Bu jöhler falan da hem kıza yürüyen kendilrş oluyor sonrada beni kabul etme nedenin ne diyerek yani sevdigin için mi yoksa meslegim forman için mi tercih ettin demek istiyor. Hem kıza yürüyen kendisi hemde secilme sebebini bilmek istiyor tuhaf ayrıca carsıda askeri malzeme satan esnaflar var orda jöh gömlekleri pantolonları bereleri satın alıp tiktok falan cekiyorlar dikkatli olmalı. Eğitimde onemli univ mezunu erkekle bile yeri geliyor cahil chil mevzulara giriyorsun lise mezunu ve meslegiyle alakası yok diyorsun yarınbirgun sen atansan bu adam kendi kendine kompleks yapacak benden egitimli benden dah aiyi bir meslegi var diye size olay cıkarıcak. Benim esim univ mezunu ve norvecin merkezşnde büymüş yasamıs yıllarca .suan özel harkt polisi okadar timi yönetiyor egitimler veriyor herkes işte veya sivilde herseyı ona danısır daha görüşlü biri oldugu için ve o bile yeri geliyor evde benmle cahilce muhabbetler yapıyor ben dekolte giymeyi severim üzerime yapısan vücut hatlarımı belli edecek giysileri severim yurtdısında yasamıs adam arkadaslarıyla goruseceksek ve bu lanet sıcakta ince kısa bir elbise giymek istşyorsam olay cıkarır oranı buranı acıp durma illa biryerden biryerini belli edeceksin der sjsjkda hoşuma gidiyor derim evlisin artık su giyimine cekimduzen ver der.bu adamı dusunemiyorum. Yakında direttiklerini yapmazsan silahıyla da tehdit eder valla bu