• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Flört asamasinda bulusma sıkıntısı!!

benkahvecanavari

ne kedisiz ne kitapsız
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
1.655
2.537
133
29
İzmir
Merhaba herkese, yine bir derdimle aranizdayim, aslinda cokta dert sayilmaz ama neden bu kadar sanssiz oldugumun sebebini, varsa sizin gozunuzden hatalarimi ogrenmek acisindan yaziyorum. Anlatacagim olay 2 kere basima geldi ama cok kiriciydi, cok sevdigim bir erkek arkadasim bulusma zamani beni ekmisti, ustelik saat ve yeri ayarlama cabalarimi umursamayip, tam da cikamayacagim bir saatte bana mesaj atana kadar, hazir, full makyajli evde oturdum o gece gitmedim, cunku belli sinirlarim var, cok gec evde olmak istemedigim icin genelde gunduz cikalim diyorum. Ayni sikinti bu gunde basima geldi, hatta bir kac saat sonra bulusmam var fakat su an hicbir sey tam olarak belli degil ve belirsizliklerden hic hoslanmam. Gercekten hoslandigim bir cocuk, 6 ve 9 arasi sana uygun mu diyorum, "O saate yetismeye calisacagim" diyor, madem kesin degilsen neden gorusme ayarliyorsun diyemiyorum, onun yerine zir zir cocugu ariyorum, artik utaniyorum, ne zaman geleceksin diye sormaktan biktim usandim, yapiskan kiz izlenimi vermek istemiyorum cunku o beni aramasa ben ona mesaj dahi atmam, ama dunden beri yazmadigim mesaj kalmadi, ya kisa cevaplar aliyorum ya da telefonda bana "Belirsiz" diyor, ne yapmam gerekiyor? Nasıl bir tavir takinmaliyim anlayamiyorum. Cok yumusak olmak istemiyorum ama gec saatte gelirse de ailemi karsima alip asla cikmam. Cok sık aramam dogru mu sizce?

"Belirsiz" mesajını aldıktan sonra cevap yazmazdım ben olsam.
O yazdığında da şu an çıkamam ne zaman buluşacağımız da 'belirsiz' derdim.
Çünkü buluşmaya istekli değil gibi karşı taraf.

belirsizse görüşmeyelim de . Sonra çık başka arkadaşınla buluş ... Bunlar hep kendilerini senin gözünde çok değerli gördükleri için ;) ne evet diyorlar ne hayır bu sayede hep cepte kalacaksın başkasına sözleri olmazsa senle buluşacakar :( hiç sevmem bu tipleri . Bende belirsizlikten nefret ederim

Gorusme.
Sana deger vermeyen insana kafa yorma

Evet cok haklisiniz, bunu dusunuyorum tabiiki asla aski mantigin onune gecirmem ben boyle gordum, ama calisiyor maalesef, "Bu musteri gelsin hemen gelecegim" demesi beni rahatsiz ediyor ama calistigi icin birsey deme hakkini kendimde pek bulamiyorum maalesef

Buluşmak, görmek isteyen 5 dakika için bile yol teper. Demek ki o kadar da istekli değil.
Umut beslemeyin bu kişiye.

Kesinlikle dogru!!!!!!! Ben oyle insanlar da gordum, ama boyle umursamazca davranislardan sıkıldım sadece. Ben 22 yasindayim ama yeni jenerasyon insani degilim yani kafama estigi saatte disari cikamam, o cocugun boyle gormus olmasi her kizin bu sekilde olacagini anlamina gelmez -bunu bir turlu ogretemedim-
Bana cok katisin, saatler konusunda esneklik sagla vs derseniz bir sonraki gorusmelerim de daha da dikkat ederim ama su an 22 yasinda verdigi tecrubesizlik var iliskilerde

Gelebilecekse buluşma ayarlaması gerekir.
Bir erkek buluşmak istesin yeter ki her işini erteleyip görüşmeye gelir.
Bu kişi sizle görüşmek için çok hevesli değil zannımca.
Size vakit ayıramayan birini aramak,mesaj atmak gereksiz.

