- 19 Haziran 2024
- 164
- 287
- 23
- 30
- Konu Sahibi hupsidupsi09
-
Ben şimdi adama desem ki sevgili değiliz gelmem evine E arkadaşça çağırdım zaten derse djdjdjd bu durumda sevgiliyken de gitmemem lazım zatenSevgılı olmadan üstelik te tesettürlü biri olduğunuz için diyorum bu konuda hassasiyetiniz varken adamın evinde işiniz ne .gitmeyin tabiki.birsey yaşanıp yaşanmaması degıl mevzu .uygun degıl.tarzınız ve tavrınız uyumlu olsun.ne işiniz var adamın evinde.
Öneride bulunur musunuzAnkara'da çok konseptli mekanlar var eğer rahatsız olacaksanız öyle mekanlardan birine bakabilirsiniz
Altındağ da altınköy diye bir mekan var. Önceden rezervasyon yaptırıp gidebilirsiniz.İçeride sobalar var sıcacık.Biz kış aylarında bile eşimle oraya giderdik. Ayrıca büyük bir yer. Gezebilirsiniz içeride. Bir sürü restorant var kafeler var. Hepsi konseptli. Bir deneyin derim çok beğeneceksiniz.Öneride bulunur musunuz
Tamam teşekkür ederimAltındağ da altınköy diye bir mekan var. Önceden rezervasyon yaptırıp gidebilirsiniz.İçeride sobalar var sıcacık.Biz kış aylarında bile eşimle oraya giderdik. Ayrıca büyük bir yer. Gezebilirsiniz içeride. Bir sürü restorant var kafeler var. Hepsi konseptli. Bir deneyin derim çok beğeneceksiniz.
Geçenki konumu belki hatırlayanlar olur .bir beyle date e çıkıp İlk buluşma sonrası mesaj atmasını beklemiştim . Çok etkilenmiştim vs vs . Biz bu beyle bir aydır neredeyse haftada üç dört kere buluşup şahane vakit geçiriyoruz . Bu kadarını gerçekten beklemiyordum . Sohbet şahane akıyor asla sıkılmadan . Ve git gide etkileniyorum kendisinden . Temasta asla bulunmuyor , saygılı çekingen. Daha yeni yeni flörte kaydırdı gidişatı . Haftaya Haftasonu için dışarıda kahvaltı yapalım demiştik . Ancak havalar soğudu Ankara’da . Soğuk olursa istersen bende de yapabiliriz dedi . Net cevap vermedim geçiştirdim . Sizce nasıl bi reaksiyon almalıyım ? Dediğim gibi herhangi bir teması hiç olmadı . Tersine en son ki buluşma da ben koluna girdim
Gitmeyin :)Ben şimdi adama desem ki sevgili değiliz gelmem evine E arkadaşça çağırdım zaten derse djdjdjd bu durumda sevgiliyken de gitmemem lazım zaten
anam sen kızsın biraz kendını ağırdan sat az sabretttAslında istiyorum. Onunla yalnız kalma fikri beni heyecanlandırıyor . Ama işte kafamın içerisinde konuşan da hep bi ses var . Yapma etme uygun değil zamanı değil diyen
Eve girince direk yakınlaşmak isteyeni duydum benİyide sevgili değiliz ki . Bi el tutma bile olmadı . Eve girer girmez üstüme mi atlıcak
Daha beterini söyleyim dndkdkdkd iç hazırlayıp lahmacun için fırına verelim lahmacun yaptıralım dedi ya djdkddkdkdkdk türünün tek örneği olabilirYani bebişim bilemedim öpüşüp yiyişme işleri niyetinde olanlar akşam yemeğine davet etmez mi, kahcaltıdan sonra da böyle islere kalkışmazsın be birader
Bence cici cici yemek yapıp verecek nedense içime böyle doğdu.
Bacımmm Allah kimseyi düşürmesin bosanık olmak çok zor djdkdkdkd ( espri )anam sen kızsın biraz kendını ağırdan sat az sabretttadam biraz çabalasın yanı
Daha beterini söyleyim dndkdkdkd iç hazırlayıp lahmacun için fırına verelim lahmacun yaptıralım dedi ya djdkddkdkdkdk türünün tek örneği olabilir
Kar mı yağacakmış ,sel mi götürecekmişGeçenki konumu belki hatırlayanlar olur .bir beyle date e çıkıp İlk buluşma sonrası mesaj atmasını beklemiştim . Çok etkilenmiştim vs vs . Biz bu beyle bir aydır neredeyse haftada üç dört kere buluşup şahane vakit geçiriyoruz . Bu kadarını gerçekten beklemiyordum . Sohbet şahane akıyor asla sıkılmadan . Ve git gide etkileniyorum kendisinden . Temasta asla bulunmuyor , saygılı çekingen. Daha yeni yeni flörte kaydırdı gidişatı . Haftaya Haftasonu için dışarıda kahvaltı yapalım demiştik . Ancak havalar soğudu Ankara’da . Soğuk olursa istersen bende de yapabiliriz dedi . Net cevap vermedim geçiştirdim . Sizce nasıl bi reaksiyon almalıyım ? Dediğim gibi herhangi bir teması hiç olmadı . Tersine en son ki buluşma da ben koluna girdim
Ya ahahahahahaahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?