- 5 Mart 2016
- 104
- 73
- 98
- Konu Sahibi Paranoyakayak
-
İnstagramdan biriyle tanışmıştım 1.5 Ay kadar önce. Aynı üniversite mezunuyuz ve aile yapımız benziyodu anlattığı kadarıyla. Ben kendisinin dış görünüşünü de epey beğenmiştim. Bu sebeplerden ötürü sohbetimiz baya ilerledi. Ancak kendisi asker ve görev yeri zor bir yermiş kendisinin dediği kadarıyla. Görev yeri 2 haftadır belli oldu ve ondan beridir bana yazmayı bıraktı. Ben hep yazdım, aradım. Bu akşam da bundan ötürü kavga çıkardım ve kendisi kalbimi çok kırdı. Ben de hakkımı helal etmiyorum diyerek kendisini engelledim. Çünkü bana ümit verdi . Bana ulaşmaya çalışmadı engelden sonra. Biraz üzgünüm açıkcası. Sizce geri döner mi bana?
Yaa niye öyle dedinizBi de bayıl Feriha.
Ben 25 o 28Yaşlar kaç ?
Mesela neyin hakkı?İnstagramdan biriyle tanışmıştım 1.5 Ay kadar önce. Aynı üniversite mezunuyuz ve aile yapımız benziyodu anlattığı kadarıyla. Ben kendisinin dış görünüşünü de epey beğenmiştim. Bu sebeplerden ötürü sohbetimiz baya ilerledi. Ancak kendisi asker ve görev yeri zor bir yermiş kendisinin dediği kadarıyla. Görev yeri 2 haftadır belli oldu ve ondan beridir bana yazmayı bıraktı. Ben hep yazdım, aradım. Bu akşam da bundan ötürü kavga çıkardım ve kendisi kalbimi çok kırdı. Ben de hakkımı helal etmiyorum diyerek kendisini engelledim. Çünkü bana ümit verdi . Bana ulaşmaya çalışmadı engelden sonra. Biraz üzgünüm açıkcası. Sizce geri döner mi bana?
Sevgili bile değilken 3 çocukla ortada kalmış gibi davranmanız beni şaşırttı.Yaa niye öyle dediniz
Yani su mu içirmiş aç karnını mı doyurmuş, hastayken başını mı beklemiş neyin hakkı merak ettim. Şöyle çıkıp 1 2 aylık insanlara haktan bahsediliyor ya komik geliyorMesaj hakkı
Evet ya çok haklısınız. Ama ne bileyim ben sabırsızım bu konuda hemen olsun bitsin istiyorum.Sevgili bile değilken 3 çocukla ortada kalmış gibi davranmanız beni şaşırttı.
Yahu flört tanıma dönemi değil mi, baktın ilgisiz sal ipini. Ne hakkı ne helali
Nerde askermişEvet ya çok haklısınız. Ama ne bileyim ben sabırsızım bu konuda hemen olsun bitsin istiyorum.
Evet öyle yapim bariBence hemen beklentiye gitmişsiniz? 1.5 ayda ne ümidi? Ayrıca size yazmayı biraktiysa sizdee yazmayın. Düşünmeyin de.
Ya evet ama kafamız uyuşmuştu. İlk defa böyle birisi denk geldi bana o yüzden ısrar ettim. Yoksa bundan önce de flörtlerim oldu bitti gitti. Üstüne bile düşünmemiştim onların.Yani sizi uzmek kirmak istemem ama bu kadar yılışık davranmak hiç hoş değil. Sizi istemeyeni siz iki kere istemeyin. Böyle yaparak şu ucube erkeklerin totosunu kaldiriyorsunuz kendilerini bir sey saniyorlar
Sizinle konuşurken birçok kişiyle daha konuşup onlarla da kafası uyusmustur. Yoksa bu kadar silip atamaz bir anda. Sosyal medya tanismalarini yüz yüze görüşüp iliskiye varmadan fazla ciddiye almayin bence gelen geçen yazıyor eminim kime yazdıklarını bile unutuyorlardirYa evet ama kafamız uyuşmuştu. İlk defa böyle birisi denk geldi bana o yüzden ısrar ettim. Yoksa bundan önce de flörtlerim oldu bitti gitti. Üstüne bile düşünmemiştim onların.
Evet haklısınız. Ben hoşlandığımdan bunları göz ardı ettim.Sizinle konuşurken birçok kişiyle daha konuşup onlarla da kafası uyusmustur. Yoksa bu kadar silip atamaz bir anda. Sosyal medya tanismalarini yüz yüze görüşüp iliskiye varmadan fazla ciddiye almayin bence gelen geçen yazıyor eminim kime yazdıklarını bile unutuyorlardir
1 buçuk ayın hatrina en azından istemedigini bir ilişki düşünmediğini belirtip öyle cikabilirdi hayatınızdan ama o kacar gibi yapmış çok ayıp bir şey bence bu. İnsan iki kelamın hatrini sayar. Ama bu bile bir vizyon meselesi. Buna sevinebilirsiniz böyle bir hanzo ile ilişkiye varmadan bitmiş bir şeylerEvet haklısınız. Ben hoşlandığımdan bunları göz ardı ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?