- 20 Mart 2008
- 141.914
- 213.819
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi catgirla7204
-
Hhahhaha ya özür dilerim kimse bilmiyomuş acele hızlı hızlı yazmıştım ondan kısalttım, allah belasını versin demek :)
Biraz öyle. Hadi siz de yeşillendirin olaya yorumunuzla. Tecrübelerinize güveniyorum :))Tövbe yarabbim yazmayın böyle alengirli kısaltmaları..
Eskinin kib'i gibi buda..
Biraz öyle. Hadi siz de yeşillendirin olaya yorumunuzla. Tecrübelerinize güveniyorum :))
Eski sevgilisini tam atlatamadığı belliydi zaten....... kız da barışmak istiyodu. Yine de benimle görüşmeyi seçti konuştuktan iki gün sonrada kızı instagramdan takipten çıkardı. Eee beyefendi iyi güzel hoş yaptınızda şimdi niye böyle oldu.Bir bit yeniği vardır bunun içinde,kesin başka bir kızı gözüne kestirdiyse onun peşinden koşuyordur.
Eski sevgilisini tam atlatamadığı belliydi zaten....... kız da barışmak istiyodu. Yine de benimle görüşmeyi seçti konuştuktan iki gün sonrada kızı instagramdan takipten çıkardı. Eee beyefendi iyi güzel hoş yaptınızda şimdi niye böyle oldu.
Ya çok sık görüştük üç haftada nerdeyse her gün ve dört saat falan sürdü hepsi. E ister istemez bağlandım gibi bişey oldu. Salağım çünkü. Çocuk tekrar konuşmaya çalışırsa nasıl davranayım normal mi mesafeli mi tripli mi??Kendince sebebi olabilir belkide,çok kafana takma bence değmez çünkü..
Ya çok sık görüştük üç haftada nerdeyse her gün ve dört saat falan sürdü hepsi. E ister istemez bağlandım gibi bişey oldu. Salağım çünkü. Çocuk tekrar konuşmaya çalışırsa nasıl davranayım normal mi mesafeli mi tripli mi??
Hmmmm evet direkt bitir bu çocuğu şuan diyen kişi sayısı çok fazla. Duygularıma yenik düşerim bğyük ihtimalle ama deneyeceğim. Teşekkür ederiiiimDirek yok say derim..
Hmmmm evet direkt bitir bu çocuğu şuan diyen kişi sayısı çok fazla. Duygularıma yenik düşerim bğyük ihtimalle ama deneyeceğim. Teşekkür ederiiiim
Eski sevgilisini tam atlatamadığı belliydi zaten....... kız da barışmak istiyodu. Yine de benimle görüşmeyi seçti konuştuktan iki gün sonrada kızı instagramdan takipten çıkardı. Eee beyefendi iyi güzel hoş yaptınızda şimdi niye böyle oldu.
Ay kız üç gün içinde farketti ve o da çıkardı takipten. Kız bizi bir kere beraber gördü ve o günden beri ortalıkta görünmüyor. Kızın bizi gördüğü gün bizimkinin surat beş karış oldu dedim noldu geçiştirdi. Benim de modum düştü hemen sonra o ilgilendi sürekli modum düştü diye. Kız hala ortalıkta yok bizi sevgili sanıyor olabilir. Ahhhh keşke.Çocuk takibi bırakınca kız bunu fark etti ve yazdı bence. Kıymetli olur çünkü :/ merkür retrosu zaten eski sevgililerin birbirini gereksiz yere hatırladığı abartı bir özlem duyduğu b.ktan bir zaman dilimiAma sevdiğim bir astrolog retroyla gelen retroyla gider demişti ki haklı da bence
Bir hafta sabret, bu çocuk sana yazabilir. Yazmazsa da tamamen silmen gerektiğine işarettir...
