Flört, jöh, garip hissetme

Bu jöhler falan da hem kıza yürüyen kendilrş oluyor sonrada beni kabul etme nedenin ne diyerek yani sevdigin için mi yoksa meslegim forman için mi tercih ettin demek istiyor. Hem kıza yürüyen kendisi hemde secilme sebebini bilmek istiyor tuhaf ayrıca carsıda askeri malzeme satan esnaflar var orda jöh gömlekleri pantolonları bereleri satın alıp tiktok falan cekiyorlar dikkatli olmalı. Eğitimde onemli univ mezunu erkekle bile yeri geliyor cahil chil mevzulara giriyorsun lise mezunu ve meslegiyle alakası yok diyorsun yarınbirgun sen atansan bu adam kendi kendine kompleks yapacak benden egitimli benden dah aiyi bir meslegi var diye size olay cıkarıcak. Benim esim univ mezunu ve norvecin merkezşnde büymüş yasamıs yıllarca .suan özel harkt polisi okadar timi yönetiyor egitimler veriyor herkes işte veya sivilde herseyı ona danısır daha görüşlü biri oldugu için ve o bile yeri geliyor evde benmle cahilce muhabbetler yapıyor ben dekolte giymeyi severim üzerime yapısan vücut hatlarımı belli edecek giysileri severim yurtdısında yasamıs adam arkadaslarıyla goruseceksek ve bu lanet sıcakta ince kısa bir elbise giymek istşyorsam olay cıkarır oranı buranı acıp durma illa biryerden biryerini belli edeceksin der sjsjkda hoşuma gidiyor derim evlisin artık su giyimine cekimduzen ver der.bu adamı dusunemiyorum. Yakında direttiklerini yapmazsan silahıyla da tehdit eder valla bu
Norveç'ten Türkiye'ye mi gelmiş polis olmak için?

Norveç'ten Türkiye'ye mi gelmiş polis olmak için?
Polis olmak için degil ajdjd aradaki zaman kavrmaınıda mı anlatmalıyız anlamanız için bilemedim ama yani orda 3 yıl kalmıs sanırım kucukken sonra babası buraya getiriyor burda okuyorlar işte lise döneminden sonra tekrar gidiyor oraya. Sonra burada halasının ailesini 7 kişilik bir aileyi biranda kaybediyorlar ondan dolayı gelmişler kalmıslar artık sınavlar üniv derken turizm işletme okumus ama onla ilgili calısmamıs polis olmus aklına tukureyim ne vardı evlenip beni de oraya goturseydin diyorum sjsjd

Polis olmak için degil ajdjd aradaki zaman kavrmaınıda mı anlatmalıyız anlamanız için bilemedim ama yani orda 3 yıl kalmıs sanırım kucukken sonra babası buraya getiriyor burda okuyorlar işte lise döneminden sonra tekrar gidiyor oraya. Sonra burada halasının ailesini 7 kişilik bir aileyi biranda kaybediyorlar ondan dolayı gelmişler kalmıslar artık sınavlar üniv derken turizm işletme okumus ama onla ilgili calısmamıs polis olmus aklına tukureyim ne vardı evlenip beni de oraya goturseydin diyorum sjsjd
Yetişkin çağında Norveç'ten Türkiye'ye geldiğini, sonra Ağrı gibi bir yerde doğu görevine gittiğini düşündüm. Çok zor. Küçük yaşta ise adapte olabilir. Ailesinin başına gelenlere üzüldüm. Bir mafya kadını vardı. Adını unuttum şu an. O da Almanya'dan Tr'ye gelmiş polis olmak için ama oradan gelen biri zorluk çekmez.

Yetişkin çağında Norveç'ten Türkiye'ye geldiğini, sonra Ağrı gibi bir yerde doğu görevine gittiğini düşündüm. Çok zor. Küçük yaşta ise adapte olabilir. Ailesinin başına gelenlere üzüldüm. Bir mafya kadını vardı. Adını unuttum şu an. O da Almanya'dan Tr'ye gelmiş polis olmak için ama oradan gelen biri zorluk çekmez.
Evet önce zaten normal okudugun bölümle ilgili tursitk yerlerde kendini gsliştirebilirdin dedim ama aileside pek istememiş polislgi. Evet evet cok kucuk degıl de tam ilkokul cagında gelmişler esim pek hatırlamıyor esim sonraki süreci hatırlıyor gelmekte istemişmişler ama bir halası var oda vefat edince. Ay evet agrıyı da nerden bildiniz gitmişti

Evet önce zaten normal okudugun bölümle ilgili tursitk yerlerde kendini gsliştirebilirdin dedim ama aileside pek istememiş polislgi. Evet evet cok kucuk degıl de tam ilkokul cagında gelmişler esim pek hatırlamıyor esim sonraki süreci hatırlıyor gelmekte istemişmişler ama bir halası var oda vefat edince. Ay evet agrıyı da nerden bildiniz gitmişti
Salladım:))

Cok rica ediyorum BDV’de ilk yorumu yapan konuyu hemen alintilasin ki sayfa aralarinda ararken vakit gecirmeyelim.

Konu geri gelene kadar beklemeye devam.
Bir jöhle tanısmısta cocuk lise mezunu birlikte fotolasıyorlarmıs cocuk acık giymeni falan istemiyorum diyprmus beni neden seviyorsun diyprmus. Kızda cocugun iki günde bu kadar cok sevmesinden ve kıskanmasından korkmus.meslegine inanma dedilerde

Boyle iliski mi olur yuz yuze gorusmeden hem de 2 haftada? Memlekette erkek kıtlığı mı var.
Lise mezunu, kekonun teki işte. İş bulamamış okumamış atmış kendini askerliğe. Kaba olduğunu ben bile anladım buradan.
Yüz yüze görüşüp oturup sohbet etsen bile bu hızda ilerlemez ilişkiler. Aklını başına al

Jöhlerin Instagramdan surdan burdan kadın avlayacak ve onlarla yazisacak vakitlerimi varmış ya hayır yani kuzenim pöh de çocuğu bile o göremeden büyüyüp gidiyor. 2. çocuğu düşünüyoruz da kocamı goremedigim için yapamıyoruz diye espri yapmıştı kuzenimin eşi muhtemelen mesleği yalandır

Back
X