- 5 Ağustos 2020
- 1.215
- 2.036
- 83
- Konu Sahibi LadyMercury
-
Konuşmayı kesme bence, kafalarınız uyuşmuş ve arkadaş olmuşsunuz, bu şekilde devam etmesinden zarar gelmez. Normal şimdiye kadar nasılsa buluşuncaya kadar öyle devam ettir iletişimi, samimiyeti. Buluşma gününde de kendinden emin ol, her halinle güzel olduğunu bil ve bunu bilerek git oraya, onu etkilemek gibi bir amacın olmaksızın kendin olarak, doğal davranışlarla karşıla onu. Herşey güzel olur umarım :)) ne zaman buluşma belli mi tarih?Öncelikle herkese iyi günler diliyor, düşüncesini dile getireceklere teşekkür ediyorum şimdiden.
Ben 22 yaşında bir kadınım. 4.5 ay önce sosyal medya vasıtasıyla bir erkekle tanıştım. İkimiz de üniversitede aynı bölümde okuyoruz ve son sınıfız. Başlarda sürekli konuşuyorduk ancak sonrasında gittikçe daha az konuşmaya başladık. Geç yazdığında kusura bakma diyip bahanesini söylüyor (sınavım vardı, telefona bakmadım vs) ama artık 2 3 günde bir mesajlaşır olduk.
Konuştuğumuz zaman iletişimimiz gayet iyi ve anlaşabiliyoruz. Aramızda duygusal bir konuşma geçmedi çünkü yüz yüze gelmeden böyle şeyler konuşmanın anlamsız olduğunu düşünüyoruz ikimiz de. Pandemi ve onun farklı şehirde olması dolayısıyla hiç buluşamadık ama 1 ay sonra buluşabileceğiz. Buluşma talebi ilk kendisinden geldi bu arada.
Ben çirkin bir kızım, zaten PKOS hastasıyım aynı zamanda ve hiçbir zaman erkekler tarafından beğenilen biri de olmadım. Bırak sosyal medyayı, daha önce romantik bir ilişki bile yaşamadım. Ben bu adamdan çok hoşlanıyorum, aylardır ilk buluşmada ne yapılır, nasıl etkileyebilirim onu diye kara kara düşünmekten uykularım kaçar oldu. Daha görüntülü konuşma, telefon vs de olmadı sadece yazışıyoruz ama yine de duygularım abartı derecesinde yoğun. Fazla umutlandığımı biliyorum ama kendime engel olamıyorum. Bazen de nasıl olsa bu çirkinlikle seni beğenmeyecek, sadece bir fotoğrafını gördü yüz yüze beğenmesi imkansız diyorum ve konuşmayı kesmek istiyorum ama onu da beceremiyorum.
Biliyorum çok uzun oldu ama okuyup yorum yapan, akıl veren olursa çok minnettar olacağım.
Çok teşekkür ederim cevabınızaSize yazıyorsa adım atıyorsa merak ediyorsa devam edin ama dediğiniz gibi iki üç günde bir yazıyorsa beklentiye girmemenizi ve konuşmayı bitirmenizi tavsiye ederim
Şöyle alaka kurdum, polikistik dolayısıyla yüzümdeki kusurlar artıyor. Kıllanma, kilo alımı da var maalesef. Kadınlık hormonlarının olumlu etkilerinden de mahrumum hep :) Siz de haklısınız bakalım neler olacak :) Cevabınıza teşekkür ederimPolikistiği kısaltınca arattım google da bu ne diye.Polikistiği biliyorumda böyle kısa yazılışını bilmiyordum:) Fiziksel görünümde bozukluk yaratan bir şey sandım.Polikistikle beğenilmemeniz arasında nasıl bir alaka kurdunuz onu niye yazdınız anlamadım ben. Güzellik çok göreceli bir kavram bir sürü evli olup beğenmediğiniz kadın ve adamlar vardır ama onların da bir beğeneni vardır.Çirkinlikten öte özgüvensizsiniz sanki.Neden daha görüşmeden beğenmeyecek diye konuşmayı kesmek istiyorsunzu ki?Zaten en kötü ihtimal bu.Öbür ihtimal için denemeye deymez mi?Hem siz de görmediniz belki görünce sizin de hoşunuza gitmeyecek.Akışa bırakın derim ben.
