Flört müyüz hiçbir şey mi? Fikirlerinize ihtiyacım var

ne demek ben şuyum ben buyum ,sen 22 yaşında gencecik pırıl pırıl bir genç kızsın. kendine gel sen kendine değer veermezsen kimse sana değer vermez. pcos hastasıymış ne alaka . tövbe tövbe . giyin süslen senden güzeli olmaz.

kıl var sa çözümü de var. sivilce varsa çözümüde var. bunlar gelir geçer. 22 yaş bir daha gelmez.

Benim tespitim yakışıklı erkeklerin çoğu sıkıcı. Çünkü zaten görsel olarak dikkat çektikleri için başka şeylere efor sarfetmiyorlar. Bir de fiziğine takık olanlar sürekli sporla, protein tozlarıyla, diyetle kafayı bozmuşlar. Haşlanmış pirinç, yumurta sarısı, ızgara tavuk göğsü filan yiyorlar. Bu kadar yediğine içtiğine dikkat eden bir erkek Hiç benlik değil
Aksine komedyenlere bak. Nerde kısa, kel, şişman biri varsa aşırı eğlenceli oluyor. Cem Yılmaz, Ata Demirel, Şahan Gökbakar... Çünkü adamlarda zaten tip olmadığı için bu sefer kendilerini, sohbetlerini geliştiriyorlar. Ve dış görünüşe takmadıkları içinde dilediklerini yiyorlar, içiyorlar. Haliyle de kendi mutlu olan dışarıya da enerji saçıyor.

Bence de yüz yüze görüşmeden belli olmaz, cevabınıza teşekkürler

Giyinip süslenmeyi, makyaj yapmayı ben de biliyorum ama yetmiyor. Doğal güzelliğe sahip olanlar beni anlamaz aynaya her baktığında yaşadığım hayal kırıklığını. Pcosun alakasını da size de açıklayayım, kıllanma sorunum ve yüzümdeki bir sürü sivilce ve sivilce izinin nedeni pcos. Sağlıklı beslenip spor yapmama rağmen kilo da veremiyorum bunun yüzünden. Aynı zamanda saçlarım da dökülüyor. Pcos hastasıysanız anlarsınız zaten beni. Teşekkür ederim cevabınıza

Rica ediyorum güzelim..Umarım herşey güzel olur senin için..Ama en zor zamanlarında bile yanında olacağından emin olduğunu hissettiğin biri olmalı kalbinde..

Lütfen önce kendinizi sevin ve kendinize bu kadar acımasız olmayın. Siz kendinizi sevmezseniz kimse sevmez.

Çevremde çoğu kişide var pkos sağlıklı beslenme, sporla falan hafifleyen bir sendrom. Bu arada sadece bakımlı değilsin ve kendine güvenmiyorsun, her kadın güzeldir. Kendine güven fotoğrafını gördüyse beğenmişki konuşuyor. Bu arada kimseyi kendine beğendirmek zorunda değilsin beğenmiyorsada kendi tercihi güle güle dersin.

Çok buyutuosunuz.İlahlaştırmanın bir mantıgı yok .Gorudunce olursaolur olmazsa olmaz

İlk olarak güzellik çirkinlik bakan göze göre değişen bir durum. Kendine bu kadar haksızlık etme.

Sakın öyle zaten olmaz bana bakmaz falan diyerek konuşmayı kesme.

İleride ne olur bilemem. Ama bana sorarsan samimi davran, doğal ol , içinden geldiği gibi davran. Beğenilme sevilme kaygısı içinde olma. Akışına bırak.

Olmazsa da üzülme. Daha önce birşey yaşamadım demişsin. Bunu ilerisi için bir tecrübe olarak düşün.

Bu sendromun seyri herkeste aynı olmuyor maalesef, sağlıklı beslenme ve sporla reglimi daha düzenli hale getirdim ama kıllanma sorunuma çözüm olmuyor. Ve oldukça bakımlıyım hatta beni tanıyanlar kendimle çok uğraştığımı da söylerler ama genetik özelliklerimi değiştiremem bakımla. Kendine güven konusunda haklısınız güvenmek için bir özelliğim olmadığını düşündüğümden özgüvenim 0 maalesef. Tabii beğenmezse güle güle diyecek o konuda hiçbir şey yapamam ama üzülürüm ister istemez :)

Umarım başarabilirim akışına bırakmayı ve doğal samimi olmayı, gerçekten tek yol bu gibi duruyor :) çok teşekkürler cevabınıza

kendinize güveniniz icin psikolojik destek almayı düşünmez misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…