyi yaa, elimizde bu kaldı zati:gitme:

yahu sarışın adam belki ongörülerinden sadece birinde öyle gördü ama kşkışrtmak için mark ı öyle söyledi adam fbi ajanı olmuş hala her denilene inanıyor öyle olsa inadına kavga etmem ben yahu kendimi tutarım gidip akşam içki içmem doğruca kendimi kilitlerim bi yere bunlar yaşanmasın diye.
valla dizinin en salak karakteri mark.
bi de o gerizekalı kanserli doktor bozuntusu da var. neymiş keikoyu orda niye bırakmış mış niye bırakmasın kız sana kör kütük aşık ister mi onu ordan çıkarmak
olivyada malın gözü valla.. en yakışıklı herüfleri o götürüyo..

yahu sarışın adam belki ongörülerinden sadece birinde öyle gördü ama kşkışrtmak için mark ı öyle söyledi adam fbi ajanı olmuş hala her denilene inanıyor öyle olsa inadına kavga etmem ben yahu kendimi tutarım gidip akşam içki içmem doğruca kendimi kilitlerim bi yere bunlar yaşanmasın diye.
valla dizinin en salak karakteri mark.
bi de o gerizekalı kanserli doktor bozuntusu da var. neymiş keikoyu orda niye bırakmış mış niye bırakmasın kız sana kör kütük aşık ister mi onu ordan çıkarmak
olivyada malın gözü valla.. en yakışıklı herüfleri o götürüyo..

Olivya uyuzun teki:umursamaz: Simcoe da uyuz. İkisi yakışır bence.

Mark da gerinin teki, ne hemen başlıyon içkiyealsanaalsanasmile

Hapse düştü şimdi, acaba hapistemi öldürmeye çalışacaklar Mark'ıbilmiyorumkismile

Janis'de Dimitrisiyle mutlu mesut yaşasın. Ohhh bide bebeleri var:hulya:, Joey'de avucunu yalasın.

Nikole üzüldüm ben ama, kendi elleriyle gönderdi sevdiğini Keiko uyuzuna:gitme:

eeee bu da sezon finali yaptı, napcaz şimdi:hulya:

kuzu kız, areon un kızı ölmemiş, bak duaların boşa çıktısempatiksalakcinni

byrce çok ayıp etti ama nicole ya, suratına karşı keiko yu seviyorum dedi, madem onu seviyodun neden kıza yüz verdin

bu defa da 2015 i 2011 mi ne gördüler:hulya:

en sonrada carliyi gösterdiler, eşşek kadar olmuştu çok çirkin bi genç kız olmuş, nasıl 5 yılda o kadar büyüdü anlamadım yani, kaç tane gelecek gördü bunlar 2015, 2011 bide çarli eşşek kadar olduğuna göre 2020 herhaldebilmiyorumkismile

bi de niye her bayılmada kanguru geçiyo anlamadım, losta ki kutup ayısı gibi, alakasız bi hayvan sokalım araya dediler herhalde
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

yanarım yanarım, olivya merdiven başından hey honey demedi ya ona yanarımmafoldumben

Vay adi doktor demek Nikole Keikoyu seviyorum dedi, pislik. Erkek işte, ayran gönüllüalsanaalsanasmile,
Ulan madem o caponu seviyordun niye Nikole o kadar ümit verdin. Ama bence yine Nikolle birleşecek bunlar, maksat işi uzatmak.

Aeronun kızı nasıl ölmemiş be, öldü işte, gözlerimle gördümsempatiksalakcinni
Dokuz canlı Tıreysikaydirigubbakcemile, en sonunda ben çekip vuracam healsanaalsanasmile

Sezon finali yaptısa bir daha izleyemiycez demektir, çünkü bitiriyorlar diziyi şerefi eksikler :mymeka:alsanaalsanasmile

eee sezon finali gibi oldu bu..pek finale benzemedi o yüzden sanirim devam etme sansi var..
mark ölmemistir herhalde
nicole üzüldüm,keikoya uyuzum
marki seviyim cok seviyim ama oda azicik kirik

eee sezon finali gibi oldu bu..pek finale benzemedi o yüzden sanirim devam etme sansi var..
mark ölmemistir herhalde
nicole üzüldüm,keikoya uyuzum
marki seviyim cok seviyim ama oda azicik kirik

canım final değil sezon finali, ama herhalde yapımcılarda 1. sezon bitirceklerini düşünmedikleri için final gibi olmadı tabii, 2. sezon çekilmicek diyolar. sen mi dmeiştin fox alcak diye, valla 2. sezon ne zaman planlanıyodu bilmiyorum, bakalım en geç eylülde belli olur.
markın öldüğünü bende sanmam, sonuçta çıktı binadan
dimitri bu defa bişey gördümü acaba

Bence bu final değil sezon finaliydi. Umarım başka bir kanalla anlaşırlar. Bitmesi gereken onca dizi varken FF'ın bitmesi çok üzücü..

Not: Hemde öyle bir yerde :mymeka:

Back
X