İletişimi kesmek istemezse arkadaş olarak da devam edebiliriz tabi ki dediğiniz gibi samimiyetle konuşursak neden olmasın :) çok teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi davranabilirim :) Tarih 10 haziran bir aksilik çıkmazsa :)Konuşmayı kesme bence, kafalarınız uyuşmuş ve arkadaş olmuşsunuz, bu şekilde devam etmesinden zarar gelmez. Normal şimdiye kadar nasılsa buluşuncaya kadar öyle devam ettir iletişimi, samimiyeti. Buluşma gününde de kendinden emin ol, her halinle güzel olduğunu bil ve bunu bilerek git oraya, onu etkilemek gibi bir amacın olmaksızın kendin olarak, doğal davranışlarla karşıla onu. Herşey güzel olur umarım :)) ne zaman buluşma belli mi tarih?
Haziranİletişimi kesmek istemezse arkadaş olarak da devam edebiliriz tabi ki dediğiniz gibi samimiyetle konuşursak neden olmasın :) çok teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi davranabilirim :) Tarih 10 haziran bir aksilik çıkmazsa :)
Çok teşekkür ederim, umarım dediğiniz gibi olur saolun :)Haziranyaza daha yeni ve mutlu bi başlangıç yapabilirsin belki de, güzel düşün güzel olur. Kendinden emin ol, doğal ol gerisi gelir eminim.
Çirkinim ben diye bir şey yok. Bu düşünme tarzını bırakın. Daha henüz hiç görmediğiniz buluşmadığınız ve uzak şehirdeki biri için bu kadar yoğun hisler beslemeyin. Olur da buluştunuz herkes birbirinden hoşlandı vs diyelim bu şartlarda bile bir ilişki yürütmeniz güç. Uzak mesafe ciddi emek ve sorumluluk isteyen bir ilişki türü. 2-3 güne bir konuştuğunuz biriyle flört etmiyorsunuzdur bir de. Sohbettir o.Öncelikle herkese iyi günler diliyor, düşüncesini dile getireceklere teşekkür ediyorum şimdiden.
Ben 22 yaşında bir kadınım. 4.5 ay önce sosyal medya vasıtasıyla bir erkekle tanıştım. İkimiz de üniversitede aynı bölümde okuyoruz ve son sınıfız. Başlarda sürekli konuşuyorduk ancak sonrasında gittikçe daha az konuşmaya başladık. Geç yazdığında kusura bakma diyip bahanesini söylüyor (sınavım vardı, telefona bakmadım vs) ama artık 2 3 günde bir mesajlaşır olduk.
Konuştuğumuz zaman iletişimimiz gayet iyi ve anlaşabiliyoruz. Aramızda duygusal bir konuşma geçmedi çünkü yüz yüze gelmeden böyle şeyler konuşmanın anlamsız olduğunu düşünüyoruz ikimiz de. Pandemi ve onun farklı şehirde olması dolayısıyla hiç buluşamadık ama 1 ay sonra buluşabileceğiz. Buluşma talebi ilk kendisinden geldi bu arada.
Ben çirkin bir kızım, zaten PKOS hastasıyım aynı zamanda ve hiçbir zaman erkekler tarafından beğenilen biri de olmadım. Bırak sosyal medyayı, daha önce romantik bir ilişki bile yaşamadım. Ben bu adamdan çok hoşlanıyorum, aylardır ilk buluşmada ne yapılır, nasıl etkileyebilirim onu diye kara kara düşünmekten uykularım kaçar oldu. Daha görüntülü konuşma, telefon vs de olmadı sadece yazışıyoruz ama yine de duygularım abartı derecesinde yoğun. Fazla umutlandığımı biliyorum ama kendime engel olamıyorum. Bazen de nasıl olsa bu çirkinlikle seni beğenmeyecek, sadece bir fotoğrafını gördü yüz yüze beğenmesi imkansız diyorum ve konuşmayı kesmek istiyorum ama onu da beceremiyorum.
