Flört konuşmayı kesmek istedi...

pembekuvars30

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2019
1.720
903
123
Merhaba flörtüm vardı ve 2 ay oldu.Yanımda iken sürekli telefon ve mesaj gelmesi beni şüpheye düşürdü ve instgram hesabında bulunan kızları merak ederek attıkları storylere baktım ve bana instgramındaki eklediklerinin tanıdıkları olduğunu söylemişti.Neyse sonra ben 2 kızdan şüphelendim instgramda ve kızlara fake hesaptan yazarak eklediği kişiyi nerden tanıdıklarını sordum ve bana onun eklediğini söylediler.Neyse flört beni aradı ve benimle konuşmak istemediğini,ona güvenmememi garip bulduğunu,arkadaşlarının ve yakın çevresini story şeysini izlememi ve onlara fakeden mesaj atmamı söyledi ve beni instrgamdan çıkardı.Siz olsanız bu durum ve olay hakkında ne düşünürdünüz ve normalde bana sahip çıkması gerekmezmiydi

evet öyleydi bir de bana güvenmemen garip demesi ayrı komedi.
Daha 2 aylik bi flort icin bu kadar efor sarfetmezdim sahsen
Zirt pirt mesaj gelen, hesabinda zilyon tane kiz ekli olan bi adamla devam etmezdim
O sildiyse sende engelle ve iletisim kurma bir daha
Belli ki hala arayista olan bir abazaymis

Güvenmiyorsanız ayrılırsınız. Adamın her eklediğine mesaj atarsanız terkedilen siz olursunuz

güvenmeme konusunda kötü erkeklere denk gelmekten ötürü bende oluşan önyargı olabilir diye bekledim ve niye o kızlar mesajı hemen yetiştiriyor o tuhaf ve sevgilim der geçer o kızlara onu yapmaması daha tuhaf
Güvenmiyorsanız ayrılırsınız. Adamın her eklediğine mesaj atarsanız terkedilen siz olursunuz

Ben sizin yaptığınızı yapmazdım. Sürekli mesaj gelme sebebini sorardım ve gerekiyorsa rahatsizligimi dile getirirdim. Eğer cevabı beni tatmin etmezse bir süre daha gözlemlerdim, baktım aynı tas aynı hamam, o zaman bye sana flörtcüm derdim.

Demek ki sevmiş. Kimi insan vardır yıllarca konuşursun bir şey hissetmezsin, kimisi vardır 1 haftada onu sanki yıllarca tanıyormuş gibi hissedersin. Bağlanırsın. Fakat bu adam başlı başına hata, benim de ilişkim var şu an sevgilimin telefonu hep önümde, aramaları mesajları ben sormadan gösteriyor. Çünkü gizlisi yok, varsa da saygısından belli etmiyor bu adam seni yüzde yüz aldatacak biri

8 ay öncesi var flörtün o yüzden takıntılı diyemez ama beni o konuma sürükleyen kendisi
Bu hareketi erkek yapsa ve sen anlatsan burda adam takıntılı galiba kaç kaç derdik ama.
Değer vermek böyle olmaz. Kendi değerini küçültme böyle hareketlerle. Baktın güvenmiyosun ayrılırsın.

sevgilim konuştuğum diyebilirdi,eklediği kızlara tanıdıklarım diyerek tanıması onları ayrı komedi
Demez ki... Zaten sizin de içinize sinmemiş ki bu toplara girmişsiniz. Boş verin. Güveneceğiniz, sevileceğiniz bir ilişki diliyorum size.

telefonu kafede kahvenin arkasına saklayarak mesaj attığını gördüm yani ne var story izleyip kızlara fakeden yazdıysam sahip çıkma hareketi bu bence

telefonu kafede kahvenin arkasına saklayarak mesaj attığını gördüm yani ne var story izleyip kızlara fakeden yazdıysam sahip çıkma hareketi bu bence
Her şey açık ve net. Ben de üniversite zamanında çok flörtöz biriydim. Bu davranışları yapardım. Adam aranıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…