Flörte yaptığım şaka :/ Sizce hatalı mıyım?

mavisss2834

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2022
3
2
1
33
Herkese selamm..

Yaklasık 2-3 aydır görüştüğüm bir bey vardı, aramız iyiydi. Güzel anlasıyorduk ta kii insta'dan bana attıgı bir videoya kadar. Attıgı video da oyuncak bir erkek, 3 tane oyuncan kızın etrafında dönerek öpüyor.Üstte te aşkım valla bir tek senle konusuyorum dıye bır yazı yazıyor. Bende bu ne sımdı vs dedım. O da '' komıgıme gıttı, ondan attım'' dedi. Neyse daha sonra yemek yıyordu bende şakasına, senın ınternetının nıye kapalı oldugu bılıyorum, sen dıger kızların yanına gıttıgınde kapatıyorsun dedım. O da komık mı, ben sana vıdeo atıyorum, sen ise bana itham da bulunuyorsun. Aynı seyler mı dedi. Aramızda kı konusma kesildi. Sizce bu tarz bır saka yaparak hata mı yaptım? Bu arada ınternetı sadece evden cıkarken 15-20 dk lıgıne kapalı oluyor. Oda wifiden uzaklastıgı ıcın mobıl verıye ancak alıyor

Bence çok patavatsızca bir video atmış. Hadi komik olsa neyse de hiç komik de değil. O böyle bir espri yapabiliyorsa sizin yaptığınız espriye niye alınıyor ki? Densiz espri yapma hakkı sadece ona mı aitmiş

Gerçekten espri yaptıysanız boşu boşuna olayı büyütmüş haksız. Eğer ciddi olarak söylediyseniz siz büyütmüşsünüz siz haksızsınız.

Bence haksız değilsin.
Bu hazırlık evresi, psikolojik baskı..
Yani etrafımda kadın çok.
Capkinim,hovardayim,24 ayardayim havası.
O komik buldugu şeyleri sosyal medyadan paylaşırken problem yok da sen kendisine şaka yapınca mi problem oluyor ?
Ayrıca neden hemen kabarmış,gurbuzlesmis,parlamış..
Neden gülüp geçmemiş.
Demek ki tedirgin oldu
Yahu bu erkeklerin safliklari,salakliklari bazen sinirlerimi bozuyor.
Madem öyle ; işte böyle demişsiniz,zoruna gitmiş prensin

Seninki şaka değil şimdi bize bari yapma bunu bizbizeyiz.Sen bariz öç almak istemişsin.Kısasa kısas yapmışsın elinde patlamış.Hea onun şakası çok mu güzel hayır ama benim de basima gelen şeylerden bazı şeylerden baz alarak söylüyorum bazi seylere gülüp geçmek çok buyutmemek gerek yoksa saçma gerginlikler oluyor.

Yaptığı komik değil şakaysa Hiç komik değil attığı videoda hiçbir mizah hiçbir mantık yok he şakada da bir gerçek olurmuş dikkat et bence Ayrıca senin dediğin lafta da hiçbir şey yok Kendini üzme

Öncelikle erkek kankalarına atacağı tarzda bir videoyu size komik diye atması tam anlamıyla bir gaf, çok gereksiz.

Siz de şaka yaptım demeyin lütfen, şaka yapmamışsınız. Onun attığı videoya karşılık vermişsiniz.

İyi yanından bakarsak alınması en azından gururu olduğunu gösterir:)

oyuncak bir erkek, 3 tane oyuncan kızın etrafında dönerek öpüyor.Üstte te aşkım valla bir tek senle konusuyorum dıye bır yazı yazıyor.
Bence muhabbetinizin kesildiği iyi olmuş adam yolladığı videoyla bir şeylerin yerini hazırlamaya çalışmış sizin “şakanız” ile de yarası olan gocunmuş. Bu tarz bir adam için düşünerek zaman kaybetmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…