- 23 Şubat 2019
- 1.723
- 917
- 123
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Demez ki... Zaten sizin de içinize sinmemiş ki bu toplara girmişsiniz. Boş verin. Güveneceğiniz, sevileceğiniz bir ilişki diliyorum size.
Sağlam pabuç değilmiş. İletişimi kesmeniz iyi olmuş.telefonu kafede kahvenin arkasına saklayarak mesaj attığını gördüm yani ne var story izleyip kızlara fakeden yazdıysam sahip çıkma hareketi bu bence
Üste çıkmaya çalışmış kendince. Ama size gerçekten değer veriyor olsa bunu demezdi. Sizi bu konuda rahatlatmaya, ikna etmeye çalışırdı.
Sağlam pabuç değilmiş. İletişimi kesmeniz iyi olmuş.
Yani, buna rağmen bu kadar çaba göstermeniz çok gereksiz olmuş.evet sinmedi ve daha hiç tanımadan otelde buluşma,arabada yalnız kalma gibi teklifleri olunca başka niyeti var gibi geldi
Her şey açık ve net. Ben de üniversite zamanında çok flörtöz biriydim. Bu davranışları yapardım. Adam aranıyor
Yani, buna rağmen bu kadar çaba göstermeniz çok gereksiz olmuş.
Değişik değilmiş. Gayet netmiş. Nasıl biri olduğunu göstermiş.iki de bir telefonu alıp kalkıp uzakta konuşuyordu değişik biriydi
"Telefonu yol gecen hanina donmus birini onemseyip arastirmak benim dingilligim, kendimi bu kadar yormama bile degmezsin sana hayirli isler" diyip gecmelik biri
Değişik değilmiş. Gayet netmiş. Nasıl biri olduğunu göstermiş.
benimle konuşmak istemediğini,ona güvenmememi garip bulduğunu,arkadaşlarının ve yakın çevresini story şeysini izlemememi ve onlara fakeden mesaj atmamamı söyledi ve beni instrgamdan çıkardı.Siz olsanız bu durum ve olay hakkında ne düşünürdünüz ve normalde bana sahip çıkması gerekmezmiydi
Ben olsam ben de yetiştirin. Ne alaka beni rahatsız edersin ki. Problemin sevgilinle benimle değil kigüvenmeme konusunda kötü erkeklere denk gelmekten ötürü bende oluşan önyargı olabilir diye bekledim ve niye o kızlar mesajı hemen yetiştiriyor o tuhaf ve sevgilim der geçer o kızlara onu yapmaması daha tuhaf
Ne çektin şu adamlardan be pembe.
Bunu yaparken hiç tereddüt etmediniz mi, bir an bile olsa? Ben ne saçmalıyorum böyle demediniz mi? Ağır ergen işi bu.2 kızdan şüphelendim instgramda ve kızlara fake hesaptan yazarak eklediği kişiyi nerden tanıdıklarını sordum ve bana onun eklediğini söylediler.
Maalesef ben bu hayal kırıklığını çok yaşadım, yapacak bir şey yok bir süre dinlenin. Karşınıza daha iyisi çıkacakbeni rahat bıraksaydı bali ben aile istiyorum dedim baştan
Keşke yalanını görünce sen ayrılsaydin. Madem ayrılmayacaktin neden Sherlock Holmes'lik yaptın, eline ne geçti?
Ayrıca adam belli ki karaktersiz ve yalan söylemiş,ama senin yaptığın da normal degilm utanç verici. Şu dediğinde sonsuz hakli
İnternetten mi tanıştın bununla?bi güzel ilişkim olmuyor ya sorma
Bunu yaparken hiç tereddüt etmediniz mi, bir an bile olsa? Ben ne saçmalıyorum böyle demediniz mi? Ağır ergen işi bu.
Adamda bolluk variki de bir telefonu alıp kalkıp uzakta konuşuyordu değişik biriydi
İnternetten mi tanıştın bununla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?