- 27 Haziran 2010
- 6.912
- 14.273
- 773
- Konu Sahibi noclearmind
Dalga geçilecek yapıda değilim yazınca ciddi bir beklentiniz var gibi olmuş amaCok bi beklenti içinde değildim ilişki olarak, böyle flört iyiydi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dalga geçilecek yapıda değilim yazınca ciddi bir beklentiniz var gibi olmuş amaCok bi beklenti içinde değildim ilişki olarak, böyle flört iyiydi
Hmm hizlica nasil daha cool olacaginizi ogrenmeniz gerekiyor bana kalirsa
Söylediği cümleye takıldım, bi diyor evden işe işten eve sonrada diyor ki sence bende öyle bi tip var mı. Bende kızdımDalga geçilecek yapıda değilim yazınca ciddi bir beklentiniz var gibi olmuş ama
Bencede. Bu kafayla zor birazHmm hizlica nasil daha cool olacaginizi ogrenmeniz gerekiyor bana kalirsa
Kaliba diyen biriyle çok zor.. her yeri Behlül olsa ne olurKızlar selam, flört etmeye çalıştığım biri var-dı diyebilirim. Bu aksam aramızda sacma sapan konu geçti.
Acıkcası takılmak istediğim biri, hoş sadece. Öyle aşıgım ölüyorum durumu değil. Konuşmanınn bi kısmını paylaşmak istiyorum, fevri mi davrandım toparlasam mı yoksa böylece bırakayım mı bu konuyu. İkilemde kaldımEki Görüntüle 2731406 Eki Görüntüle 2731407 Eki Görüntüle 2731408 Eki Görüntüle 2731409
Harf hatasıdır umarım yoksa aksini düşünmek istemiyorum aldığı eğitimleKaliba diyen biriyle çok zor.. her yeri Behlül olsa ne olur
İthamı da yanlış yazmışHarf hatasıdır umarım yoksa aksini düşünmek istemiyorum aldığı eğitimle
Heh iste mesela olur da bir daha adam yazarsa (siz asla yazmayin, gerekirse tlfu yutun ama yazmayin) ve yazdiginda turkce yine ayni sekildeyse “canim yaaa senin mesajlarini okurken gozlerim kaniyor, az kitap oku oyle gel” diyip konusmayi kesinHarf hatasıdır umarım yoksa aksini düşünmek istemiyorum aldığı eğitimle
İthamı batsınİthamı da yanlış yazmış![]()
Ay adam gözümden düştü birden, bütün karizmatikliği gitti keko gibi görmeye başladım. İstemiyorum yazmasın hıhHeh iste mesela olur da bir daha adam yazarsa (siz asla yazmayin, gerekirse tlfu yutun ama yazmayin) ve yazdiginda turkce yine ayni sekildeyse “canim yaaa senin mesajlarini okurken gozlerim kaniyor, az kitap oku oyle gel” diyip konusmayi kesin![]()
Bir anda numaranı silerim diye atarlanmalar, yazım yanlışları falan aşırı itti beni saçma sapan bir tip gibi geldi bana bence üzülmeyin.İthamı batsın![]()
Haahahaha bende anlayamadığım için dedim sorayım belki anlayan çıkar.Saçma sapan bir konuşma içeriği anlayamadım içerik yok çünkü
Kaliba, bi ton nedir ben göç edeli dilimizde acaip sözcükler türemişbu işler için yaşlandım sanırım ne konuyu, ne konuşmayı anlayabildim
![]()
Dağ gibi adam gözümden düştü. Teşekkürler KKBir anda numaranı silerim diye atarlanmalar, yazım yanlışları falan aşırı itti beni saçma sapan bir tip gibi geldi bana bence üzülmeyin.
Thank you next diyorum yola devam ediyorumTamam kizlar gorev basariyla tamamlandi, dagilabiliriz![]()
Ama cool sekilde bak bunu unutma bu seferThank you next diyorum yola devam ediyorum![]()
Thank you next diyorum yola devam ediyorum![]()
Aman böylesiyle de olmasın zatenDağ gibi adam gözümden düştü. Teşekkürler KK![]()