- 3 Ekim 2007
- 14.596
- 36.398
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi LadyMercury
-
Beni çok eskilere götürdü bu mesajınız.Hayatım boyunca karşımdaki beni beğenecek mi diye bir endişe taşımadım. “Ben onu beğenir miyim”e odaklandım. Daha önceden de yazdım. Kendimden 10 yaş küçük best model sevgilim oldu. 3 ay dayandım, çok renksiz sıkıcı bir çocuktu. Görsellik önemli ama tek başına çok bir şey ifade etmiyor.
kendinizi bir paket olarak düşünün. Eğitim, görgü, kariyer, ekonomik bağımsızlık, kişilik özellikleri, aile yapısı... Bunların toplamında iyi bir yerde konumlanmaya çalışın. Albeniniz olsun.
burnunuz kemerli olabilir. Bu sizi çirkin yapmaz. Kim Barbara Streisand’a çirkin diyebilir. Kendinizle barışık olun.
Ağzınızında yapısını beğenmemişsiniz. Gülüş önemlidir. Dişleriniz çarpık ise önceliğinizi ortodonti tedavisine verebilirsiniz. Kıl kesinlikle erkekler tarafından tolere edilen bir şey değil. Lazer yaptırana kadar ağda, ip, tüy dökücü krem gibi geçici çözümlerle günü kurtarabilirsiniz.
her şeyden önemlisi enerjinizi yüksek tutmalı ve özgüvenli olmalısınız.
O zaman sana tavsiyem kendine güven ve görüntülü konuş buluşmaya nasıl gideceksen evde o şekilde ol ve görüntülü ara yani insanlar çok garip varlıklardır inan gülüşünden oturuşundan kalkışından bile nefret edebilirsin sen beğenecek misin bir ara görEfekt,shop yapmayı falan bilmiyorum ama daha güzel çıktığını düşündüğüm bir açı var, fotoğraflarımı hep öyle çekerim. Yani normal halimden bir iki tık daha iyi diyebilirim. Cevabınıza teşekkür ederim
Shop,efekt kullanmam fotoğraflarımda ama daha güzel çıkacağım açıdan çekmeye çalışıyorum diyebilirim.Sosyal medyaya koyduğunuz fotoğraflar siz olmayacak kadar shoplu mu ki??
Sonuçta bu adam sizi fotoğraftan da olsa gördü ve konuşuyor.. Bence bu görüşmenize çok anlam yüklemeyin zaten sizde farkındasınız mantıklı düşünüp buluşma olmadan yüzyüze oturmadan duygusallığa girmemişsiniz..
Kendinizi sevin.. Kendinize güvenin.. Adamın biri sizi beğenmemiş ya da çok beğenmiş bir önemi yok ki.. Biz bu adamlar için yaşamıyoruz.. Sizi beğenmezse beğendiği biriyle olur biter.. Sizde beğendiğiniz ve sizi beğenen biriyle olursunuz..
Ayrıca belki de itici veya dış görünüş olarak size hitap etmeyen biri de çıkabilir.. Çok da emin olmayın bence onu beğendiğinizden.
Bu arada aynı okulda okumuyor olsaydınız sosyal medyadan tanışıp biriyle buluşmanızı mantıklı bulmazdım.. Sanal ortamlar çok da güvenilir değil..
Evet lazer ve iğneli epilasyon ben de çok istiyorum ama birkaç yıl sonra ancak maddi olarak karşılayabilirim:)Erkek arkadaşı bilemiycem
Ama neden kendine haksızlık yapıyorsun bu kadar kadını güzel yapan gülüşü tavrı bakışları..sır.
