Haklisiniz öyle yapacağım teşekkürler:)Direkt mesaj atmayın bence sizde fotoğraf beğenin. Bir adıma bir adım. Niyeti varsa mesaj atar zaten o size.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklisiniz öyle yapacağım teşekkürler:)Direkt mesaj atmayın bence sizde fotoğraf beğenin. Bir adıma bir adım. Niyeti varsa mesaj atar zaten o size.
Çok eril enerjileyim sanırımValla flört benim uzmanlik alanım ama böyle şeyler bana göre değil ya. Beğenmiş,netten yazmış falan.
Sen de onun eski bir fotosunu beğen geç. Senden hoşlanan adım atsın bir cesaret. Niye işini kolaylastiriyorsun?
Küçük ufacık bir sinyal ahahah. Haklısınız da hani belki benim hoslandigimi anladi güzellik yapmak istedi düşündüm. Ben onun çok fotoğrafını beğenmişim beğenmeyeceğim şuan isterse daha büyük bir adım atsın artıkFotoğraf beğenmekle sinyal olsaydı ohoo…
Küçük ufacık bir sinyal ahahah. Haklısınız da hani belki benim hoslandigimi anladi güzellik yapmak istedi düşündüm. Ben onun çok fotoğrafını beğenmişim beğenmeyeceğim şuan isterse daha büyük bir adım atsın artık![]()
Haklısınız özellikle ilk zamanlar için zor olmalı ama ben fingirdiyorum hemen duramıyorumErkekler 100 adım gitse sen taş çatlasa 50 adım gideceksin bacım başka türlü kendilerini bulunmaz bursa kumaşı zannediyolar
Yanlışlıkla 2 tane fotoğraf ard arda beğenilmez ama. Flört olmasa bile ufak bir sinyal olabilirAdam bir tane foto begendi diye hemen karsilik verip merhaba yazmaya gerek yok bence. Siz yazabiliyorsaniz o kişi de merhaba yazabilir gayet.
İnsanlar sadece meraktan bakabiliyorlar fotograflara illa flort olmuyor bu, yanlislikla begenmiş bile olabilir.
Yanlışlıkla 2 tane fotoğraf ard arda beğenilmesi yanlışlıkla olmaz ama. Flört olmasa bile ufak bir sinyal olabilirbenim hoslandigimi anlamis olması yüksek ihtimal zaten ben bodoslama atlıyorum tüm ilişkilerimde herhalde
fazla özgüvenin zararları sanırım.
Direkt iletişim kurduğum da oldu. Gidip tanıştığım sevgilim de olduHoşlandiysa da merhaba yaziversin.
Fazla ozguveniniz olsa hoşlandiginizi belli etmek icin siz de foto begenmezdiniz iletişim kurardiniz direkt oradan devam ederdi. Bilmiyorum ben de evliyim sahalardan uzaktayim yillardir ama böyle sinyallerle uğraşmadim hiç.Sevdiysem gidip öptüğüm de oldu.
![]()
Tövbe yarabbi foto begenmek ne zamandır flört işareti olduKızlar iyi aksamlar. Şimdi baştan söylüyorum flört severim ama bazen küçük hareketleri algılayamıyorum ve karşı tarafla flortlesmekte geç kalabiliyorum. Ben biraz önce sosyal medyada hikaye paylaştım. Bu hikayemi attıktan sonra 2 sene önce mezun olduğum okuldan uzaktan tanıdığım bir arkadaşım 6 ay önceki fotoğraflarımı beğendi. Eğer bunu bir işaret olarak yaptıysa ben de onun fotoğrafını beğenerek veya merhaba yazarak karşılık vermeyi düşünüyorum. Ama eğer hayır bu işaret değil derseniz de bir şey yapmayacağım.
Inanılmaz rahatsız mi oldunuz ? Değişik gercekten merhaba diyen tanıdığınız birisinden insan neden rahatsız olur bir de inanılmazBence yapmayin bisey.karsi taraf olarak basima geldi.inanilmaz rahatsiz olmustum ben.
Eski fotoğraflar ama çok yanlış anlamışsınız. Is yoğunluğu arasında kimin profiline girip eski fotoğraflarını begenirsiniz. En azından merak ettiğiniz birisinin. Merak etmek de bir ilgi göstergesi ve karşı cins genelde beğenildiği için merak edilir bu gizli bir durum değil. Ben aşık oldu kesin sevgili olacağız demedim. Acaba ufak da olsa bir ilgisi var mı diye düşündüm.Tövbe yarabbi foto begenmek ne zamandır flört işareti oldu
Kolay gelsiinInanılmaz rahatsız mi oldunuz ? Değişik gercekten merhaba diyen tanıdığınız birisinden insan neden rahatsız olur bir de inanılmaz![]()