Flört etmekten ve erkeklerden soğuyan var mı benim gibi?

daisy121

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2021
11
15
3
31
Biriyle konuşuyorum mesela daha ikinci cümlesi foto atsana. Dedim herhalde normal birine fotomu yolladim cevap olarak "boydan yok mi :D " yazmış sinirlendim. Artık biriyle konuşursam yine aynısı olacak diye içimden geliniyor kimseyle konuşmak. Bu durumu kabullenmeliyim sanırım. Ama insan hayatında biri olsun istiyor. Bu erkekler niye böyle hiç mi ilişki istemiyorlar soğudum artık. Benim gibi olan var mı? Varsa ne düşünüyor.

Biriyle konuşuyorum mesela daha ikinci cümlesi foto atsana. Dedim herhalde normal birine fotomu yolladim cevap olarak "boydan yok mi :KK70: " yazmış sinirlendim. Artık biriyle konuşursam yine aynısı olacak diye içimden geliniyor kimseyle konuşmak. Bu durumu kabullenmeliyim sanırım. Ama insan hayatında biri olsun istiyor. Bu erkekler niye böyle hiç mi ilişki istemiyorlar soğudum artık. Benim gibi olan var mı? Varsa ne düşünüyor.
Boydan yok yandan atayım deseydin 🤣
bu ne cürret ya

Biriyle konuşuyorum mesela daha ikinci cümlesi foto atsana. Dedim herhalde normal birine fotomu yolladim cevap olarak "boydan yok mi :KK70: " yazmış sinirlendim. Artık biriyle konuşursam yine aynısı olacak diye içimden geliniyor kimseyle konuşmak. Bu durumu kabullenmeliyim sanırım. Ama insan hayatında biri olsun istiyor. Bu erkekler niye böyle hiç mi ilişki istemiyorlar soğudum artık. Benim gibi olan var mı? Varsa ne düşünüyor.
İlişki isteyen düzgün erkeklerin başı bağlı bacım 😂

Ya aslında karşıdakinin anlattigi kişi oldugundan emin olmak için foto istenebilir ki ondan da emin olamazsın belki başkasının fotosunu atıyor.
Ama bu adamın derdi tek o değil belli.

bu düşünce beni kahrediyor :KK70: bütün düzgün erkekler kapıldı hissi geliyo bazen çok kötü
Bana da ya. Bu kültürlü, anlayışlı, karşısındakini sevecek erkekler nerede ya neredeee 😂😂 Ayrıca erkekleri tek bir cümleyle anlat deseler “foto atsana” olurdu 😭

Flört etmeyi çok seviyorum, çünkü ısmarlama olmuyor, karşılıklı olarak gerçekten hoslandigimiz , çekim duyduğum kişilerle flört ediyorum, böyle minik minik temaslar, bir şey anlatırken ağzının içine bakıp dinlemeler, anlatilan her şeyin o an için aşırı ilgi çekici olmasi, beraber yolu uzatıp kmlerce yürüme isteği, sebepsizce gülüşler, ilk opucukten önceki o yanaşıp yanaşıp emin olamayip bir adım geride durma halleri 😍🥰
Hiç bikaman yaaa, sırf bu defteri kapatmaya kiyamadigimdan otuz yaşındayım evlilik çekici gelmiyor :)
Ama tabii ki flört benim bahsettiğim, tutup da dm atan adamla konuşmaya flört diyemem.
Önümüz bahar, çıkın, dolaşin, etkinliklere katılın, insan içine karışın... Gerçek insanlarla flört keyifli bir sey

Umarım aynı hissi yaşarım. Düzgün birisi varmış şu dünyada diyeceğim biri çıksın 💜
Seni eklemeyi unutmuşum 🤧 umarım karşına değerini bilen, seni el üstünde tutan, dürüst, güvenilir, sadık, düzgün insan çıkar. Umarım çok mutlu olursun (bak senin duan daha uzun oldu ahahahha)

Back
X