- Konu Sahibi benkahvecanavari
Merhaba herkese, yine bir derdimle aranizdayim, aslinda cokta dert sayilmaz ama neden bu kadar sanssiz oldugumun sebebini, varsa sizin gozunuzden hatalarimi ogrenmek acisindan yaziyorum. Anlatacagim olay 2 kere basima geldi ama cok kiriciydi, cok sevdigim bir erkek arkadasim bulusma zamani beni ekmisti, ustelik saat ve yeri ayarlama cabalarimi umursamayip, tam da cikamayacagim bir saatte bana mesaj atana kadar, hazir, full makyajli evde oturdum o gece gitmedim, cunku belli sinirlarim var, cok gec evde olmak istemedigim icin genelde gunduz cikalim diyorum. Ayni sikinti bu gunde basima geldi, hatta bir kac saat sonra bulusmam var fakat su an hicbir sey tam olarak belli degil ve belirsizliklerden hic hoslanmam. Gercekten hoslandigim bir cocuk, 6 ve 9 arasi sana uygun mu diyorum, "O saate yetismeye calisacagim" diyor, madem kesin degilsen neden gorusme ayarliyorsun diyemiyorum, onun yerine zir zir cocugu ariyorum, artik utaniyorum, ne zaman geleceksin diye sormaktan biktim usandim, yapiskan kiz izlenimi vermek istemiyorum cunku o beni aramasa ben ona mesaj dahi atmam, ama dunden beri yazmadigim mesaj kalmadi, ya kisa cevaplar aliyorum ya da telefonda bana "Belirsiz" diyor, ne yapmam gerekiyor? Nasıl bir tavir takinmaliyim anlayamiyorum. Cok yumusak olmak istemiyorum ama gec saatte gelirse de ailemi karsima alip asla cikmam. Cok sık aramam dogru mu sizce?