Flash Forward

yeni bölüm ne zaman yaa?:ecrin_bebek:

yeni bölümü izledim hiç bitmesin istedim..
sevdim bu diziyi ben:ecrin_bebek:

ya bu d.gibbıns neymiş be?:delphin:
dizinin son dakikasında resmen oha falan oldum yani:1shok:

Dur söyleme devamını izlemedim daha kaydirigubbakcemile3

güzel bir diziye benziyor,ben yeni basladim..
ama bu senaryo ekibi nedense hep dinsel bir baglanti kuruyor?acaba cok mu dindarlar..

bu dizide en sevdiğim şey olayların hızlı akması

losttaki gibi adamı kanser etmiyor kaydirigubbakcemile4

Aman yarebbim, Çarlinin öngörüsünde babası ölüyor. Mark Benford ölüyormu yani??

Ama Mark'ın öngörüsü vardı hani silahlı adamlar ofisine geliyordu.Simcoyla telefonda konuşuyordu Mark. Nasıl olur yaaaeyvahedigeldismile

Hiç kanım ısınmamıştı zati o spnradan ekibe dahil olan topsakallı adama. Uyuz şey:mymeka:

Ay neler çıkacak neler, neler dönüyor bu dizidekafamçokkarıştı

başladım hayırlısıynan:hulya:

ama ilk bölümde bakıcı kız tam erkek arkadaşıyla kanepede doruğa varacakene bayılmıştı ama ayıldığında altında şort vardı, nassı oluyo
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
neyse daha ilk bölümü izleyen biri olarak topiğe fazla uğramamalıyım:hulya:

Aman yarebbim, Çarlinin öngörüsünde babası ölüyor. Mark Benford ölüyormu yani??

Ama Mark'ın öngörüsü vardı hani silahlı adamlar ofisine geliyordu.Simcoyla telefonda konuşuyordu Mark. Nasıl olur yaaaeyvahedigeldismile

Hiç kanım ısınmamıştı zati o spnradan ekibe dahil olan topsakallı adama. Uyuz şey:mymeka:

Ay neler çıkacak neler, neler dönüyor bu dizidekafamçokkarıştı

belki de o silahlı adamları CIA acanı olan o gıcık herif yollamıştır.
markı öldürtmek için ve markın öldüğünü zannediyordur.

yaa ben D. Gibbonsun "hello dimitri" demesine şoke oldum:1shok::1shok:

başladım hayırlısıynan:hulya:

ama ilk bölümde bakıcı kız tam erkek arkadaşıyla kanepede doruğa varacakene bayılmıştı ama ayıldığında altında şort vardı, nassı oluyo
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
neyse daha ilk bölümü izleyen biri olarak topiğe fazla uğramamalıyım:hulya:

daha çıkarmamıştı bi sütyen bi de don kalmıştı zatensempatiksalakcinni

belki de o silahlı adamları CIA acanı olan o gıcık herif yollamıştır.
markı öldürtmek için ve markın öldüğünü zannediyordur.

yaa ben D. Gibbonsun "hello dimitri" demesine şoke oldum:1shok::1shok:

Olabilir, hiç kanım ısınmadı zati o uyuz ajana, adı herne karın ağrısıysaalsanaalsanasmile , Sonradan nasıl dahil oldu ekibe, ben kaçırmışım orasınıbilmiyorumkismile

Ay Olivya nasılda yalvardı Mark'a gidelim buradan diye. :gitme:Salak Mark al bebeni karını git işte, ne uğraşcan ikinci bilinç kaybıyla.

Kızlar kim bu D. Gibbons allasen. Dimitrinin o saatte orada olacağını ve o kaydı izleyeceğini nerden biliyordu. Deee 1991 de çekilen kayıtta gördük D.Gibbons denen zatı muhteremi. Şöyle olabilir, bu adam 1991 de filan yine bir ayılıp bayılma olayını yaşamıştır ve kaydı ona göre almıştır. Mı acababilmiyorumkismile, Dimirti o tarihte popozunda bezle dolanıyordur be:ecrin_bebek:

O Gey ajan da Dimitridenmi hamile kalacak nedir. Pis Dimitri nişanlına bunu nasıl yaparsın:mymeka:

hakkaten onlar yattı mı? göstermediler orasını de mi? fisfisfis

Yok göstermediler ama sanırım işi pişirdiler çoktan. Yada senaristler sağ gösterip solmu vuracaz bilmemkibilmiyorumkismile

ay valla kızlar dün 3. bölümü izledim, çok sıkıldım, sarmadı beni bu dizi
bide fringeye bakayım 3 bölüm, o nasılmış bi bakayım, beyenirsem ona devam etcem artık, lost bitiyo bir ay sonra, o boşluğu doldurmam lazım
:hulya:

ay valla kızlar dün 3. bölümü izledim, çok sıkıldım, sarmadı beni bu dizi
bide fringeye bakayım 3 bölüm, o nasılmış bi bakayım, beyenirsem ona devam etcem artık, lost bitiyo bir ay sonra, o boşluğu doldurmam lazım
:hulya:

Nasıl sarmaz lan, e tabi sen losta alışınca dişininkovuğunu doldurmuyor bu dimi.

Şekerim Aşkı memnu yaprak dökümü bilmem ne den 40 kat iyidir.

Bence güzel valla. Sen ileriki bölümlere bi gel, gör o zaman, apışıp kalıyon aha böyle.:1shok:kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
dün 14.bölüme baktim peki yeni bölüm hangi gün oluyor...
gittikce güzelesiyor.. ama tabi lost gibi prison break gibi degil ama yinede güzel,biraz ürkütüyor gece yatarken karanlikta izliyorum pat diye birileri cikiyor insanin ödü kopuyor..
bu arada mark benford isimi buydu sanrim cok tatli ya ne güzel bakisilari

Nasıl sarmaz lan, e tabi sen losta alışınca dişininkovuğunu doldurmuyor bu dimi.

Şekerim Aşkı memnu yaprak dökümü bilmem ne den 40 kat iyidir.

Bence güzel valla. Sen ileriki bölümlere bi gel, gör o zaman, apışıp kalıyon aha böyle.:1shok:kafamçokkarıştı

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yok şekerim ben yaprak dökümünü hiç izlemedim, aşkı memnuyuda bırakalı aylar oldu, onuda topiğindeki geyik için takip ediyodum zaten, geçen reklamını gördüm hala bıraktığım yerde sayıyo, iyiki bırakmışım yanikaydirigubbakcemile3
lostu ilk izlediğimde etkilenmiştim valla, ne bileyim bu flash forward sarmadı beni, bi kaç bölüm daha izleyeyim o zaman tavsiyenle:hulya:

Son düzenleme:
Back
X