Flört konuşmayı kesmek istedi...

Yoo neden sahip çıksın ki ? Siz onun için o istek gönderdiği ve isteğine yanıt veren herhangi kızdan birisiniz. İlişkiye çok anlam yükleyen sizsiniz. Ayrıca hepsini taniyorum yalanını da değiştirsin bu erkekler ya !

Kaç ve arkana bile bakma derim 35 yaşım tecrübe ile konuşuyorum

ben daha hoşunu yaptım iletişimi 8 saat kestim sonra mesajı o attı ve safa yattım tabi yemedi öyle bitirdik
Bu mu daha hoşu?
ben keşke sana yalan söyleyip başka kızlari eklediğini öğrenince ayrılsaydin diyorum sen safa yattık ama yemedi beni terketti diyorsun
telefonu kafede kahvenin arkasına saklayarak mesaj attığını gördüm yani ne var story izleyip kızlara fakeden yazdıysam sahip çıkma hareketi bu bence
bence aşk, sevgi, iliski anlamında bazı sıkıntıların var. Bu sahip çıkma hareketi değil , hiç güvenmediğin bir insanın foyasini ortaya çıkarma hareketi. Ve utanç verici bir şey. Ben, bana bunlari düşündürüp kendimi bu sekilde küçük düşürecek hareket yapmama neden olan adamın aslında masum olduğunu öğrensem bile ayrılmayı düşünürüm çünkü bir insanın beni kandırdığıni, salak yerine koyduğunu düşünüyorsam demek ki o ilişkide bir b.kluk vardır.
Eğer adam sizi terketmeseydi aynen böyle devam mı edecektiniz?

Instagram listeme fake hesaptan mesaj atıp beni soran birini hayatımdan çıkartırım. Adam haklı. Direk terketmen lazımdı.
Güvenmiyorsun ve güvenmemekte haklısın, gizli mesajlaşan adamla olmaz. Al sana mesajlarım diyenle de olmaz kişisel alanı olmalı ama puşt gibi değil baya normal kişisel alanı olan biri olmalı.

ben çok önceden emin oldum ve adamın bana yazmasını bekledim o yazmasa sessiz sedasız bitirecektim öyleleriyle muhattap bile olmam

sevgilim diyen bir adam var karşınızda niye utanayım o utansın aldatma fili bu sonuca ermemiş bile olsa
Utançtan yerin dibine girerdim.
Asla da kimseyi bu denli stalklamadım, stalklamam da. Bu ne ya böyle, işin gücün yok uğraştın mı bu kadar. Hiç yakışık alan bi davranış değil. Biraz cool olun ya

her iki tarafta kendi açısından haklı ama arkadaşlık teklif edecek kadar alçalan bir erkek vardı ben kabul etmedim oldu sevgililerini gel bana anlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…