Merhaba, şimdi en basindan flörtümü anlatacağım.
Tam olarak iki hafta önce instagramdan konuşmaya başladık. o jöh ben ise öğretmenlik mezunuyum ama daha atanamadim. O lise mezunuyu ama egitimle pek alakası olmayan biri.
Ben onun mesleğine pek hâkim değilim açıkçası. Biraz anlattı ben de biraz araştırdım. Neyse biz konuşmaya başladık biraz flört gibiydi ve nasil olduysa sevgili olduk. Onun 3 ay önce bir iliskisi bitmis ve onun kaba olduğunu söylemiş bu kişi. O ise başka birini tercih ettiğini düşünüyor. baska bir fırsat gelmistir diyor. Neyse biz konuşmayı ilerlettik. Benden hoşlandığını falan soyledi, fotoğraflar attik birbirimize. Birbirimizi fiziksel olarak begendik. Sohbetlerimizde ise takildigimiz yerler, giyim konusu, benim çalışmam oldu. O sadece özelde calisirsam ve mutsuz olursam çalışmamı istemiyor. Giyim konusunda da açık şeyler giymemi istemiyor. Ben zaten açık giyinen biri değilim. Neyse biz konuşmayı ilerlettik. Sevgili olduk. Aşkım vs denilmeye başlandı. Ben biraz daha cekimser kalıyorum. Dün bana, beni kabul etme sebebin ne dedi, yani nedeh ben? Diye sordu. Acikcasi pek cevap veremedim.
Dusunerek cevap verdim ama ilk fiziksel olarak beğeniyorum dedim. Samimisin dedim. Ama tam olarak ne diyeceğimi bilemiyorum dedimm. Devamında ise, biz daha mesajlasiyoruz, fotoğraflarımızı gördük. Birbirimizden hoşlandık ama bir arada zaman gecirince belki bazi ozelliklerimiz hosumuza gitmez ydni dedim. En net o zaman karar verebiliriz. O da diyor benim degismez. Sen degiskensin yani.
Sert bir şekilde ben netim, seni seviyorum dedi. Açıkçası ben bu sert tavrından korktum.
Dünden beri kafaya taktim ve cidden ne düşüneceğimi de bilmiyorum. Ona da söyledim korktuğumu ve sert davrandığını.
Kafam karmakarışık. Ne olduğunun da farkinda degilim sanki. İçimi dökmek istedim. Dertlesmeye ihtiyacim var.