Biliyorum çok uzun oldu ama okuyup yorum yapan, akıl veren olursa çok minnettar olacağım.
Uzak şehirde olmamız şu anlık bir durum, yakında yaşadığım şehre taşınmış olacakÇirkinim ben diye bir şey yok. Bu düşünme tarzını bırakın. Daha henüz hiç görmediğiniz buluşmadığınız ve uzak şehirdeki biri için bu kadar yoğun hisler beslemeyin. Olur da buluştunuz herkes birbirinden hoşlandı vs diyelim bu şartlarda bile bir ilişki yürütmeniz güç. Uzak mesafe ciddi emek ve sorumluluk isteyen bir ilişki türü. 2-3 güne bir konuştuğunuz biriyle flört etmiyorsunuzdur bir de. Sohbettir o.
Bak çok çok afet olsan da eğer özgüvensizsen olmaz önce özgüven gerek ve şöyle düşün tamam çok iyi anlaştınız ama belki yan yana gelince sen beğenmeyeceksin? İstemeyeceksin enerjin tutmayacak vs şimdi kendine ve bana dürüst olman gerekirse gördüğü fotoğraflar shoplu mu ? Ya da efektle çekilmiş sana benzemeyen fotolar mı ?Öncelikle herkese iyi günler diliyor, düşüncesini dile getireceklere teşekkür ediyorum şimdiden.
Öncelikle herkese iyi günler diliyor, düşüncesini dile getireceklere teşekkür ediyorum şimdiden.
"Güzelim"Öncelikle herkese iyi günler diliyor, düşüncesini dile getireceklere teşekkür ediyorum şimdiden.
Yillar oncesnde ayni sekilde univde ayni bolum vs biriyle netten gorstm. Araliklarla yillarca surdu. Telfnda gorsme oldu ama bn de tipim kotu vs diye diye gorsmkten cekndm kamera acmadm. Bulundugum ile defalarca geldi yine cesaret edemedim. Atandiktan sonra bi baktm ayni ile atanmsz tesadufen ogrendim. Yine goruselm dedi ayni ilde snava grckmsz konsrken onu farkettik. Bn yine cesaret edemedim. Sonra btti gitti. Smdi hep acabalar var aklmda. Gorup begnmeseydi daha mi cok yikilirdm yoksa boyle hep icmde kalmasi daha mi kotu oldu hâlâ kestremyorum. Bi sans verin derim yine de..Öncelikle herkese iyi günler diliyor, düşüncesini dile getireceklere teşekkür ediyorum şimdiden.
Dediğiniz konularda kendimi geliştirmeye çalışıyorum ama erkeklere göre tek önemli olan dış görünüşmüş gibi düşünüyorum hep. Yüz tüylerim hariç diğer kısımlara ağda yapıyorum ama yüzüme ne yaparsam sivilce ve yaraya sebep oluyor bir şeyi düzelteyim derken başka türlü bozmuş oluyorum bu da moralimi bozuyor :) maddi gücüm olunca lazer ve ortodonti tedavisi yaptıracağım evet. Cevabınıza teşekkürlerHayatım boyunca karşımdaki beni beğenecek mi diye bir endişe taşımadım. “Ben onu beğenir miyim”e odaklandım. Daha önceden de yazdım. Kendimden 10 yaş küçük best model sevgilim oldu. 3 ay dayandım, çok renksiz sıkıcı bir çocuktu. Görsellik önemli ama tek başına çok bir şey ifade etmiyor.
kendinizi bir paket olarak düşünün. Eğitim, görgü, kariyer, ekonomik bağımsızlık, kişilik özellikleri, aile yapısı... Bunların toplamında iyi bir yerde konumlanmaya çalışın. Albeniniz olsun.
burnunuz kemerli olabilir. Bu sizi çirkin yapmaz. Kim Barbara Streisand’a çirkin diyebilir. Kendinizle barışık olun.
