Flört müyüz hiçbir şey mi? Fikirlerinize ihtiyacım var

Beni çok eskilere götürdü bu mesajınız.
Üniversite son sınıfta çok yakın arkadaşımın bir sınıf arkadaşı vardı. Yüce Rabbim nasıl güzel yaratmış Allahım diyordum şöyle yan yana yürüsek yeter, o derece beğeniyorum. Mezun olduk ve bir şekilde sanal ortamdan görüşmeye başladık. O dönemler böyle görüntülü konuşma vs yok, foto alışverişi yapıyoruz aramızda. Hiç aklıma gelmeyecek bir şey oldu ve çocuk resmen yapıştı bana, sürekli geleyim görüşelim vs vs. Aman Allahım o dünya güzeli çocuk gitti, bir eblek geldi. Bu kadar sıkıcı olabilir bir insan. İki kelime sohbet edemiyoruz ya gerzek resmen. O güzelliği asla göremedim bir daha, hiç gözüme gelmedi yani. Postaladım en hızlı şekilde.
Konu sahibi siz de fiziksel özelliklere bu kadar takılmayın. Ben de pcoluyum bu arada, bildiğin fıstık gibi kadınım niye gömdün pcosluları

O zaman sana tavsiyem kendine güven ve görüntülü konuş buluşmaya nasıl gideceksen evde o şekilde ol ve görüntülü ara yani insanlar çok garip varlıklardır inan gülüşünden oturuşundan kalkışından bile nefret edebilirsin sen beğenecek misin bir ara gör

Shop,efekt kullanmam fotoğraflarımda ama daha güzel çıkacağım açıdan çekmeye çalışıyorum diyebilirim.
Haklısınız anlam yüklememek gerekiyor ve bir erkek için bu kadar düşünmek de çok mantıksız ama etrafımda beni beğenen ya da duygusal anlamda ilişki kurabileceğim hiç kimse olmadı şimdiye kadar. Ben de artık hep mi yalnız kalacağım böyle diye düşünmeye başladım.
Haklısınız aynı bölümde olmasak ben de hiç güvenmezdim ama şimdi en azından arkadaşça konuşulabilecek biri olarak görüyorum, eğer sonrasında güvenimi sarsacak bir şey olursa iletişimi keserim hemen çünkü dediğiniz gibi sosyal medya masum değil pek :) Cevabınıza teşekkürler

Evet lazer ve iğneli epilasyon ben de çok istiyorum ama birkaç yıl sonra ancak maddi olarak karşılayabilirim:)
Soğan kürünü duymuştum, hacematı araştıracağım teşekkür ederim:)

Sizin hikayeniz benimkinin daha uzun versiyonu gibi olmuş :) Tam olarak aynı ikilemdeyim ben de, cahillik mutluluktur diyip hiç görüşmemeli mi yoksa aklımda kalacağına buluşup öğrenmek mi bilemiyorum :) Acabalar yerine görmek daha iyi diyorsunuz, bunu daha önce tecrübe etmiş birinden öğrenmek çok kıymetli. Şans vereceğim o halde :) Çok teşekkür ederim yorumunuza

Tabi güzelliğin yetmediği aşamalara geçince başka özellikler de lazım oluyor sanırım, ama ilk izlenimde herkes dış görünüşe bakıyor yine de :)
Pcos hakkında söylediklerimi de yanlış anlamayım lütfen, kesinlikle pcoslu kadınlar çirkindir vs gibi bi anlamda söylemedim haddime de değil :) Benim çirkinliğimin sebebi pcos değil zaten sadece eklemeler yapıyor kötü görünüşüme, onu anlatmak istemiştim. Benim de pcoslu olup çok güzel olan arkadaşlarım var. Hem bütün pcoslular da aynı belirtileri göstermiyor zaten, ablam da pcoslu mesela ama bendeki kılın 10da 1i onda yoktur :) Yanlış anlaşıldıysam da özür dilerim sadece fikir oluşması için kendim hakkında bilgi vermek istemiştim. Kusura bakmayın :)

