- 20 Kasım 2020
- 2.735
- 5.869
- 88
- Konu Sahibi noclearmind
Üf okurken ben sıkıldım, çok keyifsiz bir muhabbet. İkiniz de flört etmeyi yanlış anlamış gibisiniz hatalı match 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi ama bunuilk siz söylediniz. Ayrıca listeden bak falan ne kadar saçma. Ortada kızılacak birşey varsa sizin tavırlarınız bence..Birazdaha rahat olun hayata karşıSöylediği cümleye takıldım, bi diyor evden işe işten eve sonrada diyor ki sence bende öyle bi tip var mı. Bende kızdım
Buna takılan tek ben miyim diye düşünürken yorumunuzu gördüm. Benimle aynı fikirde birini bulmak mutlu etti beniCok bos muhabbet olmuş. Toplanacak yeri yok bence
Flortum bana az anasinin gozu degilsin dese yol veririm. Sonradan gelen ben herkes degilim tripleri cok daha kotu.
Niye böyle bir ithamda bulundunuzki ne gerek varKızlar selam, flört etmeye çalıştığım biri var-dı diyebilirim. Bu aksam aramızda sacma sapan konu geçti.
Acıkcası takılmak istediğim biri, hoş sadece. Öyle aşıgım ölüyorum durumu değil. Konuşmanınn bi kısmını paylaşmak istiyorum, fevri mi davrandım toparlasam mı yoksa böylece bırakayım mı bu konuyu. İkilemde kaldımEki Görüntüle 2731406 Eki Görüntüle 2731407 Eki Görüntüle 2731408 Eki Görüntüle 2731409
Ben neden fevriyim ya direkt pençelerimi açma modundayım. Ciddi ilişkiyi geçtim takılmalıl ilişki bile kuramıyorum
Ay bide bunun işi gücü iyi eğitimli biri. Ona ragmen türkçe kötü haha
Söylediği cümleye takıldım, bi diyor evden işe işten eve sonrada diyor ki sence bende öyle bi tip var mı. Bende kızdım
sanki seni ben tutuyorum, sanki zorla tutuyordum gibi anladım ben deSon olarak da ben seni tutuyordum lafını ben tutmuyordum zaten seni olarak ironi gibi algıladım.
Ben hiç orayı anlamadım, sabah yazdı bu arada sanırım dün birbirimizi yanlış anladık seni kırdım mı diye. Suan bi şey demedim. Toparlamaya calışsam nasıl toparlıcam gerildim.sanki seni ben tutuyorum, sanki zorla tutuyordum gibi anladım ben de
E adam durduk yere bir öyle bir böyle yapmıyor ki.
Siz de arada hadi canim sen tam bir kazanovasın bence diye gazlıyorsunuz, o da sizin gözünüzde böyle görünmekten hoşlanıyor.
Büyük hata, bir daha kimseyi böyle manipüle etmeyin alacağınız cevap farklı olmaz.
Sonraki büyük hatanız şahsınızla dalga gecmiyor olmasına rağmen her kuşun eti yenmez, ben dalga geçilecek, takılıncak kız değilim diye yeşilçam triplerine girmek dengesizce, bu arada o da boş durmuyor sınırını çiziyor, beni bir daha böyle itham etme diyor. Buraya kadar da gayet haklı bence. Sadece tehdit ederek söylememeliydi. Ama dengesizliğin büyüğü sizde.
Son olarak da ben seni tutuyordum lafını ben tutmuyordum zaten seni olarak ironi gibi algıladım.
Bunlar yanlıs flört hareketleri.
Çok itici ve dengesiz görünmüşsünüz bence.
Daha flört ettiğiniz adama hemen ayar vermeye çalışmayın.
Daha relax, daha cool, daha sevimli olmalısınız.
toparlanmaya değecek bir durum yok devam etmek istiyorsanız "ya birbirimizi yanlış anlamışız evet, telefondan anlamak zor oluyor" diyin. ama siz de o da tam iletişim eksikliği yaşamışsınız gibi. ben çok enerjinizin tuttuğunu düşünmüyorum uzun ömürlü olmayacak gibiBen hiç orayı anlamadım, sabah yazdı bu arada sanırım dün birbirimizi yanlış anladık seni kırdım mı diye. Suan bi şey demedim. Toparlamaya calışsam nasıl toparlıcam gerildim.
maalesef.Flört etmeyi çok iyi bilmem ama böyle karşılıklı ofansif şekilde, kim lafı sokacak da yüksek puan alacak egosuyla yapılmadığını biliyorum.
İkiniz de çok saçmalamışsınız. Birbirinize uygun değilsiniz.
Umarım yaşınız 22 falandır maksimum.