Flash Forward

Simcoe, Mark'ın tırnağı olamazalsanaalsanasmile

Salak Olivyada hangi akla hizmet gitti dayandı adamın kapısına. Aklı sıra Mark'tan intikam mı alacak şırfıntıalsanaalsanasmile,

Ay Mark bu olayı duyarsa kesin içkiye başlar yine.eyvahedigeldismile

görceğiz bakalım şekerim, markta tüm bu olayların arasında karısını kızını yanlız bırakmamalıydı bence adamın peşinde herkes bunu biliyo genede acaba karımı kızımı kullanırlarmı bana ulaşmak için diye hiç aklına gelmiyo zalak:mymeka:
ki kullancaklar d. gibbıns çarlinin yanına oturdu bakalım napcak markın kızına
:hulya:

Lloyd nereli oluyor konusmasi böyle hece hece sanki yabanciy gibi konusuyor..mark yavrum dünyayi kurtarma derdinde kadinda tesekkürdü bilmem neydi diye adamla kiristirmaya calisiyor..birde simon yani lostaki charlie burda cok bir degisik baya role girmis gercekten kötü gibi duruyor..
mark ta bir sarkici var ya faruk k mi ne ona benzemiyo mu ?

simcoe ingiliz canım, o yüzden ingilizcesi tane tane, Coupling diye eskiden çok meşhur bi ingiliz komedisi vardı ordan hatırlarsın:hulya:

Ay bugünde izlemezsem bi daha izlemiyim bari. Gerçi tüm olayları öğrendim sayenizde, gerenk kalmadısempatiksalakcinni

Şu Olivyanın asistanı doktor vardıya, bide hasta bakıcı kız, onları göstermedilermi.:asigim:
Ay bunlar birbirine aşık olacak kesin, o Capon kızda ne halt yerse yesinkaydirigubbakcemile, iyileşse bari oğlan:hulya:

Şu Olivyanın asistanı doktor vardıya, bide hasta bakıcı kız, onları göstermedilermi.:asigim:
Ay bunlar birbirine aşık olacak kesin, o Capon kızda ne halt yerse yesinkaydirigubbakcemile, iyileşse bari oğlan:hulya:

he canım onlarda öpüştü, yani asistanla çarlinin bakıcısı kız, o detay eksik kalmasın:hulya:

caponuda yakaladılar vatandaşlık bürosundan (öyle bi büro varmı bilmiyom yoksa bile benzer bişey iştesempatiksalakcinnisempatiksalakcinni)

ay bu arada dimitri yeni evlenme teklif etti nişanlısına
yanlız onlar hiç yakışmıyo ya, özelliklede o sahnede hiç yakışmamışlar, dimitri sinek gibi, kız buna bi tokat atsa, dimitri yere yapışır valla, sempatiksalakcinni
kız çok yapılı dem e göre

he canım onlarda öpüştü, yani asistanla çarlinin bakıcısı kız, o detay eksik kalmasın:hulya:

caponuda yakaladılar vatandaşlık bürosundan (öyle bi büro varmı bilmiyom yoksa bile benzer bişey iştesempatiksalakcinnisempatiksalakcinni)

Yav onu biliyorum, bir iki bölüm önceydi o.
Öpüştüler filan:asigim:, yakışıyorlarda keratalar boshayallersmile

Yav onu biliyorum, bir iki bölüm önceydi o.
Öpüştüler filan:asigim:, yakışıyorlarda keratalar boshayallersmile

ayyy evet bi bölüm önceydi o, arka arkaya 2-3 bölüm izlediğimden karıştırmış olabilirimsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ay bu arada dimitri yeni evlenme teklif etti nişanlısına
yanlız onlar hiç yakışmıyo ya, özelliklede o sahnede hiç yakışmamışlar, dimitri sinek gibi, kız buna bi tokat atsa, dimitri yere yapışır valla, sempatiksalakcinni
kız çok yapılı dem e göre

ay koptum bu yorum ya ama hakkten haklısın dünyanın en kel alaka çifti bence onlar.. hiiiiç birbirlerine göre değiller.. hatta dimitri kıza gıcık oluyo gibi geliyo bana zaman zaman :))

ay zaten nicole hoslaniyor insallah ikisi olur aman o japon kiz hosuma gitmedi..ama gelecek olacaksa nicole ölecek mafoldumben

Anam, D.Gibbons Dimitrimi kaçırdı:1shok:, hemde düğün günü:1no2:

valla dizide 15 marta 2 gün vardı, en fazla 2 bölümde dimitri ölcekmi ölmicekmi ortaya çıkması lazım:1ninca:

ölmesin yaa
hadi kızlar gidip kurtaralım dem'i guclubacismile :oklava:

Ölmeyecek tabiki. Başrol adam yavkaydirigubbakcemile

Dimitri öleceğine, Simcoe ölsün, pis herif. Yok ama o da ölmez. Ay kim ölsebilmiyorumkismile, heh Aeron ölsün, kızıda ölsün lazım değiller zati.:umursamaz:

Ölmeyecek tabiki. Başrol adam yavkaydirigubbakcemile

Dimitri öleceğine, Simcoe ölsün, pis herif. Yok ama o da ölmez. Ay kim ölsebilmiyorumkismile, heh Aeron ölsün, kızıda ölsün lazım değiller zati.:umursamaz:

simcoe niye ölsün kız, zaten anası ölmüş çocuğunun, garibim otistik zati, babasıdamı ölsün yani:umursamaz:

simcoe niye ölsün kız, zaten anası ölmüş çocuğunun, garibim otistik zati, babasıdamı ölsün yani:umursamaz:

Aman gebersin gitsin pislik. Bakışları beeeeyle insanı yer cinsindensempatiksalakcinni

ya yanlız geçen bölümlerde mark ın chess hamlelerine bakarak telefon numarası bulması pek bi yalandı ya, o sahnede çüüüşşş demişimkaydirigubbakcemile3
hangi ara gidip satranç rakibini öldürüyosa gibbins o da ayrı saçma

markın kızını kaçırcak mı acep, eğer kıza ben gibbins derse kız onu tanıcak:1ninca:

ya kızlar bi de şu zenci var ya CIA den gelen renkli gözlü, aynı BBG ali'ye benziyo dimisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Son düzenleme:
Back
X