Pkov için ne yapıyorsun buarada o önemli tabi biraz emek vermen lazım kendini daha iyi hissetmek için
Saraçoğlu nun kürleri var düzenli olarak onları yapmayı deneyebilirsin sivilce için hacemat sülük iyi geliyor artık 22 yaşındaymışsın maddi olarak karşılayabilecekmisin bilmiyorum ama iğneli lazere gidebilirsin
Çevremde var senin gibi pkov olanlar
En son bir kaç yıllık evli bir arkadaşı lazere gitmeye ikna etmiştim yüzü gözü kolları öyle bir açıldı ki maşallah özgüveni yerine geldi daha mutlu
Yine arkadaşımın kızı vardı 18 yaşında sivilceleri vardı soğan kürü Ve hacemat yapmıştı yüzü o kadar düzeldi ki
Sen de yapabilirsin doğal yollardan kozmetik kullanmadan
Sizin hikayeniz benimkinin daha uzun versiyonu gibi olmuş :) Tam olarak aynı ikilemdeyim ben de, cahillik mutluluktur diyip hiç görüşmemeli mi yoksa aklımda kalacağına buluşup öğrenmek mi bilemiyorum :) Acabalar yerine görmek daha iyi diyorsunuz, bunu daha önce tecrübe etmiş birinden öğrenmek çok kıymetli. Şans vereceğim o halde :) Çok teşekkür ederim yorumunuzaYillar oncesnde ayni sekilde univde ayni bolum vs biriyle netten gorstm. Araliklarla yillarca surdu. Telfnda gorsme oldu ama bn de tipim kotu vs diye diye gorsmkten cekndm kamera acmadm. Bulundugum ile defalarca geldi yine cesaret edemedim. Atandiktan sonra bi baktm ayni ile atanmsz tesadufen ogrendim. Yine goruselm dedi ayni ilde snava grckmsz konsrken onu farkettik. Bn yine cesaret edemedim. Sonra btti gitti. Smdi hep acabalar var aklmda. Gorup begnmeseydi daha mi cok yikilirdm yoksa boyle hep icmde kalmasi daha mi kotu oldu hâlâ kestremyorum. Bi sans verin derim yine de..
Tabi güzelliğin yetmediği aşamalara geçince başka özellikler de lazım oluyor sanırım, ama ilk izlenimde herkes dış görünüşe bakıyor yine de :)Beni çok eskilere götürdü bu mesajınız.
Üniversite son sınıfta çok yakın arkadaşımın bir sınıf arkadaşı vardı. Yüce Rabbim nasıl güzel yaratmışAllahım diyordum şöyle yan yana yürüsek yeter, o derece beğeniyorum. Mezun olduk ve bir şekilde sanal ortamdan görüşmeye başladık. O dönemler böyle görüntülü konuşma vs yok, foto alışverişi yapıyoruz aramızda. Hiç aklıma gelmeyecek bir şey oldu ve çocuk resmen yapıştı bana, sürekli geleyim görüşelim vs vs. Aman Allahım o dünya güzeli çocuk gitti, bir eblek geldi. Bu kadar sıkıcı olabilir bir insan. İki kelime sohbet edemiyoruz ya gerzek resmen. O güzelliği asla göremedim bir daha, hiç gözüme gelmedi yani. Postaladım en hızlı şekilde.
Konu sahibi siz de fiziksel özelliklere bu kadar takılmayın. Ben de pcoluyum bu arada, bildiğin fıstık gibi kadınım niye gömdün pcosluları
O kadar pahalı değil taksit yaparsın olmadı en basit asgari ücretle bir ay çalışsan ödersin erteleme lazer isini sen yüzün gözün acılıverir sen mutlu olursunEvet lazer ve iğneli epilasyon ben de çok istiyorum ama birkaç yıl sonra ancak maddi olarak karşılayabilirim:)
Soğan kürünü duymuştum, hacematı araştıracağım teşekkür ederim:)
Onun yerine direkt buluşmak daha kolay olmaz mı, görüntülü konuşma fikri hiç konuşulmadı aramızdaO zaman sana tavsiyem kendine güven ve görüntülü konuş buluşmaya nasıl gideceksen evde o şekilde ol ve görüntülü ara yani insanlar çok garip varlıklardır inan gülüşünden oturuşundan kalkışından bile nefret edebilirsin sen beğenecek misin bir ara gör
Halihazırda aileme yardımcı olmam gerekiyor para kazansam da, bütçe ayırmayı ben de çok isterdim yoksa:) teşekkürler yorumunuzaO kadar pahalı değil taksit yaparsın olmadı en basit asgari ücretle bir ay çalışsan ödersin erteleme lazer isini sen yüzün gözün acılıverir sen mutlu olursun