Ay kız üç gün içinde farketti ve o da çıkardı takipten. Kız bizi bir kere beraber gördü ve o günden beri ortalıkta görünmüyor. Kızın bizi gördüğü gün bizimkinin surat beş karış oldu dedim noldu geçiştirdi. Benim de modum düştü hemen sonra o ilgilendi sürekli modum düştü diye. Kız hala ortalıkta yok bizi sevgili sanıyor olabilir. Ahhhh keşke.
Retro yarın bitiyomuş bu aradaevet bu çocuğa bir hafta veriyorum sanki bana da yazacakmış gibi geliyor ya.
Ya zannetmiyorum konuştuklarını hiç. Çevrimiçi durumunu arkadaştan kontrol ediyorum kızın last seen gözükmüyo bende. çok alakalı değil last seenleri açıkcası. bide dün şarkı paylaştım favladı, kızla ben takipleşiyoruz twitterda yani kızın görebileceği bişey. Onunla konuşuyo olsalar favlamazdı diye düşünüyorum. Gerçekten bir kararsızlığı var anlamadım. Tuhaf.Şimdi seninkinin kafası bi karışmıştır... Belki bir mesaj atma durumu bile olmuştur. Çevrimiçi olma durumu nasıl takip ettin mi hiç?
Dediğim gibi bu saçma sapan kafa karışıklığı geçince seni özleyebilir. Yeni bir adım atma elbette ama takipten çıkarmak, numarasını silmek gibi fevri bir adım da atma. Dikkatini çekmek için yapılan bu tür şeyler işlemez bu tiplerde :)
Ya zannetmiyorum konuştuklarını hiç. Çevrimiçi durumunu arkadaştan kontrol ediyorum kızın last seen gözükmüyo bende. Yani çok alakalı değil last seenleri açıkcası. Yani bide dün şarkı paylaştım favladı, kızla ben takipleşiyoruz twitterda yani kızın görebileceği bişey. Onunla konuşuyo olsalar favlamazdı diye düşünüyorum. Gerçekten bir kararsızlığı var anlamadım. Tuhaf.
Çözemedim hiiiiçç çözemediiiimmm . Ama hu sürünmeyi seviyor onu anladım. Geçen gün bişey favlamış hoşlandığı kız ona mesaj atmıcakmış sen hoşlandığım kızsın mesaj atmamalısın tarzı bişeydi. Ay ben buna çok yüz verdim belli ettim ilgilendiğimi ondan soğudu kesin.Afedersin ama adamın flörtü getirdiği şu kabız hale bakar mısın... Sırf bunun için soğusan yeri. Şu an tatlı tatlı konuşuyor olabilirdiniz ama "acaba öyle mi yoksa böyle mi" diye kafa patlatıyorsun.
Hiç anlam yüklemeye çalışma. Hevesi kaçmıştır, başka biri vardır falan..Aşık olmadığını biliyorum canım resmen bir heves olarak ilgilendi ve şuan hevesi kaçmış bi şekilde kedi gibi sindi. Ulaşmak isterse tabiki ulaşır herrryerden iki gün önceye kadar böyle değildi. Anlam veremedim. Kendi bilir. Yazmamak için dayanıcam yapıcak bişey yok. Ama baya üzüldüm diyebilirim....... hayal kırıklığı.
:))Şemde been doğumgeneme çezme esteyemeşeeem,sende beneee aleyemeşeeeen aaanneee:)))Valla bunlar neyse de bide ağız yayarak konuşanları varya neyse ben yinede büyük konusmayim :))
Konu Sahibi boşver sende amaan takmaya bile değmez
Hiç böyle düşünmee canım , sen derslerine odaklan madem böyle yapmaya çalışıyor sende yokmuş gibi davran salak olan sen değilsin direk söylemek yerine kaçan zavallılarYarın sınavım var biliyor ve başarılar bile demedi. Uzaklaşmaya çalışıyor büyük ihtimalle. Valla hayal kırıklığı yaşadım. Salağım ben salaklığıma doymayayım. Yine elime yüzüme bulaştırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?