- 12 Aralık 2023
- 132
- 18
- 18
- 23
- Konu Sahibi sadecemutluol
Erkek flörtle ne konuşulur onun hakkında ne sorulabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öylesine söylediği küçük ayrıntıları hatırladığınızı hissettirin. Dil sürçme numaraları yapın,acayip işe yarıyor. Gayet de sevimli oluyor. Çok denendi,çok onaylandıErkek flörtle ne konuşulur onun hakkında ne sorulabilir
Ne gibi meselaÖylesine söylediği küçük ayrıntıları hatırladığınızı hissettirin. Dil sürçme numaraları yapın,acayip işe yarıyor. Gayet de sevimli oluyor. Çok denendi,çok onaylandı![]()
Eğer aranızda uyum varsa konuşma akar gider özellikle düşünmedim ne konuşulur diye :) o düşünsün düşünülecekse deErkek flörtle ne konuşulur onun hakkında ne sorulabilir
Mesela benim şu an konuştuğum çocuk laf arasında babaannesinin nereli olduğunu söyledi. Ben sohbet arasında onu hatırladığımı falan söyledim şaştı kaldı ve çok hoşuna gittiğini söyledi. Bu sizin sohbetinize göre değişebilir,sevdiği ya da sevmediği bir şeyi hatırladığınızı hissettirin,özel hissediyorlar. Aslında Asil Moray ve Adil Yıldırım videolarına da bakabilirsiniz. Birçok kişi dalga geçecek muhtemelen ama adamların her dediği doğru bence. Narsist ıssız adamlar bile muma çevriliyor ahahahaNe gibi mesela
Benim tam olarak istediğim soru aslında onun hakkında ne sorabilirimMesela benim şu an konuştuğum çocuk laf arasında babaannesinin nereli olduğunu söyledi. Ben sohbet arasında onu hatırladığımı falan söyledim şaştı kaldı ve çok hoşuna gittiğini söyledi. Bu sizin sohbetinize göre değişebilir,sevdiği ya da sevmediği bir şeyi hatırladığınızı hissettirin,özel hissediyorlar. Aslında Asil Moray ve Adil Yıldırım videolarına da bakabilirsiniz. Birçok kişi dalga geçecek muhtemelen ama adamların her dediği doğru bence. Narsist ıssız adamlar bile muma çevriliyor ahahaha![]()
Yani hobilerini falan sorun ne bileyim,o da sizin bileceğiniz iş. İlk defa mı insan gördünüzBenim tam olarak istediğim soru aslında onun hakkında ne sorabilirim
Ciddi düşünüyorum ne var yani ciddi istediğim içinde ciddi adımlarla gitmek istiyorumYani hobilerini falan sorun ne bileyim,o da sizin bileceğiniz iş. İlk defa mı insan gördünüz![]()
Daha flört bile edemediğiniz biriyle ciddi mi düşünüyorsunuz ? Ciddi düşünüyorsanız burdan niye yardım alıyorsunuz ? Kendi bildiğinizi yapın o zamanCiddi düşünüyorum ne var yani ciddi istediğim içinde ciddi adımlarla gitmek istiyorum
Ya ne ciddi düşünmesi? Yüz yüze bile gelmemişler sanal aşk yaşıyor şu anda. Ciddi bir ilişkide zaten her türlü konuşulacak bir konu bulursun. İkisi de konuşmayı bilmiyor olmayan ilişkileri tıkanıyor.Daha flört bile edemediğiniz biriyle ciddi mi düşünüyorsunuz ? Ciddi düşünüyorsanız burdan niye yardım alıyorsunuz ? Kendi bildiğinizi yapın o zaman️
Saçma sapan konuşmaYa ne ciddi düşünmesi? Yüz yüze bile gelmemişler sanal aşk yaşıyor şu anda. Ciddi bir ilişkide zaten her türlü konuşulacak bir konu bulursun. İkisi de konuşmayı bilmiyor olmayan ilişkileri tıkanıyor.![]()
Yaş,meslek, memleket,eğitim seviyesi, kardeş sayısı, tek mi yaşıyor ailesiyle mi , hobiler, müzik tarzı, yemek kültürü, iş dışında boş vakitte yaptığı şeyler, geleceğe dair hayaller, çocukluk yaşantısı, aileyle olan bağı vs konuşacak çok şey var. Ama şuan flört olduğu için çok derine inmeseniz daha iyi. Kaç yaşındasınız ne kadar süredir tanışıyorsunuz? Uzak mesafe mi yoksa aynı şehirde misiniz?Erkek flörtle ne konuşulur onun hakkında ne sorulabilir
Söylediğimde yanlış bir şey olduğunu düşünmüyorum. Yüzünü dahi görmediğin birine bırak sevgiyi ciddi bile düşünemezsin. 23 yaşındasın seninle aynı yaştayız küçükte değilsin ama sözde flörtünle iki laf konuşamıyorsunuz. Soru-cevap ilişkisi mi bu? Eğer uyuşuyor olsaydınız konu konuyu açardı sohbet edeceğiniz birçok konu olurdu. Ne bu böyle ''hadi bana soru sor'' muhabbetleri. Ne diyeceksiniz karşılıklı? kaç yaşındasın nerelisin okulu nerede okudun gelecek planın ne blabla. Yazarken baydım cidden.Saçma sapan konuşma