Öfff yine yardımcı olursun önceliklerini iyi ayarla bunu yapınca ailene ihanet etmiş olmazsın. Yarın evlenip gideceksin o zaman nasıl yardım edeceksin . Ailenin geçim yükümlülüğü birinci derecede babaya ve anneye ait sana değilHalihazırda aileme yardımcı olmam gerekiyor para kazansam da, bütçe ayırmayı ben de çok isterdim yoksa:) teşekkürler yorumunuza
yok yanlış anlamadım, takılmak amaçlı öyle söyledim.Tabi güzelliğin yetmediği aşamalara geçince başka özellikler de lazım oluyor sanırım, ama ilk izlenimde herkes dış görünüşe bakıyor yine de :)
Pcos hakkında söylediklerimi de yanlış anlamayım lütfen, kesinlikle pcoslu kadınlar çirkindir vs gibi bi anlamda söylemedim haddime de değil :) Benim çirkinliğimin sebebi pcos değil zaten sadece eklemeler yapıyor kötü görünüşüme, onu anlatmak istemiştim. Benim de pcoslu olup çok güzel olan arkadaşlarım var. Hem bütün pcoslular da aynı belirtileri göstermiyor zaten, ablam da pcoslu mesela ama bendeki kılın 10da 1i onda yoktur :) Yanlış anlaşıldıysam da özür dilerim sadece fikir oluşması için kendim hakkında bilgi vermek istemiştim. Kusura bakmayın :)
Hep merak edyorm nolurdu diye :) ama o biraz da guvn vermyen biriydi bn ondan biraz da geri durmstm. En kotu nolurdu begenmzdi gorsmezdk..ama smdi hep acabalar var..belki bn begnmycktm kimbilir..hayirlisi olsun hakknzda⚘Sizin hikayeniz benimkinin daha uzun versiyonu gibi olmuş :) Tam olarak aynı ikilemdeyim ben de, cahillik mutluluktur diyip hiç görüşmemeli mi yoksa aklımda kalacağına buluşup öğrenmek mi bilemiyorum :) Acabalar yerine görmek daha iyi diyorsunuz, bunu daha önce tecrübe etmiş birinden öğrenmek çok kıymetli. Şans vereceğim o halde :) Çok teşekkür ederim yorumunuza
Aileye ihanetle ne alakası var hanımefendi, ailem geçinemezken ben lazere mi gideceğim onu mu istiyorsunuz anlamadım. Annem babam yıllarca çalışıp çabaladılar zaten beni okutup büyüttüler de, sağlık sorunları vs nedeniyle bir süre bunu yapamadılar ben de yardımcı olmaya çalışıyorum elimden geldiğince.Öfff yine yardımcı olursun önceliklerini iyi ayarla bunu yapınca ailene ihanet etmiş olmazsın. Yarın evlenip gideceksin o zaman nasıl yardım edeceksin . Ailenin geçim yükümlülüğü birinci derecede babaya ve anneye ait sana değil
Teşekkür ederim belki öyle anlayıp üzülen pcoslu biri varsa diye açıklamak istedim. Amin en önemlisi sağlık, Allah size de sağlık ve mutluluk versinyok yanlış anlamadım, takılmak amaçlı öyle söyledim.
eminim çok güzel bir kadınsındır, kıl tüy hepsi hallolur,Allah sağlık versin.
Teşekkür ederim umarım karşınıza hep çok güvenilir ve iyi insanlar çıkar, kafanızdan acabaları söküp atarlar :)Hep merak edyorm nolurdu diye :) ama o biraz da guvn vermyen biriydi bn ondan biraz da geri durmstm. En kotu nolurdu begenmzdi gorsmezdk..ama smdi hep acabalar var..belki bn begnmycktm kimbilir..hayirlisi olsun hakknzda⚘
Ben de onu diyorum ihanet etmiş olmazsın diyeAileye ihanetle ne alakası var hanımefendi, ailem geçinemezken ben lazere mi gideceğim onu mu istiyorsunuz anlamadım. Annem babam yıllarca çalışıp çabaladılar zaten beni okutup büyüttüler de, sağlık sorunları vs nedeniyle bir süre bunu yapamadılar ben de yardımcı olmaya çalışıyorum elimden geldiğince.
Çözümünüze ben de zaten bu fikri düşündüğümü söyledim, hacematı araştıracağımı da ilettim kötü bir şey söylemedim ki. Mesela soğan kürü için maddiyata gerek yok onu deneyeceğim, lazer için lazım olan para şu an için yok o yüzden deneyemeyeceğim bunu anlatmaya çalışıyorum sadece.Ben de onu diyorum ihanet etmiş olmazsın diye
Sen çözüm istemiyorum sadece anlatmak istiyorum deseydin onermezdim hiçbir şey
Tabii ki daha kolay ama görüntülü konuşursan en azından bu heyecanın tedirginliğin giderOnun yerine direkt buluşmak daha kolay olmaz mı, görüntülü konuşma fikri hiç konuşulmadı aramızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?