Flört meselesi

Fincansekeri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2021
18
4
1
32
Üniversiteden tanıdığım bir çocukla son 2 aydır konuşuyoruz ama haftada bir ve ya iki kez. Flört olup olmadigimi tam anlayamıyorum. Açıkçası hani acaba ben mi yanlış anlıyorum diye düşünüyorum ve net bir şey söylemeden hemen benden hoşlanıyor demek de istemiyorum daha sonrasında hayal kırıklığı olmasın diye. Ama uzun zamandır konuşuyoruz ve ilk defa canım dedi. Ve artık birbirimizden çekinecek evreyi geçtik bence dedi. Sizce anlam yüklemeli mıyım. ben biraz bu konularda tecrubesizim o yüzden soruyorum.

Evet ben de o yüzden acaba diyorum. Hicbir şey yok diyemiyorum ama net de değil kafamda.
Yani nişanlımla flörtleştiğimiz zamanları düşünüyorum da telefon elimizden düşmezdi . Bana çok aralıklı geldi mesajlaşmalarınız . Çünkü o zamanki duygu akışı çok farklı ve insan merak ediyor , devamlı yazılmak istiyor . Diğer günler birbirinizi merak etmiyor musunuz ?

Yani nişanlımla flörtleştiğimiz zamanları düşünüyorum da telefon elimizden düşmezdi . Bana çok aralıklı geldi mesajlaşmalarınız . Çünkü o zamanki duygu akışı çok farklı ve insan merak ediyor , devamlı yazılmak istiyor . Diğer günler birbirinizi merak etmiyor musunuz ?

bilmiyorum etmiyor sanırım. Sadece yeni bir iş kurduğum için çok yoğunum diyor. Zaten benim sınavlarım da yeni bitti. Ama çok belirsiz bir durum işte.

Flört dönemi ilişkinin en güzel evresidir ve genelde sabahlara kadar konuşulur.
Bana çok flört gibi gelmedi bu durum.
Kim yazıyor genelde?
Sizseniz her zaman yazan kesinlikle flört değil.

bilmiyorum etmiyor sanırım. Sadece yeni bir iş kurduğum için çok yoğunum diyor. Zaten benim sınavlarım da yeni bitti. Ama çok belirsiz bir durum işte.
Vakit bulan bulabiliyor .

en yakın arkadaşımı bir çocuk iş kuruyorum çok yoğunum , işlerimi halledeyim çok güzel olacak diye diye 1 yılını yedi ve bir sabah çocuğun düğün davetiyesi ile karşılaştı .
Ne kadar yoğun olursa olsun insan gün içinde bi yemek yiyor bi oturuyor değil mi ☺️

Kısacası ben bu yoğunum konusuna inanmıyorum ama karar senin tabi

2 aydir haftada 1-2 defa haberlesmek epey az ve bu acidan dusundurucu.

Birbirimizden cekinecek evreyi gectik cumlesini neyin uzerine sarf etti?

Flört dönemi ilişkinin en güzel evresidir ve genelde sabahlara kadar konuşulur.
Bana çok flört gibi gelmedi bu durum.
Kim yazıyor genelde?
Sizseniz her zaman yazan kesinlikle flört değil.

sabahlara kadar konuştuğumuz 2 kere falan oldu. sanirim tam anlamıyla flört değil. Ben çok bel bağlamayım. Belki başlar bir şeyler ama çok umutlanmayayım haklısınız.

en yakın arkadaşımı bir çocuk iş kuruyorum çok yoğunum , işlerimi halledeyim çok güzel olacak diye diye 1 yılını yedi ve bir sabah çocuğun düğün davetiyesi ile karşılaştı .
Ne kadar yoğun olursa olsun insan gün içinde bi yemek yiyor bi oturuyor değil mi ☺️

Haklısın kesinlikle belki bir şeyler vardır ama çok bel bağlamadan akışına bırakacağım sanırım. Bir anlam yüklemeden beklerim artık.

Erkekte önem verdiğin fiziksel yerler neresi diye sordu. Ben de utanan maymun atıp hoşlandığım yeri söyledim. O da öyle söyledi.

Haftada 1-2 kere konuştuğunuz için nedense bu sorunun çıkış noktası bana masum gelmedi. Sanki konuyu farklı yere çekmek için bilerek sorulmuş gibi hissettim ben.
Kendi flört ettiğim insanları düşünüyorum, genellikle her gün yazışır, konuşuruz. Gün içinde sürekli olmasa da en kötü gün değerlendirmesi yaparız yani. O yüzden haftada 1-2 bana flört gibi de gelmedi pek. Çünkü biriyle flört ediyorsan ondan hoşlanmışsındır, hoşlandığın insanın da gününü merak edersin sanırım..

Haftada 1-2 kere konuştuğunuz için nedense bu sorunun çıkış noktası bana masum gelmedi. Sanki konuyu farklı yere çekmek için bilerek sorulmuş gibi hissettim ben.
Kendi flört ettiğim insanları düşünüyorum, genellikle her gün yazışır, konuşuruz. Gün içinde sürekli olmasa da en kötü gün değerlendirmesi yaparız yani. O yüzden haftada 1-2 bana flört gibi de gelmedi pek. Çünkü biriyle flört ediyorsan ondan hoşlanmışsındır, hoşlandığın insanın da gününü merak edersin sanırım..
Evet haklısınız ben akışına bırakayım en iyisi. Belki de benden istediğini alamayacağını düşündüğü için ara sıra cepte tutmaya çalışıyordur. Bilmiyorum ama şu an çok anlam yuklememeye karar verdim. Bakalım zaman göstersin her seyi

yogunum lafına dedıklerınız cok doğru..
istediğim kadar yogun olayım. dolmuştan inip eve yuruyene kadar ararım.
insan aramak istedikten sonra..

Üniversiteden tanıdığım bir çocukla son 2 aydır konuşuyoruz ama haftada bir ve ya iki kez. Flört olup olmadigimi tam anlayamıyorum. Açıkçası hani acaba ben mi yanlış anlıyorum diye düşünüyorum ve net bir şey söylemeden hemen benden hoşlanıyor demek de istemiyorum daha sonrasında hayal kırıklığı olmasın diye. Ama uzun zamandır konuşuyoruz ve ilk defa canım dedi. Ve artık birbirimizden çekinecek evreyi geçtik bence dedi. Sizce anlam yüklemeli mıyım. ben biraz bu konularda tecrubesizim o yüzden soruyorum.
Bu flört değil..
Kız kanka arayışı gibi geldi bana..
Belki de ben yaniliyorumdur.

Back
X