Ağzınızında yapısını beğenmemişsiniz. Gülüş önemlidir. Dişleriniz çarpık ise önceliğinizi ortodonti tedavisine verebilirsiniz. Kıl kesinlikle erkekler tarafından tolere edilen bir şey değil. Lazer yaptırana kadar ağda, ip, tüy dökücü krem gibi geçici çözümlerle günü kurtarabilirsiniz.
her şeyden önemlisi enerjinizi yüksek tutmalı ve özgüvenli olmalısınız.
Efekt,shop yapmayı falan bilmiyorum ama daha güzel çıktığını düşündüğüm bir açı var, fotoğraflarımı hep öyle çekerim. Yani normal halimden bir iki tık daha iyi diyebilirim. Cevabınıza teşekkür ederimBak çok çok afet olsan da eğer özgüvensizsen olmaz önce özgüven gerek ve şöyle düşün tamam çok iyi anlaştınız ama belki yan yana gelince sen beğenmeyeceksin? İstemeyeceksin enerjin tutmayacak vs şimdi kendine ve bana dürüst olman gerekirse gördüğü fotoğraflar shoplu mu ? Ya da efektle çekilmiş sana benzemeyen fotolar mı ?
Ne kadar nazik ve zarif yazmışsınız :) Çok haklısınız ben karşımdakini kendim gibi sanarsam kandırılabilirim, normalde böyle sosyal medyadan da birine güveneceğimi hiç düşünmezdim ama aynı bölümde olmamız ve ortak fikirlerimiz beni etkiledi herhalde :) Yine de dediğiniz gibi olabilir, belki benim gibi çok kişiye yazmıştır bunu öğrenmenin yolu var mıdır bilmem :) 4.5 aya uzun dersiniz sanmıştım ama tam tersini söylediniz şaşırdım buna :) Bana söylediği kadarıyla hayat görüşünü ve önemli konulardaki fikirlerini beğenmiştim ama kişiliğini çok iyi tanıyorum diyemem evet önemli bir konu dediğiniz gibi. Üzülmekten korktuğu için sevmekten de korkuyor herhalde insan ama birine ilgi duymanın tatlı heyecanı da insana iyi geliyor:) Cevabınıza çok teşekkürler"Güzelim"bak önce şu sosyal medya ve 4.5 ay konusuna değinmeliyim..Sosyal medya bu gibi ilişkiler için maalesef hayal kırıklıkları ile dolu bir mecra...Sevgilisini sosyal medyadan bulan bir erkek var karşında..Öncelikle orda bi düşünmemiz gerek.. Sen gayet masumca onun ilgisine kayıtsız kalamamışsın ve sevgiye aç bir ruhunla güzel bir ilişki başladığını düşünüyorsun..Ancak o seni heran yüzüstü bırakıp gidebilir..Çünkü arayışlarının devam etme olasılığı yüksek...Sende bir yanda durmalısınki nolur nolmaz O yüzden çok umut bağlamadan yaşa sevgini..Sevmek güzel şey 4.5 ay ise zaten çok kısa bi zaman..Daha fazla tanıman gerek..Sev hatta daha çok sev ama bu hayatında "güzel bir deneyimdi" diyebileceğin kıvamda kalsın..Yoksa üzülecek ve yıpranacaksın tatlım.. Çirkinlik veya güzellikle ilgili bişey diyemiyorum çünkü onun öncelikle karakter sınavından başarıyla geçmesi gerek..Yani kişiliğini beğenecek misin? bakalım hayata bakışı nedir? ne değildir,,? Bunların notunu ilk sen vermelisinki ondan sonra seni beğenip beğenmediğine bakarsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?