arkadaşlar doktorum aşılamadan sonra florance nightinle da tüp bebeği tavsiye etti burda tüp beebk yaptıranlar varsa bilgi verebilirmi acaba
merhaba arkadaşım.benim hastane hakkında bilgim yok yardımcı olamıyacağım üzgünüm.sen bu merkeze gitmeye nasıl karar verdin kim vesile oldu.birde canım merkezin sgk ile anlaşması nasıl,ücreti ne kadar.bilgi verirsen sevinirim.
biz eylül ayında tedaviye başlayacagız..hastaneye henüz gitmedik benim dr.orayı önerdi tüm işlemleri hastanede takip edecek sadece yumurta toplama ve transfer işlemi florence nightangle de yapılacak
MRB. BENİMDE DR UM YUMURTA TAKİBİNİ KENDİSİ YAPICAK ANCAN YUMURTA TOPLAMA TRANSFERİ FLORANCE NİGHTİNGLE DA OLUCAK NE KADAR PEKİ FİYAT ALDINIZMI BU İŞLEMLER İÇİN
2000 dolar...sizin ne kadar aynı dönemlerde orda olacagız sanırım eylül başında adet olacagım.
2009 mayısında emre bey de tedavi oldum. sonuç malesef negatif(((. ama pişman değilim, kısmet değilmiş. hem kendisi hem ekibi oldukça bilgili. 2010 şubatta 2.denemeye tekrar gideceğim.
@Bulgullll
Florence Nightinggalede Tüp bebek tedavin nasıl sonuçlandı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?