- Konu Sahibi hupsidupsi09
-
Evet işte . 30 yaşındayız ikimizde ya . Beni bile sıkıyor boguyor bi kafede oturmak. Ama şimdi şunu da düşünüyorum. Tamam geleyim dediğimde bana bakışı değişir mi .
Yorumum aynı adam fırsat bulmuş kapıyı açmış giresiniz varsa girinParkta yeşil alanda oturup yapacaktık sjsksksks
Ankara'da serin/soğuk havalarda kahvaltı yapılacak onlarca mekan var, bi tek açık havada mı yapılıyor? Ayrıca henüz dışarda oturulmayacak bir hava yok. Bahaneye bakGeçenki konumu belki hatırlayanlar olur .bir beyle date e çıkıp İlk buluşma sonrası mesaj atmasını beklemiştim . Çok etkilenmiştim vs vs . Biz bu beyle bir aydır neredeyse haftada üç dört kere buluşup şahane vakit geçiriyoruz . Bu kadarını gerçekten beklemiyordum . Sohbet şahane akıyor asla sıkılmadan . Ve git gide etkileniyorum kendisinden . Temasta asla bulunmuyor , saygılı çekingen. Daha yeni yeni flörte kaydırdı gidişatı . Haftaya Haftasonu için dışarıda kahvaltı yapalım demiştik . Ancak havalar soğudu Ankara’da . Soğuk olursa istersen bende de yapabiliriz dedi . Net cevap vermedim geçiştirdim . Sizce nasıl bi reaksiyon almalıyım ? Dediğim gibi herhangi bir teması hiç olmadı . Tersine en son ki buluşma da ben koluna girdim
Hayır değişmedi . Hala aynı benim gözümdeO seni davet ettiğinde senin ona bakışın çok mu değişti? Değişmediyse kabul etmende de bir sıkıntı yok. Gerçekten nereye kadar kafe kafe gezmek. Çok sıkıcı. Hem birlikte mutfağa gitmek çok eğlenceli bir çift için. Haftada 3 4 buluşuyormuşsunuz bir sonraki aşamaya gidilebilir bence.
tabi ki üzülürüm sjsjsj zaten nikahsız yakınlaşmak bana göre değil . Çok istiyorum ama no snsksks gitsem bile yakınlaşmayacağımı tahmin ederÇok kararsız kaldımŞunu da sor kendine mesela diyelim eve gittin cinsellik yaşadın sonra kısa bir süre sonra herhangi bir sebepten konuşmayı kestin çok fazla üzülür müsün? Ona daha çok bağlanmana sebep olur mu bu yakınlaşma?
Eğer öyle hissedeceğini düşünüyorsan bence bir süre daha bekle bence evine gitmek için
Mekanda değil ya dışarıda evden getirdiklerimizle kahvaltı yapcaktık djdkdkd ama bahane kısmına katılıyorumAnkara'da serin/soğuk havalarda kahvaltı yapılacak onlarca mekan var, bi tek açık havada mı yapılıyor? Ayrıca henüz dışarda oturulmayacak bir hava yok. Bahaneye bak
Mekanda değil ya dışarıda evden getirdiklerimizle kahvaltı yapcaktık djdkdkd ama bahane kısmına katılıyorum
İyide sevgili değiliz ki . Bi el tutma bile olmadı . Eve girer girmez üstüme mi atlıcakEvine gideceksen orada bir yakınlaşma yaşanacağını bilerek gitmelisin bence. Toz pembe, romantik hayallere gerek yok şu aşamada. O yakınlaşma oldu diyelim; adam mesafe koyup saçma sapan uzak davranabilir (yüksek ihtimal veriyorum bu kısma), gideceksen bunu da göze almalısın.
Ha bence ilişkiye giren değişir bu durum ama yine de temkinli olmakta fayda var. Sevgili olup ilişki oturmadan gitme derim.