Benim arkadaşımın da flörtlestigi
Cocuk vardı. Ben buluşma günü saati belirlemem, bi an canımız ister buluşuruz diyip 1 hafta aramaz, kız süslenir, beklerdi. Bir sey çıkmazdı. Ayrılın bence gerçek sevgililik bu degil.
Merhaba herkese, yine bir derdimle aranizdayim, aslinda cokta dert sayilmaz ama neden bu kadar sanssiz oldugumun sebebini, varsa sizin gozunuzden hatalarimi ogrenmek acisindan yaziyorum. Anlatacagim olay 2 kere basima geldi ama cok kiriciydi, cok sevdigim bir erkek arkadasim bulusma zamani beni ekmisti, ustelik saat ve yeri ayarlama cabalarimi umursamayip, tam da cikamayacagim bir saatte bana mesaj atana kadar, hazir, full makyajli evde oturdum o gece gitmedim, cunku belli sinirlarim var, cok gec evde olmak istemedigim icin genelde gunduz cikalim diyorum. Ayni sikinti bu gunde basima geldi, hatta bir kac saat sonra bulusmam var fakat su an hicbir sey tam olarak belli degil ve belirsizliklerden hic hoslanmam. Gercekten hoslandigim bir cocuk, 6 ve 9 arasi sana uygun mu diyorum, "O saate yetismeye calisacagim" diyor, madem kesin degilsen neden gorusme ayarliyorsun diyemiyorum, onun yerine zir zir cocugu ariyorum, artik utaniyorum, ne zaman geleceksin diye sormaktan biktim usandim, yapiskan kiz izlenimi vermek istemiyorum cunku o beni aramasa ben ona mesaj dahi atmam, ama dunden beri yazmadigim mesaj kalmadi, ya kisa cevaplar aliyorum ya da telefonda bana "Belirsiz" diyor, ne yapmam gerekiyor? Nasıl bir tavir takinmaliyim anlayamiyorum. Cok yumusak olmak istemiyorum ama gec saatte gelirse de ailemi karsima alip asla cikmam. Cok sık aramam dogru mu sizce?

Bence o arasın size ne uygunsa o ayarlasın kendini. Adama bak ya madem ayarlamaya çalışacaksın ayarla

Belirsiz ne ya ?
Boşverin,görüşmeyin.

"Belirsiz" mesajını aldıktan sonra cevap yazmazdım ben olsam.
O yazdığında da şu an çıkamam ne zaman buluşacağımız da 'belirsiz' derdim.
Çünkü buluşmaya istekli değil gibi karşı taraf.

Kizlar cooooook tesekkur ederim! Vallahi ben kendimi boyle degersiz hissettirecek hic bir davranis sergilemiyorum inanin, ve oyle olunca da bu davranislar karsisinda cok uzuluyorum, kirildigimi hissediyorum, saat 8'e dogru tekrar konusacagiz, en son ben aradim bakalim bir de onu bekleyecegim, "10'dan sonra geleceksen hic gelme" dedim. Hayirlisi yani

belirsizse görüşmeyelim de . Sonra çık başka arkadaşınla buluş ... Bunlar hep kendilerini senin gözünde çok değerli gördükleri için :KK66: ne evet diyorlar ne hayır bu sayede hep cepte kalacaksın başkasına sözleri olmazsa senle buluşacakar :KK43: hiç sevmem bu tipleri . Bende belirsizlikten nefret ederim

Erkekler cook kotu cok! Ki ben asla erkek kahri cekmek istemeyen, yanlizliktan asiri hoslanan, kim ciksa karsima reddeden tarafim, ama boyle bulusma konularinda oyle sanssizim ki... Kim bunlari bu hale getiriyor anlamiyorum artik

Kizlar cooooook tesekkur ederim! Vallahi ben kendimi boyle degersiz hissettirecek hic bir davranis sergilemiyorum inanin, ve oyle olunca da bu davranislar karsisinda cok uzuluyorum, kirildigimi hissediyorum, saat 8'e dogru tekrar konusacagiz, en son ben aradim bakalim bir de onu bekleyecegim, "10'dan sonra geleceksen hic gelme" dedim. Hayirlisi yani

Erkekler cook kotu cok! Ki ben asla erkek kahri cekmek istemeyen, yanlizliktan asiri hoslanan, kim ciksa karsima reddeden tarafim, ama boyle bulusma konularinda oyle sanssizim ki... Kim bunlari bu hale getiriyor anlamiyorum artik
Canım valla kaçan kovalanır bırak seviyorsa gelsin o çare arasın kafanı başka şeylerle meşgul et önemseme hatta buluşma saatinden geç git beklesin

buluşmaları sen ayarlayıp . bu buluşmaların peşine çok düşüp . her an sorduğun için oluyor başkasından gelecek teklif . sen gün ve saat ayarı vereceksin karşındaki ayarlayıp sana sunacak . Erkekler azcık ilgide birde ilk buluşmadan önce görülen ilgide kendini bulunmaz hint kumaşı sanar ...

