Flört

Kızlar selam, flört etmeye çalıştığım biri var-dı diyebilirim. Bu aksam aramızda sacma sapan konu geçti.
Acıkcası takılmak istediğim biri, hoş sadece. Öyle aşıgım ölüyorum durumu değil. Konuşmanınn bi kısmını paylaşmak istiyorum, fevri mi davrandım toparlasam mı yoksa böylece bırakayım mı bu konuyu. İkilemde kaldım🤯 Eki Görüntüle 2731406 Eki Görüntüle 2731407 Eki Görüntüle 2731408 Eki Görüntüle 2731409
Cok bos muhabbet olmuş. Toplanacak yeri yok bence
Flortum bana az anasinin gozu degilsin dese yol veririm. Sonradan gelen ben herkes degilim tripleri cok daha kotu.

bana çok flörtöz gibi geldi. mesela “seni tutuyordum” ne demek herşeyden önce buna takılın.

çok kelle paça konuşmalar olmuş. ben burdan frekanslarınızın tutmadığını hissettim. sal gitsin dönerse senindir dönmezse pilav ayran söylersin 🤪

İnanilmaz gicik şekilde davranmissiniz yani. Madem gozunuzde o kişi anasinin gözüymüş, listesi gozunuze batmış niye flort etmeye calisiyorsunuz ki????

Bu yaptiginiz flort ya da tanimaya calismak degil. Kendinizle dalga gectirecek seviyede sohbet ediyorsunuz, dalga gecilince kiziyorsunuz ustune "ben diger kizlara benzemem" klişesini yapiyorsunuz.

Sizi hala engellemedigine dua edin. 😂😂😂😂😂😂😂😂
Fiziksel düşünmüştüm, dalga gecme durumuda ben diğer kızlara benzemem tribi değil. Yazdıgı iki mesaj birbirinden alakasız ikilemleri sevmiyorum. Benle dalga geçme söylemimde ordan kaynaklı bi öyle söylüyosun bi böyle söylüyosun gibi.
Yoksa o da bana takılmalık bakıyor bende ona

bana çok flörtöz gibi geldi. mesela “seni tutuyordum” ne demek herşeyden önce buna takılın.

çok kelle paça konuşmalar olmuş. ben burdan frekanslarınızın tutmadığını hissettim. sal gitsin dönerse senindir dönmezse pilav ayran söylersin 🤪
Aynen flörtöz orası aşikar.
Seni tutuyordumu anlamadım ya beni yedekte tutuyordu sanırım böyle bi şey😂
Aslında iletişim bozukluğu oldu sanırım ikimizde günümüzde değildik. Demek ki hayırlısı böyleymiş

Fiziksel düşünmüştüm, dalga gecme durumuda ben diğer kızlara benzemem tribi değil. Yazdıgı iki mesaj birbirinden alakasız ikilemleri sevmiyorum. Benle dalga geçme söylemimde ordan kaynaklı bi öyle söylüyosun bi böyle söylüyosun gibi.
Yoksa o da bana takılmalık bakıyor bende ona

Fiziksel, takilmalik olarak dusunup size uymayan bir adamla konusuyorsaniz da listesi hakkinda, karakteri hakkinda laf soylemeye hic hakkiniz yok. Anasinin gozuymus, Behlulmus filan yeni tanistiginiz insana soylemek komik yani...

Adam sizinle zorla birlikte olmak istiyor gibi gorunmuyor. Biseyleri begenmediyseniz, size uymadiysa konuşmazsiniz. Bana biri boyle yapsa bozardim onu. 🙄

Behlül ziyagil değil, Behlül haznedar, birbirinizi yanlış anlamışsınız konuşurken bırakın şimdilik böyle kalsın yazarsa toparlarsınız
Ve gerçek aşkı memnu tutkunları behlülün soyadının haznedar oldugunu bılır. Basta bi haznedaroglu da dolandı aralarda dızı oynarken fekat haznedarda karar kıldılar sanırsam :KK53: diyip gidiyoring:KK30::KK16:

Konusma espriden ziyade lacka bir üsluba dönüşmüş
Adamin öyle numarani silerim demesi saçma
Ben de olsam sil bana ne hatta dur ben sildim bile der basardim engeli 😂
Siz de baya adami zorlamissiniz birakin gitsin yeni ufuklara yelken açın
Belki de sizin gonlunuze hitap eden biri çıkmadığı icin böylesinizdir.

Gayet geyik muhabbet dönüyormuş birden siz ciddiye alıp ben dalga geçilecek biri değilim listene bak falan demişsiniz 😅 aşırı saçma olmuş orası öyle olmasaydı iyiydi ama yapacak birsey yok 😅

Kızlar selam, flört etmeye çalıştığım biri var-dı diyebilirim. Bu aksam aramızda sacma sapan konu geçti.
Acıkcası takılmak istediğim biri, hoş sadece. Öyle aşıgım ölüyorum durumu değil. Konuşmanınn bi kısmını paylaşmak istiyorum, fevri mi davrandım toparlasam mı yoksa böylece bırakayım mı bu konuyu. İkilemde kaldım🤯 Eki Görüntüle 2731406 Eki Görüntüle 2731407 Eki Görüntüle 2731408 Eki Görüntüle 2731409
Bu iş olmaz

İşten eve evden işe olmak hakaret olmuş ben ona üzüldüm resmen, anasının gözüymüş bilmem ne neden şişiriyorsunuz ki egosunu ben olsam daha başka şeyler konuşmaya çalışırdım herhalde.

Takılmalık bakan bi kişi bu kadar kolay sinirlenmez resmen sevmek/sevilmek istiyorsunuz avaz avaz,öyle kimseyle fiziksel bişe yaşamayın sizin ruhunuz kaldırmaz.

Yaşlar çok genç sanırım.. bırak böyle kalsın o sana gelip ben öyle biri değilim diye ispat ederse ne ala yoksa hem adama böyle söyleyip hem sen gidersen bu durumu kabul etmiş olursun

Mesaj atarsan, ozur dilersen, numarasını silersen biter de numarasını silme ozur asla dileme senın yaptıgın yanında benımki ne ki modunda takıl, illa sessız kalırsan yazacak. Gerı adım atıp kusura bakma dedıgın an kaybedersın ama

Aynen flörtöz orası aşikar.
Seni tutuyordumu anlamadım ya beni yedekte tutuyordu sanırım böyle bi şey😂
Aslında iletişim bozukluğu oldu sanırım ikimizde günümüzde değildik. Demek ki hayırlısı böyleymiş
Seni zorla tutan vardı sanki demek istemiş ironi yapmış. Egoist biri bence boğa burcu olması muhtemel

Ben de neden Behlül karakterine benzettiğiniz birinden hoşlandığımızı merak ettim🙄 dizideki en karaktersiz oydu, yengesine göz koyan, aşkına sahip çıkmayan, önce ablasıyla sonra kardeşiyle çıkan vs. Tipini benzetseniz anlıycam ama bu karaktere benzeyen birinden uzak durun bence yarın nihal, Adnan ziyagil durumuna düşmemek için

Back
X