- 19 Haziran 2024
- 164
- 287
- 23
- 30
- Konu Sahibi hupsidupsi09
-
Yani evine gitsem de muhtemelen bi konu üzerine saatlerce konuşup olaysız dağılacağız öyle hissediyorum dkdkdkd . Hissetmek değil olacak olan o .eğer evde buluşma fikri sizi şu aşamada rahatsız ediyorsa kibar ama açık şekilde reddedebilirsiniz. "ben bu aşamada henüz senin evinde misafir olmamın çok erken olduğunu düşünüyorum."
olgunlukla karşılayıp üstüne yorum yapmıyorsa adamı değerlendirmeye değer. zaten bu dediğinize "ya korkma. hemen sevişmeyiz." gibi sığ cevaplar verirse kaç git.
Aslında değil evet . Ama şöyle bir durumun içerisindeyim bilmiyorum beni anlar mısınız . Bir boşanma yaşadım ve gerçekten dışarıda cafede saatlerce oturmak aşırı ergensel geliyor artık . E evde bana uygun değil . Ne yapıcaz nasıl edicez hiç bilmiyorumBu durum size uygun degilse “havalar güzellestiginde cıkarız, planlarız” diyebilirsin.
Yani evine gitsem de muhtemelen bi konu üzerine saatlerce konuşup olaysız dağılacağız öyle hissediyorum dkdkdkd . Hissetmek değil olacak olan o .
Yani bide ergen degilmissiniz oturup cafelerde kahve, cay esliginde muhallebi yemekte bir yere kadar bence.Aslında değil evet . Ama şöyle bir durumun içerisindeyim bilmiyorum beni anlar mısınız . Bir boşanma yaşadım ve gerçekten dışarıda cafede saatlerce oturmak aşırı ergensel geliyor artık . E evde bana uygun değil . Ne yapıcaz nasıl edicez hiç bilmiyorum
Evet işte . 30 yaşındayız ikimizde ya . Beni bile sıkıyor boguyor bi kafede oturmak. Ama şimdi şunu da düşünüyorum. Tamam geleyim dediğimde bana bakışı değişir mi .Yani bide ergen degilmissiniz oturup cafelerde kahve, cay esliginde muhallebi yemekte bir yere kadar bence.
Aslında istiyorum. Onunla yalnız kalma fikri beni heyecanlandırıyor . Ama işte kafamın içerisinde konuşan da hep bi ses var . Yapma etme uygun değil zamanı değil diyenbence gitmek isteyip istemediğinize net bir karar vermeniz lazım. olumlu da olsa, olumsuz da olsa daveti havada bırakacak şekilde konuşmamalısınız
Yere sofra serip dışarıda kahvaltı yapmayı planlamıyorsanız soğuk veya sıcak olması sizi hiç etkilenemeli ama adam çaktırmadan eve davet etmiş gidesiniz varsa gidinGeçenki konumu belki hatırlayanlar olur .bir beyle date e çıkıp İlk buluşma sonrası mesaj atmasını beklemiştim . Çok etkilenmiştim vs vs . Biz bu beyle bir aydır neredeyse haftada üç dört kere buluşup şahane vakit geçiriyoruz . Bu kadarını gerçekten beklemiyordum . Sohbet şahane akıyor asla sıkılmadan . Ve git gide etkileniyorum kendisinden . Temasta asla bulunmuyor , saygılı çekingen. Daha yeni yeni flörte kaydırdı gidişatı . Haftaya Haftasonu için dışarıda kahvaltı yapalım demiştik . Ancak havalar soğudu Ankara’da . Soğuk olursa istersen bende de yapabiliriz dedi . Net cevap vermedim geçiştirdim . Sizce nasıl bi reaksiyon almalıyım ? Dediğim gibi herhangi bir teması hiç olmadı . Tersine en son ki buluşma da ben koluna girdim
Bakış kısmına gelecek olursak kesinlikle kisiden kisiye degisen bir durum oldugu icin iyi bilmek, tanımak önemli. Adamın kafa yapısı, beyin dizaynı nasıl bunu en iyi siz bilirsiniz.Evet işte . 30 yaşındayız ikimizde ya . Beni bile sıkıyor boguyor bi kafede oturmak. Ama şimdi şunu da düşünüyorum. Tamam geleyim dediğimde bana bakışı değişir mi .
Parkta yeşil alanda oturup yapacaktık sjsksksksYere sofra serip dışarıda kahvaltı yapmayı planlamıyorsanız soğuk veya sıcak olması sizi hiç etkilenemeli ama adam çaktırmadan eve davet etmiş gidesiniz varsa gidin
Daha öncede geçmişti doğrudan çağırmadı ama ima gibi olmuştu . Kesince hayır tabi ki falan demiştim . Onun üzerine bi beş kere daha buluştuk djdkdkd iyice ısındımYani açıkçası ikinci üçüncü buluşmada eve çağırsa ben de hoşlanmazdım ama bir süredir güzel vakit geçiriyormuşsunuz. Nedense çok kötü niyetli gelmedi bana ama erken olduğunu hissediyorsan bir süre sonra gelirim de o zaman soğuk yaparsa niyetini anlamış olursun
bence zaten bunu normal karsiliyor olsaniz kendi icinizde sorgulayip buraya danismazdiniz. evde bulusmaya icten ice hazir hissetmiyorsunuz ki sordunuz bence. ki ben bu zamana kadar hic temas etmedi simdi de niyeti iyidir demeyi fazla iyimser buluyorum cunku zaten diger turlu davransa guveninizi kazanamaz ki? yakinlik kurmak istiyorsaniz orasi ayri tabii ki kimse bir sey diyemez ama istemiyorsaniz da bence gecistirin bu teklifi zaten siz net bir sekilde istediginiz zaman gidersinizGeçenki konumu belki hatırlayanlar olur .bir beyle date e çıkıp İlk buluşma sonrası mesaj atmasını beklemiştim . Çok etkilenmiştim vs vs . Biz bu beyle bir aydır neredeyse haftada üç dört kere buluşup şahane vakit geçiriyoruz . Bu kadarını gerçekten beklemiyordum . Sohbet şahane akıyor asla sıkılmadan . Ve git gide etkileniyorum kendisinden . Temasta asla bulunmuyor , saygılı çekingen. Daha yeni yeni flörte kaydırdı gidişatı . Haftaya Haftasonu için dışarıda kahvaltı yapalım demiştik . Ancak havalar soğudu Ankara’da . Soğuk olursa istersen bende de yapabiliriz dedi . Net cevap vermedim geçiştirdim . Sizce nasıl bi reaksiyon almalıyım ? Dediğim gibi herhangi bir teması hiç olmadı . Tersine en son ki buluşma da ben koluna girdim
Çok kararsız kaldımDaha öncede geçmişti doğrudan çağırmadı ama ima gibi olmuştu . Kesince hayır tabi ki falan demiştim . Onun üzerine bi beş kere daha buluştuk djdkdkd iyice ısındımyani bi buluşma da sırf tam 10 saat vakit geçirdik ya koca avm nin içinde o da sjdkdkd
Bence iç sesiniz bunu diyorsa, eve gitmek gibi bir düşünceniz olmasın. Kara kışın ortasında değiliz sonuçta.Ama işte kafamın içerisinde konuşan da hep bi ses var . Yapma etme uygun değil zamanı değil diyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?