Evet lazer ve iğneli epilasyon ben de çok istiyorum ama birkaç yıl sonra ancak maddi olarak karşılayabilirim:)
Soğan kürünü duymuştum, hacematı araştıracağım teşekkür ederim:)
O kadar pahalı değil taksit yaparsın olmadı en basit asgari ücretle bir ay çalışsan ödersin erteleme lazer isini sen yüzün gözün acılıverir sen mutlu olursun

Onun yerine direkt buluşmak daha kolay olmaz mı, görüntülü konuşma fikri hiç konuşulmadı aramızda

O kadar pahalı değil taksit yaparsın olmadı en basit asgari ücretle bir ay çalışsan ödersin erteleme lazer isini sen yüzün gözün acılıverir sen mutlu olursun
Halihazırda aileme yardımcı olmam gerekiyor para kazansam da, bütçe ayırmayı ben de çok isterdim yoksa:) teşekkürler yorumunuza

Halihazırda aileme yardımcı olmam gerekiyor para kazansam da, bütçe ayırmayı ben de çok isterdim yoksa:) teşekkürler yorumunuza
Öfff yine yardımcı olursun önceliklerini iyi ayarla bunu yapınca ailene ihanet etmiş olmazsın. Yarın evlenip gideceksin o zaman nasıl yardım edeceksin . Ailenin geçim yükümlülüğü birinci derecede babaya ve anneye ait sana değil

yok yanlış anlamadım, takılmak amaçlı öyle söyledim.
eminim çok güzel bir kadınsındır, kıl tüy hepsi hallolur,Allah sağlık versin.

Hep merak edyorm nolurdu diye :) ama o biraz da guvn vermyen biriydi bn ondan biraz da geri durmstm. En kotu nolurdu begenmzdi gorsmezdk..ama smdi hep acabalar var..belki bn begnmycktm kimbilir..hayirlisi olsun hakknzda⚘

Aileye ihanetle ne alakası var hanımefendi, ailem geçinemezken ben lazere mi gideceğim onu mu istiyorsunuz anlamadım. Annem babam yıllarca çalışıp çabaladılar zaten beni okutup büyüttüler de, sağlık sorunları vs nedeniyle bir süre bunu yapamadılar ben de yardımcı olmaya çalışıyorum elimden geldiğince.

yok yanlış anlamadım, takılmak amaçlı öyle söyledim.
eminim çok güzel bir kadınsındır, kıl tüy hepsi hallolur,Allah sağlık versin.
Teşekkür ederim belki öyle anlayıp üzülen pcoslu biri varsa diye açıklamak istedim. Amin en önemlisi sağlık, Allah size de sağlık ve mutluluk versin

Hep merak edyorm nolurdu diye :) ama o biraz da guvn vermyen biriydi bn ondan biraz da geri durmstm. En kotu nolurdu begenmzdi gorsmezdk..ama smdi hep acabalar var..belki bn begnmycktm kimbilir..hayirlisi olsun hakknzda⚘
Teşekkür ederim umarım karşınıza hep çok güvenilir ve iyi insanlar çıkar, kafanızdan acabaları söküp atarlar :)

Ben de onu diyorum ihanet etmiş olmazsın diye
Sen çözüm istemiyorum sadece anlatmak istiyorum deseydin onermezdim hiçbir şey

Ben de onu diyorum ihanet etmiş olmazsın diye
Sen çözüm istemiyorum sadece anlatmak istiyorum deseydin onermezdim hiçbir şey
Çözümünüze ben de zaten bu fikri düşündüğümü söyledim, hacematı araştıracağımı da ilettim kötü bir şey söylemedim ki. Mesela soğan kürü için maddiyata gerek yok onu deneyeceğim, lazer için lazım olan para şu an için yok o yüzden deneyemeyeceğim bunu anlatmaya çalışıyorum sadece.

Konu başlığına cevap olarak şu an için hiçbirşey siniz. Yüz yüze gelmeden ilişki başlamış sayılmaz. İsterseniz günde 10 saat konuşun. Adam fotoğrafınızı gördü mü bilmiyorum. Gördü ve konuşmaya devam ediyorsa umut var demektir. Yine de görüşmeden hayal kurmayın. Sanal ilişkiler hayal kırıklığıyla sonuçlanabiliyor.pek çok örneği var. Bir an önce görüşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…