Bilmem.İyide sevgili değiliz ki . Bi el tutma bile olmadı . Eve girer girmez üstüme mi atlıcak
Sevgili değilsen gitme evine zaten.İyide sevgili değiliz ki . Bi el tutma bile olmadı . Eve girer girmez üstüme mi atlıcak
Tanışmamızın 3.ayında dışarda kahvaltı planlamıştık biz de.Ama hava çok kötü olduğu için evine gitmiştim.İllaki yakınlaşma olmuştu ama öpüşme den ilerisi değil.Rahatsız eden bir durum da olmamıştı.Güven duyuyorsan git.Geçenki konumu belki hatırlayanlar olur .bir beyle date e çıkıp İlk buluşma sonrası mesaj atmasını beklemiştim . Çok etkilenmiştim vs vs . Biz bu beyle bir aydır neredeyse haftada üç dört kere buluşup şahane vakit geçiriyoruz . Bu kadarını gerçekten beklemiyordum . Sohbet şahane akıyor asla sıkılmadan . Ve git gide etkileniyorum kendisinden . Temasta asla bulunmuyor , saygılı çekingen. Daha yeni yeni flörte kaydırdı gidişatı . Haftaya Haftasonu için dışarıda kahvaltı yapalım demiştik . Ancak havalar soğudu Ankara’da . Soğuk olursa istersen bende de yapabiliriz dedi . Net cevap vermedim geçiştirdim . Sizce nasıl bi reaksiyon almalıyım ? Dediğim gibi herhangi bir teması hiç olmadı . Tersine en son ki buluşma da ben koluna girdim
O zaman o sesi dinleAslında istiyorum. Onunla yalnız kalma fikri beni heyecanlandırıyor . Ama işte kafamın içerisinde konuşan da hep bi ses var . Yapma etme uygun değil zamanı değil diyen
Bence şu an için ev de görüşmeyin. Dışarıyı teklif edin.Geçenki konumu belki hatırlayanlar olur .bir beyle date e çıkıp İlk buluşma sonrası mesaj atmasını beklemiştim . Çok etkilenmiştim vs vs . Biz bu beyle bir aydır neredeyse haftada üç dört kere buluşup şahane vakit geçiriyoruz . Bu kadarını gerçekten beklemiyordum . Sohbet şahane akıyor asla sıkılmadan . Ve git gide etkileniyorum kendisinden . Temasta asla bulunmuyor , saygılı çekingen. Daha yeni yeni flörte kaydırdı gidişatı . Haftaya Haftasonu için dışarıda kahvaltı yapalım demiştik . Ancak havalar soğudu Ankara’da . Soğuk olursa istersen bende de yapabiliriz dedi . Net cevap vermedim geçiştirdim . Sizce nasıl bi reaksiyon almalıyım ? Dediğim gibi herhangi bir teması hiç olmadı . Tersine en son ki buluşma da ben koluna girdim
Valla bende böyle olacağını düşünmemiştim dndmdkd herif iki güne bi akşam boş musun yazıyor ve sürekli görüşüyoruz . Aşırı hoşuma gitmeye başladı . Zaten baştan hoşlanmıştım hatırlıyorsundur djdkdk bence senin sazan mesafe var diye istemedi. Salla geç aynı şehirde yakışıklı bi Ekşici Bulak sana da djdkdkdkd ya ev konusu evet gitmeyeceğim sanırım . Zaten daha sev değiliz . Hafif kıskançlık yaptı , elini omzuma attı , koluna girdim . Bi de habire beraberiz işte . Suan bundan ötesi yok . Bilmiyorum ne olacakAhaha hayret hiç beklemiyordum böyle bir gelişme, benimki dönmedi geri onun yerine aglak dramatik göndermeli entryler girmeyi tercih etti, biz ayrı şehirlerdeydik aramıza sehirler girmiş zaten imkansizmis hesabı vs bu erkekler ne yasiyo ya ahshdhs neyse iyi oldu ustunu çizdik en başından
yorumum evine gitmeyin muhafazakar bir insansınız belli, adam sizin gibi düşünmüyor olabilir bu mevzularda çok daha rahat olabilir sonra tatsızlık çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?