canım bende merkez araştırıyoum, ne kadara mal oluyo florance da tüp bebek işlemi ve ilaçlar? bi de sadece ilaçları raporla alabiliyo muyuz bu hastaneden?en azından
selam ben orda aşılama yaptırdım valla 1 lirayı geçmez dediler aşılama 750 ignelerim çok tuuttu 4 kutu menegon kullandım 500 lira verim 1250 aşılama ama bana 2 ye mal oldu simir teti falan derken ama sonuç negatif emre bey harika biri ama ben tüp bebegi orda düşünmüyorum
Kızlar gecen c.tesi 2 tane 1.sınıf embriyo transfer ettiler bana, dr. emre ve ekibi çok iyiler, güle coşa transfere girdim ve çıktım. Üçtane bebişimi de dondurduk. Allah hempimizin yardımcısı olsun.
Ama bugün 2 saatir acayip karnım ağrıyor, ben şişkinliğe bağlıyorum.
canım hayırlısı olsun ,inşallah bebişlerin sana tutunur..
test günün geldi mi canım sonuç nedir?
canım bende temmuz da oraya gitmeyi düşünüyorum ne kadara maal oldu tüm işlemler toplam?
canım aşılama yaptırdım ama sonuç negatif 3 ay oldu ben yaptıralı
Kızlarrrrrrr kan sonuçunu aldım HCG 1092 HAMİLEYİMMMMM :)))))
Burada Florence Nightinggale Gayrettepe deki Dr. Emre Karatekelioğlu ve ekibine çoooook teşekkür ediyorum. Önce Tanrım ve sonra onlar sayesinde bu güzel duygu yu yaşamakdayız. Darısı bütün anne olmak isteyenlere
Kızlarrrrrrr kan sonuçunu aldım HCG 1092 HAMİLEYİMMMMM :)))))
Burada Florence Nightinggale Gayrettepe deki Dr. Emre Karatekelioğlu ve ekibine çoooook teşekkür ediyorum. Önce Tanrım ve sonra onlar sayesinde bu güzel duygu yu yaşamakdayız. Darısı bütün anne olmak isteyenlere
Teşekkürler canım bu arada test günüm yarın ama eşimle ben dayanamadık ve bugün sabah idrar testi yaptık ve sonuç POZİTİFFFFF inşallah yarında güzel değerler alırız :)))
Benim daha ilk denememdi ve hayırlısıyla güzel sonuçlanır. Emre bey ve ekibini tavsiye ediyorum çok iyiler ve çok ilgililer.
Canım, tedavi 2500 dollar + 1100 TL ilaç parası (ama ilaç miktarı kişiye göre değişiyor) ben bir git konuş derim :)
canım senin için de hayırlısı olsun.inşallah tüm isteyenler de,biz de bebişlerimize kavuşuruz hayırlısıyla.
aşağı yukarı aynı zamanlarda orada olucaz benim de normalde 27 hazirandı adetim ama emre bey doğum kontrol hapı verdi, bu sebeple 2-3 temmuzda adetin gelir dedi.bakalım karşılaşırız belki.hakkımızda hayırlısı canım,haberleşelim yine:) sen daha önce aşılama mı yaptırmıştın canım emre beyde? doğru mu hatırlıyorum?
kızlar hepınıze selamlar.. catdog canım sen benı tanıyorsun ferry82 olarak :) senınle hastanede tanıstık..
ben sana soyledıgımı bu sayfaya gıren tum arkadaslarım ıcın soylemek ıstıyorum.. burada dusundugunuzde benımle baglantıya gecın, hast. nın baska bır bolumunde calısıyorum ama tup bebek ekıbıyle dıaloglarım var. catdog ıcın ındırım uygulatıcam, aynı seyler sızler ıcınde gecerlı...
yeterkı gebe sayıları artsın ve guzel haberlerı beraber kutayalım.. catdogcum senın haberlerını ınankı sabırsızlıkla beklıyorum.. bayram ılan edelım burada... :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?