Hata etmişsin.
10'dan sonra geleceksen hiç gelme niye dedin ki?
Yazmayacaktın, diyelim ki geç saatte yazdı kusura bakma şu saatten sonra çıkamam derdin.
Çok umursuyorsun malesef. Bu kadar belli etme önem verdiğini.

Gelebilecekse buluşma ayarlaması gerekir.
Bir erkek buluşmak istesin yeter ki her işini erteleyip görüşmeye gelir.
Bu kişi sizle görüşmek için çok hevesli değil zannımca.
Size vakit ayıramayan birini aramak,mesaj atmak gereksiz.

Bende ayni dusunce icerisindeyim, bir de kendisi bana iliski dusundugu icin gorusmek istedigini soylemisti ama 2 gunun bu stresi beni kanser etti

Benim arkadaşımın da flörtlestigi
Cocuk vardı. Ben buluşma günü saati belirlemem, bi an canımız ister buluşuruz diyip 1 hafta aramaz, kız süslenir, beklerdi. Bir sey çıkmazdı. Ayrılın bence gerçek sevgililik bu degil.

Allahtan benimki onu demiyor, zaten oyle olsa direkt engellerim her yerden, bu cocuk yazar arar ve sorar ama is gorusmeye gelince calisma saatlerini bir turlu uyduramaz, aynı cocukta bu bulusma olayi sıkıntısını bir kac kere yasadigim icin aliskinim bu durumlari biliyorum, asil sikintim mesgulden neden oyaliyorsun, bunun tartismasini yapacak kadar dahi konusamiyoruz!

Senin yapacağın saat 6 uygun mu deyip susmaktı. Belirsiz falan dediğinde iyi o zaman başka zaman görüşürüz deyip ondan zaman belirlemesini beklemekti. Bu akşam ne yazarsa yazsın çıkma. O zanan ayarlayıp seni beklesin. Beklemezse de zaten değer vermiyor demektir.

buluşmaları sen ayarlayıp . bu buluşmaların peşine çok düşüp . her an sorduğun için oluyor başkasından gelecek teklif . sen gün ve saat ayarı vereceksin karşındaki ayarlayıp sana sunacak . Erkekler azcık ilgide birde ilk buluşmadan önce görülen ilgide kendini bulunmaz hint kumaşı sanar ...

Bulusmayi ben ayarlamadim, mesajda ayrintilari vermeyi unutmusum ozur diliyorum. Bana kendisi ulasti, o gorusmek istedigini soyledi, bende haber verdim cuma gelecegim diye, dun aksam yazdim "6 ve 9 arasi uygun mu diye daha o kadar net planlar yapmadim, yarin konusuruz" diye bir cevap aldim

Hata etmişsin.
10'dan sonra geleceksen hiç gelme niye dedin ki?
Yazmayacaktın, diyelim ki geç saatte yazdı kusura bakma şu saatten sonra çıkamam derdin.
Çok umursuyorsun malesef. Bu kadar belli etme önem verdiğini.

Evet maalesef, benim en buyuk sikintim hayatimdaki insanlari onemsemem ama o da benim iyi niyetimin getirdigi birsey, bana zaman ayiran insanlari da unutmam, onlara zaman ayirmak icin de elimden geleni yaparim, ama bu aradan nasil cikti anlamadim

Senin yapacağın saat 6 uygun mu deyip susmaktı. Belirsiz falan dediğinde iyi o zaman başka zaman görüşürüz deyip ondan zaman belirlemesini beklemekti. Bu akşam ne yazarsa yazsın çıkma. O zanan ayarlayıp seni beklesin. Beklemezse de zaten değer vermiyor demektir.

Evet ben cok ustune dustugumu anladim, mesajlarinizdan once bulusmama sahip ciktigimi dusunuyordum ama sizden sonra anladim ki hak ettiginden fazla deger veriyormusum. Yazan herkesten cok tesekkur ederim!

Back
X