Tüp Bebek Merkezleri florance nightingle da tüp bebek yaptıran arkadaş var mı acaba

gullu123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
147
0
96
Balıkesir
arkadaşlar doktorum aşılamadan sonra florance nightinle da tüp bebeği tavsiye etti burda tüp beebk yaptıranlar varsa bilgi verebilirmi acaba

biz eylül ayında tedaviye başlayacagız..hastaneye henüz gitmedik benim dr.orayı önerdi tüm işlemleri hastanede takip edecek sadece yumurta toplama ve transfer işlemi florence nightangle de yapılacak

arkadaşlar doktorum aşılamadan sonra florance nightinle da tüp bebeği tavsiye etti burda tüp beebk yaptıranlar varsa bilgi verebilirmi acaba

merhaba arkadaşım.benim hastane hakkında bilgim yok yardımcı olamıyacağım üzgünüm.sen bu merkeze gitmeye nasıl karar verdin kim vesile oldu.birde canım merkezin sgk ile anlaşması nasıl,ücreti ne kadar.bilgi verirsen sevinirim.

mrb. doktorum 3.aşılama yaptı şu an 3. aşılama sonucunu bekliyorum tutumazsa ne olucak dedim dr a oda ozamn bu hastanede devam edicez dedi tüp bebebğe çok iyi olduğunu söledi 2000$civarı dedi sgk ile anlaşması yok sanırım çünkü 3. aşıladan sonra rapor falan veririm daha ucaza gleir falan bişey demedi direk bu fiyatı söledi

ben hastaneyi biliyorum florance nigtangele 10 numara bir hastane eylülde yaptırıcam emre bey doktorum harika birisi anlatamam o kadar iyiki çok ilgililler aşılama 800 ilaçlar hariç ama gidin

2000 dolar...sizin ne kadar aynı dönemlerde orda olacagız sanırım eylül başında adet olacagım.

benmde adet günüm eylül başı ancak umarımki olmam şu an 3 . aşılamamın sonucunu bekliyorum
eğer buda olmazsa dr um bikaç ay ara vermeğei düşünüyo siz aşılma oldunuzmu ve problem nedir

hayırlısı oolsun işallah sonucunda hayırlı olur hastane hakkında bişeyler öğrenebildinizmi sanırım çok kapsamlı bi hastane ama neden kimse yorum yapmıyo anlamadım

arkadaşlar ben gitmedim ama orada tüp bebek deneyen iki kişi duydum bir arkadaştan ikiside şu an hamile bende şu an ilk aşılama tedavimi sürdürüyorum inşallah olur ama olmazsa oraya gitmeyi düşünüyorum

2009 mayısında emre bey de tedavi oldum. sonuç malesef negatif (((. ama pişman değilim, kısmet değilmiş. hem kendisi hem ekibi oldukça bilgili. 2010 şubatta 2.denemeye tekrar gideceğim.

@Bulgullll

Florence Nightinggalede Tüp bebek tedavin nasıl sonuçlandı?

2009 mayısında emre bey de tedavi oldum. sonuç malesef negatif (((. ama pişman değilim, kısmet değilmiş. hem kendisi hem ekibi oldukça bilgili. 2010 şubatta 2.denemeye tekrar gideceğim.

canım bende merkez araştırıyoum, ne kadara mal oluyo florance da tüp bebek işlemi ve ilaçlar? bi de sadece ilaçları raporla alabiliyo muyuz bu hastaneden?en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…