Tüp Bebek Merkezleri florance nightingle da tüp bebek yaptıran arkadaş var mı acaba

canım bende merkez araştırıyoum, ne kadara mal oluyo florance da tüp bebek işlemi ve ilaçlar? bi de sadece ilaçları raporla alabiliyo muyuz bu hastaneden?en azından

selam ben orda aşılama yaptırdım valla 1 lirayı geçmez dediler aşılama 750 ignelerim çok tuuttu 4 kutu menegon kullandım 500 lira verim 1250 aşılama ama bana 2 ye mal oldu simir teti falan derken ama sonuç negatif emre bey harika biri ama ben tüp bebegi orda düşünmüyorum

canım sağol bilgilendirdiğin için, bayağı pahalıymış aşılama da...
ben de dün sana cevap yazdım bana sormuşsun tüp araştırması için, umarım mesajımı almışsındır.:)

kızlar bende şuanda tedavi görüyorum transfer işlemim dün yapıldı 14 şubatta sonucumuzu öğrencem inş bebişlerim bana tutunmuştur

Kızlar gecen c.tesi 2 tane 1.sınıf embriyo transfer ettiler bana, dr. emre ve ekibi çok iyiler, güle coşa transfere girdim ve çıktım. Üçtane bebişimi de dondurduk. Allah hempimizin yardımcısı olsun.
Ama bugün 2 saatir acayip karnım ağrıyor, ben şişkinliğe bağlıyorum.

canım hayırlısı olsun ,inşallah bebişlerin sana tutunur..
test günün geldi mi canım sonuç nedir?
canım bende temmuz da oraya gitmeyi düşünüyorum ne kadara maal oldu tüm işlemler toplam?

canım hayırlısı olsun ,inşallah bebişlerin sana tutunur..
test günün geldi mi canım sonuç nedir?
canım bende temmuz da oraya gitmeyi düşünüyorum ne kadara maal oldu tüm işlemler toplam?

Teşekkürler canım bu arada test günüm yarın ama eşimle ben dayanamadık ve bugün sabah idrar testi yaptık ve sonuç POZİTİFFFFF inşallah yarında güzel değerler alırız :)))

Benim daha ilk denememdi ve hayırlısıyla güzel sonuçlanır. Emre bey ve ekibini tavsiye ediyorum çok iyiler ve çok ilgililer.

Canım, tedavi 2500 dollar + 1100 TL ilaç parası (ama ilaç miktarı kişiye göre değişiyor) ben bir git konuş derim :)

canım aşılama yaptırdım ama sonuç negatif 3 ay oldu ben yaptıralı

Çok üzüldüm canım inşallah yakında güzel haberler alırsınız. Biz direk microenjeksyon yaptık hiç aşılamaya girmedik, yarın sonuç belli olacak

Kızlarrrrrrr kan sonuçunu aldım HCG 1092 HAMıLEYıMMMMM :)))))
Burada Florence Nightinggale Gayrettepe deki Dr. Emre Karatekelioğlu ve ekibine çoooook teşekkür ediyorum. Önce Tanrım ve sonra onlar sayesinde bu güzel duygu yu yaşamakdayız. Darısı bütün anne olmak isteyenlere

canım mutlulugunu her topige yansıtmışın maşallah allah çok mutlu etsin

canım bayadır siteye giremedim çok tebrik ediyorum arkadaşım öyle mutlu oldum ki çok güzel ilk denemende tutmuş, darısı diğer tüm isteyen arkadaşlarımın ve benim başıma çok heveslendim şimdi merakla temmuzu bekliyoruma ama canım biliyosun bize tek embriyo totosu vurdu bakalım ne yapıcaz, canım seninde değerlerin yüksekmiş ikiz mi acaba; bide yumutaları artımak için kullandığın iğnenin adı neydi canım yazar mısın??
çok tebrik ediyorum rabbim hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah arkadaşım çok mutlu oldum:dance:

haa bu arada verdiğin bilgiler için de çok teşekkür ederim arkadaşım tekrar tebrikler:)))))

kızlar herkeze selam:) ben bu formdan emre beyle ilgili çok olumlu şeyler duymuştum hep.ve karar verip muayene gittim sonunda.gerçekten eşimde de bende doktor gibi doktor olduğunu düşünüyoruz.çok memnun kaldık ikimizde.bugün itibariyle uzun protokole başladık.kısmetse temmuz başı adetimle diğer iğnelere geçicez.herşeyden önce çok anlayışlı, güleryüzlü ve detaylı şekilde bilgi veriyor.
benim gibi burada tedaviye başlayanlar var mı?varsa haberleşelim...
hepimiz için hayırlısı olsun inşallah:)))

canım hayırlı olsun...bende adet olmayı bekliyorum olunca tedaviye başlayacagız..15 -20 gün gibi sürer demişti Emre bey...
bu durumda kısa protokol oluyor sanırım..
haziran sonu adet olacagım...

canım senin için de hayırlısı olsun.inşallah tüm isteyenler de,biz de bebişlerimize kavuşuruz hayırlısıyla.
aşağı yukarı aynı zamanlarda orada olucaz benim de normalde 27 hazirandı adetim ama emre bey doğum kontrol hapı verdi, bu sebeple 2-3 temmuzda adetin gelir dedi.bakalım karşılaşırız belki.hakkımızda hayırlısı canım,haberleşelim yine:) sen daha önce aşılama mı yaptırmıştın canım emre beyde? doğru mu hatırlıyorum?

benneyaptımki
benimde tahminen adet tarihim 26 27 haziran:)))
geçiktirici erecek temmuz başı başlayacagız...sanırım o tarihte toplantısı var.

ben protokolu sormadım ama burda okudugumdan anladıgım kısa olan adetle başlayacak ilaçlara...
ben aşılama yaptırmadım direk tüp bebek yapacak...
muhtemelen aynı günlerde orda olacagız...

evet canım sanırım aynı tarihte start vericez, bakalım hayırlısı canım.ben de sormamıştım ama adetimi geciktirdiğine göre sanırım programı var diye düşünmüştüm.demekki doğru.bunda da vardır bi hayır.belki tek embriyo yasanının reddini danıştay kabul eder:)kısmet; şans bize vurur bekli:)
canım siz de sorun var mı?sebepsiz mi?kaç yıldır deniyosunuz, kaç yaşındasın?
ay çok sordum ama tanışmak istiyorum:kedi:

kızlar hepınıze selamlar.. catdog canım sen benı tanıyorsun ferry82 olarak :) senınle hastanede tanıstık..
ben sana soyledıgımı bu sayfaya gıren tum arkadaslarım ıcın soylemek ıstıyorum.. burada dusundugunuzde benımle baglantıya gecın, hast. nın baska bır bolumunde calısıyorum ama tup bebek ekıbıyle dıaloglarım var. catdog ıcın ındırım uygulatıcam, aynı seyler sızler ıcınde gecerlı...
yeterkı gebe sayıları artsın ve guzel haberlerı beraber kutayalım.. catdogcum senın haberlerını ınankı sabırsızlıkla beklıyorum.. bayram ılan edelım burada... :))

merhaba fiyatlar ne kadar mümkünse söylermisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…